- 23 Ocak 2017
- 581
- 103
- 13
- 34
- Konu Sahibi garipbirkelebek
-
hayır troll değilim kesinlikleBelki de yolda kafasına taş gelir . A bir baktın koca moca yok ....
Erkek neyse de kadinin " anneciligi" hiç çekilmiyor .
Troll olduğunuzu düşünmeye başlasam mı
offffff ama sevıyorumHaklı annen basedemessin baslarda idare edersinde evlilik hep aynı gitmiyor hic evlenmemisin ne dert ariosun kendine aklını kullan
Sen dusecegin durumlari iyi dusun yarin cocugun dugununde ayni ortamlarda olacaksin bile bile lades sevgi karın doyurmaz yarin cocugu soz konusu olunca senide tanimazoffffff ama sevıyorum
annemı de rahatsız edıyoreski eşini unutmustur tabiki de
ancak cocuk benım kafamı karıstırırdı,çnk eski eşle illa gorusulecek
ve aranızda cok yas farkı var
bu da benı rahatsız ederdı
ne gibi mesela? Allah korusunSen dusecegin durumlari iyi dusun yarin cocugun dugununde ayni ortamlarda olacaksin bile bile lades sevgi karın doyurmaz yarin cocugu soz konusu olunca senide tanimaz
yası daha kucuk ve cocugu olmasa boşanmıs olması sıkıntı değil ama annenız haklı gbiannemı de rahatsız edıyor
Kendi kanindan degil oz bile nankorluk yapiyor evde olup biteni illaki annesine gidip anlatcak konusu geccek bunlara tahammul edebilecekmisin heleki birde annesini seviyorsa cocuk baya ugrasırsin
tekrar braraya gelırlerse dıyor annemyası daha kucuk ve cocugu olmasa boşanmıs olması sıkıntı değil ama annenız haklı gbi
Yani bu konuyu düşündüğünüze göre içinizde acabalar var,kafanızda soru işaretleri var evliliğe de bu şekilde gidilmez.İlerde en ufak bir problemde annem haklıymış dersiniz.Onun için kendinizi iyice ölçün biçin bu adamla evliliği ne kadar istiyorsunuz su anda ayrılırsanız neler kaybedersiniz bunların muhasebesini yapın.Sonuçta bizlerde kendi hayat görüşlerimize göre yorum yapabiliriz ama yaşayacak olan sizsiniz.Benim cevremde böyle evlilikler var ama çiftlerden ikisinin de ilk evliliği olan da var.Sanmayın ki ilk evliliği olanlar diğerlerine göre daha az sorunlu.Evliliğin doğasında var zaten sorunlar ama herşey karşılıklı anlayışa bakıyor onun için ben kaçıncı evlilik olduğuna değil karsınızdaki adamın sizin evlilikteki beklentilerinizi karsılayıp karsılamamasına bakın derim. Örneğin size olan sevgisine ilgisine anlayışına evliliği bunlar götürüyor ister ilk olsun ister ikinci fark etmez.evet sizlerden öneri bekliyorum
ann sevılmez mi sevıyordur tabı kı deKendi kanindan degil oz bile nankorluk yapiyor evde olup biteni illaki annesine gidip anlatcak konusu geccek bunlara tahammul edebilecekmisin heleki birde annesini seviyorsa cocuk baya ugrasırsin
gayet anlayışlı ve sevecn onda bır dsrun yokYani bu konuyu düşündüğünüze göre içinizde acabalar var,kafanızda soru işaretleri var evliliğe de bu şekilde gidilmez.İlerde en ufak bir problemde annem haklıymış dersiniz.Onun için kendinizi iyice ölçün biçin bu adamla evliliği ne kadar istiyorsunuz su anda ayrılırsanız neler kaybedersiniz bunların muhasebesini yapın.Sonuçta bizlerde kendi hayat görüşlerimize göre yorum yapabiliriz ama yaşayacak olan sizsiniz.Benim cevremde böyle evlilikler var ama çiftlerden ikisinin de ilk evliliği olan da var.Sanmayın ki ilk evliliği olanlar diğerlerine göre daha az sorunlu.Evliliğin doğasında var zaten sorunlar ama herşey karşılıklı anlayışa bakıyor onun için ben kaçıncı evlilik olduğuna değil karsınızdaki adamın sizin evlilikteki beklentilerinizi karsılayıp karsılamamasına bakın derim. Örneğin size olan sevgisine ilgisine anlayışına evliliği bunlar götürüyor ister ilk olsun ister ikinci fark etmez.
5 senedır bırlkteyız demıssıntekrar braraya gelırlerse dıyor annem
konu sahibinin annesinin konu ile ilgili obsesif davranislari var ve konu sahibine asiri bir dominantlik uygulamis. etkiden cikmasi cok zor zannimca.5 senedır bırlkteyız demıssın
gelseler gelmezler mıydı bu zamana kadar
Sevilirde hani bazen terk ediliyor vs ya gorusulmuyor ya o acıdan dedim iletisim var yani aralarında yani zarar gorme ihtimalin yuzde seksen onlar sana zarar vermek istemeyebilir yani ama sen dolayli yoldan illaki gorursun iki gozunu kapatip kulagini tikaman lazim boylede omur gecermi gencsin yani bilemicem ama eger evlenirsen coook idare etmen gerek oyle bir karakterin varsa bilememann sevılmez mi sevıyordur tabı kı de
hızlı hzılı yazdığım için kusura bakmayın. medenice ayrılmışlar çocuk için hep görüşmeye devam etmişler bu zamana kadar
belkı bundan sonra dıyor annemde5 senedır bırlkteyız demıssın
gelseler gelmezler mıydı bu zamana kadar
doğru tespit ettiniz annemi çok dınlerım benkonu sahibinin annesinin konu ile ilgili obsesif davranislari var ve konu sahibine asiri bir dominantlik uygulamis. etkiden cikmasi cok zor zannimca.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?