boşanmış erkekle evlilik?

Ya siz boşanmış ve 17 yasinda bir çocuğunuz olsa idi .yine aynı seyleri söyleyebileceğini sanmıyorum annenizin . üzücü bir ifade kullanmis
Kafaniz 5 sene sonra bu kelimeler yuzunden karismasin.Daha küçük bir çocuk olsa evlenecek olduğunuz kisinin çocuğu biraz sıkıntı yaşayabilirdiniz, ama 17 yasinda ! bunu da geçelim ,
Ilkler unutulmaz /unutulur bunu ilk i yasayan bilir . Bunu evliliğine aksettirmedigi surece sorun yok ....
Şu 2.eş olacak insanlardan bir elinizi cekin de herkes huzurunu tamamlasin

yani evlenmiş ayrılmış olmasındansa yası mı daha önemli sorun?
ben 12 yıl ayrı kaldıktan sonra eski eş ile tekrar birleşmek isteyeceğini düşünmüyorum.
ama yaşı gerçekten geçkin

5-6 yıl sonra 50 sinde olacak .
yanlış bence bu evlilik .
size yetecek mi . eğlenceli bulacak mısınız kendisini o yıllarda da

genç duruyor demişsiniz .
belki o zaman farklı olabilir durum .

kafam karısık gunlerdır ya
Ta en başından annene danismaliydin. 5 yil gerçekten cok uzun ama olsun. Herseye yeniden baslayabilirsin. Bence sende cok sevmiyosun. Sevsen sazan gibi atlarsin. Bu iyiye isaret bence. Mantiginla hareket et. Sevgi iyi hos da. Kalbin yalnisa düşürür bu hep böyle oldu.
Mantigin istemicek eminim. Gencsin isin var daha iyisi cikar karsina aklina bile gelmez

2.eş olma sendoromu diyebiliriz buna evet hata baska bir yerde böyle bir konu açabilirim

işte ruh yası öyle değil yaşlı bir yapıya sahip değil öyle osla bende zaten çekici bulmazdım

sevgilinizin yaşı kaç? daha önce evlenip boşanması önemli değil de, sonuçta sizden yaşı epey büyükse, evliliğe de çocuğu da doymuş olabilir, sizin heveslenerek yaptıgınız her şey de biraz geri planda durabilir, bunları göz önüne alarak evlenin evlenecekseniz.

yası 43 ama sorun olmuyor çünkü dinamik biri

işte ruh yası öyle değil yaşlı bir yapıya sahip değil öyle osla bende zaten çekici bulmazdım

ruh yapısını boşver babam 60 yaşında çocuk gibidir hala ama işte onun ruhunun genç olması 60 yaşında oldugu gerçeğini değiştirmiyor, zamanla sana yetmeyecek, ben kadınların kendilerinden yaşca çok büyük adamlarla evlenmesine karşıyım, bizim ki 32 yaşında mesela 5 sene önceki halinden eser yok, yıllar geçtikçe bu durum gözünüze iyice batmaya başlayabilir

evet ama ya tekrar bırleşmek ısterse dıyor annem?
yahu adam niye birleşmek istesin ki. 12 yıl geçmiş . böyle saçma bi şey olamaz.
birleşseydi olurdu bunca zaman içinde
ikinci kez evlliliği seninle düşünen insan . eski karısını düşünmez ki.

onu bılemıyorum ıste

Mutlaka genç duruyordur, dinamiktir. Ancak bu durum biyolojik yaşının ötesine geçmiyor. Şimdi dinç ve dinamik. Bundan 5 yıl sonra ister istemez vucudu yorgun düşmeye başlayacak. Hem de senin en aktif olduğun zamanlarda.. Buna gezip tozmakta dahil, cinsel hayatınızda dahil.
Evet evlenmek konusunda kafanda soru işaretleri olsun ama önceki evliliğini değil, bunları düşünmelisin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…