Ben de 2 sene önce boşandım, çocuğum 2,5 yaşındaydı, iyiki o zaman boşanmışım diyorum çünkü zaman geçtikçe babasına olan düşkünlüğü artacaktı, şimdi bu düzen içinde büyüdü ve alıştı. Tabiki tatilde ya da herhangi bir yerde herkes aile olarak karşımıza çıkıyor, herkesin babası yanındayken bizimki yok üzücü bir durum ama alışıyorlar bir şekilde ve hiç sorun ettiğini hissetmedim bu durumu. Evliyken de çok baba yanımızda değildi tabi bizde hep işte olduğunu söyledim babasının buna göre alıştı. Sonra sonra babasının kendi evi olduğunu anlaşamadığımızı aynı evde yaşasasaydık babasının beni üzeceğini söyledim ve inanılmaz bir olgunlukla karşıladı ve bu gerçek içinde büyüdü aslında çocuğum. Tabi bizde babaya inanılmaz bir düşkünlük var ama çocuklar ciddi derecede akıllılar, tüm o düşkünlüğüne rağmen bence ayrı yaşamamızın doğru bir karar olduğunu düşünüyor içten içe. Tüm boşanma aşaması süreçlerini atlatmış ve en sonunda boşanmayı başarmış biri olarak, aklınızın bir köşesinde bu kararı aldıysanız ertelememenizi öneririm, zaman aleyhinize işliyor, çocuk ufakken ne kadar erken bitirmek o kadar iyi oluyor