boşanmış erkekle evlilik?

Kendi kanindan degil oz bile nankorluk yapiyor evde olup biteni illaki annesine gidip anlatcak konusu geccek bunlara tahammul edebilecekmisin heleki birde annesini seviyorsa cocuk baya ugrasırsin

Kendi kanindan degil oz bile nankorluk yapiyor evde olup biteni illaki annesine gidip anlatcak konusu geccek bunlara tahammul edebilecekmisin heleki birde annesini seviyorsa cocuk baya ugrasırsin

ozur dilerim ama uvey evlat dusmani misiniz?
neyin kani cani?
kendi kanindan olan evlana neler yapan aileler gorduk bu topicte.
alakasi bile olmayan evlatlara kucak acanlari da.
yorumlarimizi yapici yazalim lutfen.

evet sizlerden öneri bekliyorum
Yani bu konuyu düşündüğünüze göre içinizde acabalar var,kafanızda soru işaretleri var evliliğe de bu şekilde gidilmez.İlerde en ufak bir problemde annem haklıymış dersiniz.Onun için kendinizi iyice ölçün biçin bu adamla evliliği ne kadar istiyorsunuz su anda ayrılırsanız neler kaybedersiniz bunların muhasebesini yapın.Sonuçta bizlerde kendi hayat görüşlerimize göre yorum yapabiliriz ama yaşayacak olan sizsiniz.Benim cevremde böyle evlilikler var ama çiftlerden ikisinin de ilk evliliği olan da var.Sanmayın ki ilk evliliği olanlar diğerlerine göre daha az sorunlu.Evliliğin doğasında var zaten sorunlar ama herşey karşılıklı anlayışa bakıyor onun için ben kaçıncı evlilik olduğuna değil karsınızdaki adamın sizin evlilikteki beklentilerinizi karsılayıp karsılamamasına bakın derim. Örneğin size olan sevgisine ilgisine anlayışına evliliği bunlar götürüyor ister ilk olsun ister ikinci fark etmez.

gayet anlayışlı ve sevecn onda bır dsrun yok

ann sevılmez mi sevıyordur tabı kı de
Sevilirde hani bazen terk ediliyor vs ya gorusulmuyor ya o acıdan dedim iletisim var yani aralarında yani zarar gorme ihtimalin yuzde seksen onlar sana zarar vermek istemeyebilir yani ama sen dolayli yoldan illaki gorursun iki gozunu kapatip kulagini tikaman lazim boylede omur gecermi gencsin yani bilemicem ama eger evlenirsen coook idare etmen gerek oyle bir karakterin varsa bilemem

hızlı hzılı yazdığım için kusura bakmayın. medenice ayrılmışlar çocuk için hep görüşmeye devam etmişler bu zamana kadar

ne kadar sıklıkta görüştüğü de önemli

aylık ne kadar onlara para gönderdiği de önemli

ayrıca üniversite zamanı gelmiş çocuğun masrafları yükselecek illa ki şuandan gönderdiğinden fazla para gönderecek çocuğa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…