- 24 Ağustos 2016
- 3.623
- 27.687
- 508
- Konu Sahibi garipbirkelebek
-
bende böyle derdim eskiden ama bazen de oluyor işteBen olsam evlenmem. Hatta sevgili bile olmazdım.
Ne olduda bir iliskiye basladın peki. Cok mu seviyorsun? Seviyorsan evlen ama bence ileride cok sorun olur.bende böyle derdim eskiden ama bazen de oluyor işte
Çocuk istemez demedimyoo aksıne bunların hepsını ıstıyor çocukları çok seven bırı o konuları konuştuk çocuk sahıbı olmak ısteyen o zaten
birden bire oldu işte zamanlar olaylar bu yönde geliştiNe olduda bir iliskiye basladın peki. Cok mu seviyorsun? Seviyorsan evlen ama bence ileride cok sorun olur.
yaslı bır yapıya sahıp değil ama genç ve dınamık beırıAyni yastayiz. 42 cok yasli 29a gore, hic birbirinize uygun degilsiniz. 42 yasinda birine abi gozuyle bakarim o kadar.
Allah bağışlasın :) bende bilemedimÇocuk istemez demedimhani ilk babalık heyecanı farklı olur onu yaşamış ..tabiki sizdende çocuğu olmasını ister ....kendimi annenizin yerine koydum 7 aylık kızım var bana böyle bir şeyle gelse istemezdim üzülürdum tabi mutlu olacaksa ....ay bilemedim şimdi ya
Denk gelmedi derken? 24 yasindaymissiniz tanistiginizda. Ben de anneniz gibi düşünüyorum açıkçası. 40ına gelmiş neredeyse sizle tanıştığında 10 senelik evlilik geçirmiş çocuğu var. Bilemiyorum ya sizin beklediklerinizi veremeyebilir.denk gelmedi işte bununla anlaştık 5 yıldır bırlıkteyız
Bence haklilik payi var. Hatda yüksek. Yani inanki eski esiyle neden ayrildi bu bile önemli. Ayrica dedigi gibi kizlarin aklinda hep bi soru isareti olacak, karsilastirma yapacaksin. Annenin sözünü tut benceevet 5 yıldır sevgiliyiz hatta 6.yılımıza gireceğiz en son yüzük aldı evlenme teklifi etti annesiyle babasıyla çocuğuyla falan tanıştırdı şimdi de benim ailemle tanıştırmam gerekiyor ama annem bunları söyledi( haklı olabilir mi annem?
o da 42 yasında
eski eşi seviyor olabilir mi annemın dediği gibi?Denk gelmedi derken? 24 yasindaymissiniz tanistiginizda. Ben de anneniz gibi düşünüyorum açıkçası. 40ına gelmiş neredeyse sizle tanıştığında 10 senelik evlilik geçirmiş çocuğu var. Bilemiyorum ya sizin beklediklerinizi veremeyebilir.
yası çok öenmli değil çünkü dinamik bir yapısı var o yuzden pek sorun olmadı bızım içinİleride kendi çocuğun olsun isteyeceksin. Yaşı 50'ye yaklaşmış olacak muhtemel doğum yaptığında. Çocuğunun dedesi yaşında bir babası olacak. Bu adamdan çocuğunun olduğunu hayal ettiğinde içine mutluluk doluyorsa ve hala istiyorsan evlen bence. Zira daha önce evlenmiş olması önemli değil. Onu hala sevse zaten onunla olurdu seninle değil.
Anneneevet o da bir etken ama benı sevdiğini ve evlenmek ıstedığını söylüyor ona mı inansam anneme mi bilemiyorum
annem evlenmiş ayrılmış birgun eski eşine döner vs diye düşünüyorsizi gercekten sevip sevmedigini siz anlayamiyorsaniz anneniz nasil anlasinki.hakli olarak endiselerini soyluyor kadin. her dedigi cikacak diyede birsey yok cikadabilir.bunu ancak yasayarak anlayabilirsiniz..herseyden once evlenmis ayrilmis olmasi yasi bir tarafa bir evladi var.ister 17 ister 27 yasinda olsun.onun sorunlarina kafa yordugunda onun sorumluluklariyla ilgilendiginde sorun yapmayacaksaniz,oldugu gibi kabullenecekseniz neden olmasin.ama size agir gelecekse hic baslamayin derim.hakkinizda hayirlisi..
Çocuğun odasında annesinin resimleri olacak tabiki de onun hala annesi sonuçta yılda bir de çok değil, evlendikten sonra sorun yapacaksınız görüşmelerini evlenmeyin.şimdiye kadar mesela çocuğun odasında annesının resımlerı vs var mezunıyette okul yeeğnde vs görüşüyorlar yılda 1 kez görüşüyorlar yanı onun dışında birşey yok bıldığım kadarıyla ona saygım sonsuz diyor
kafam karısık gunlerdır yaBence haklilik payi var. Hatda yüksek. Yani inanki eski esiyle neden ayrildi bu bile önemli. Ayrica dedigi gibi kizlarin aklinda hep bi soru isareti olacak, karsilastirma yapacaksin. Annenin sözünü tut bence
o benım için sırdan bırı dıyor ama bılmıyorumÇocuğun odasında annesinin resimleri olacak tabiki de onun hala annesi sonuçta yılda bir de çok değil, evlendikten sonra sorun yapacaksınız görüşmelerini evlenmeyin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?