Boşanmış çocuklu kadınlar.

Çok üzüldüm sizin adınıza keşke oğlunuz küçük olsaydı herşey belki daha kolay olurdu

Merhaba, 2018 de boşanma davası açtığımda oğlum 4 yaşında idi. Çekişmeli dava 2021 de sonuçlandı ve hâlâ mal davası devam ediyor maalesef.

Ayrı evlerde yaşamaya başladığımız ilk zamanlar çocuğunu haftada iki üç alan baba, bir yıl sonra hiç almamaya başladı. Hâlâ da görmüyor. Aldığı zamanlar çocuğum aksi oluyordu bana karşı, şimdi ise alıştık yeni hayata. Klâsik anne oğul kavgaları olmuyor değil:) Açıkçası her anlamda güzel yetiştirmeye çalışıyorum. Kurslar , okul derken boş vakit kalmıyor düşünmeye de. Bende ogretmenim ve aynı okuldayız. Bana da bağımlı değil.

Tatil, piknik vs olaylarında eksikliği bende hissediyorum maalesef ki. Her ne kadar alıştım desem de çocuğuma karşı bir mahcubiyet hissediyorum, keşke babası adam olsaydı da bu durumu yaşamasa idik gibi. Varken de koca yok gibi yaşadığım için alışkınız. Var olup yok olmasına üzülmekten daha iyi bu durum, en azından gururluyum:)

Çok yanlış yapıyorsunuz çocuklar boşanmadı hala onların babası tabiki ileride çok etkilenecekler bu durumdan.yaşları büyüdükçe onlarda neyin ne olduğunu anlayacaklar sürekli babalarını kötülemeyin onlar zaten ileride anlaycaklar kim haklı kim haksız.adamıda çocuklardan soğutursunuz her zaman kolaylaştırıcı olun bu tür konularda çocuklarınızın iyiliği için adamın iyiliği için değil zaten yarın birgün evlenip başka çocukları olursa o zaman illaki sizinkilere az zaman ayıracak şimdi çocuklar babalarıyla büyüsünler.

Önce ben de kendimi törpülesem mi diye düşündüm ama gerek yok öyle babaya. Korona olduğunu bile bile aldı çocuklarımı korona etti salak. Bir de ne var 18 aylık bebek hasta olduysa diyor ben anne de olurum baba da.

Çocukları teşhir ettiği için cimere şikayet edilebilir. Yerinizde olsam ağrıtırdım başını
Okullarda öğrenciye bakış açısı bu zaten, kimi kime şikayet edeceksiniz? Şöyle bir ayrıntı da var ki bu arkadaşımiz, huzurlu bir hayat için boşanmayı destekleyen biri. Yani aslında insanlar aşağılamak için söylemiyor bunu. Yanlış durum tespiti yapıyor. Tr deki birçok şey gibi insanlar bu konuda da saçma yorum yaparak aslında kendileri olumsuz sonuçlara sebep oluyor

Çalıştığım okullarda hiç böyle bir muameleye rastlamadım, biz yapmadık. O yüzden fazlasıyla şaşkınım. Kendi içimizde konuşuruz bu çocukları ama asla boşanmış aile çocuğu zaten problemlidir diye ön yargıyla başlamadık. Böyle eğitimcilerin varlığından utandım, yazıklar olsun

Evet zor ne yazıkki,1 yaşında baba kavramı nedir hiç bilmemiş olacak, inanın ben de bazen keşke yeni doğduğunda ayrılsaydım daha mı iyi olurdu yoksa biraz büyüdükten sonra ayrıldığım daha mı iyi oldu diye düşünmeden edemiyorum, babaya düşkün olmasa içim çok rahat olacak ama ne yazıkki babaya düşkün benimki sizin durumunuzda bence iç sesinizi dinleyin nasıl iyi olacağına inanıyorsanız öyle davranın, 1 yaşında babadan ayrı büyütmek zorunda kalırsanız da korkmayın, o da ayrı bir avantaj, bence iç sesiniz sizi yönlendirecektir, Allah yardım etsin hepimize

Bence 2 yaşında çocuk babasını zaten tanımış olacak uzatmadan ayrılın derim, 1 yaşında olsa aynı şeyi söyleyemezdim bence ama 2 yaş daha farklı gibi geliyor, zaman herşeyden daha değerli, uzatmadan minimum şekilde hayatınızı garanti altına almanızı sağlayarak ayrılın en hayırlısı bu olur.. süreç tabiki zor çocuk açısından ama alışıyorlar sevgi ile büyüdükleri sürece, Allah yardımcınız olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…