- 1 Mayıs 2013
- 7.132
- 4.597
- 398
- Konu Sahibi garipbirkelebek
-
eeee dogruu cünkü onun cocugu var ki 17 yasında yani m,s gibi kızzsın memursun adam bayada buyuk heralde 17 yasında cocugu var neden genc kendi yasıtın birii bulmuyosun ailene uzuldum kimse istemez 2 inci olsun kızı ne olursa olsun u benim fikrimmerhaba hanımlar, içinden çıkamadığım bir sorunum var belki yardımcı olursunuz diye sizlere danışmak istedim. ben ist.da yaşayan 29 yaşında bir memurum diğer birimden baska bir memurla 5 senedir anlaşıyoruz. evlenmek istediğini söylüyor artık ama sorun şu ki benden önce evlenmiş ayrılmış biri 17 yaında da bir çocuğu var beni ailesiyle ve çocuğuyla da tanıştırdı onlara karsı negatiflik hissetmedim artık bize gelip ailemle tanışmak ve istemeye gelmek istiyor artık uzatmadan ancak ben anneme konuyu açtığımda boşanmış biri olduğu için bu işin olamayacağını söylüyor 17 yasında çocuğu var kaç sene evli kalmış böyle biri seni sevemez seni masum bulmuş kaybetmek istemiyor o yüzden evlenmek istiyordur ilkler unutulmaz senin onun ilki değilsin o yüzden sevemez de zaten her zaman öncelik diğer aile olacak ister misin bunu diyor benimde kafam karıştı ne yapmalıyım? beni gerçekten sevmiyor mu sadece masum bulduğu için mi benimle?
Sen ne istiyorsun peki? Yasanabilecek olumsuzluklara dayanabilecek misin? Çocuğu için hep görüşecek. Belki hiç istemedigin bir vakitte gitmesi gerekecek. Insan yaşamadan anlayışlı olabilirim saniyor. 3 degil 5 defa dusunmelisin.evet o da bir etken ama benı sevdiğini ve evlenmek ıstedığını söylüyor ona mı inansam anneme mi bilemiyorum
annemde belkı onunla olmayacağını bıldığı için unutmak için seni seçmiş olamaz mı diyor?yahu adam niye birleşmek istesin ki. 12 yıl geçmiş . böyle saçma bi şey olamaz.
birleşseydi olurdu bunca zaman içinde
ikinci kez evlliliği seninle düşünen insan . eski karısını düşünmez ki.
pozitif düşünemıyorum zaten normalde de karamsar bırıyım sımdı ıyıce karamsar oldumanneciginiz önyargılarinı bir tarafa bıraksın,olumsuz düşüncelerini öbür tarafa ....
annem haklı mıdır?Birlikte yaşayacak kişilerin birbirine denk olması gerekir. İyi düşün derim.
evet işte bende bundan korkuyorumO hep hayatınızda olacak yani. Herhangi biri degil . Onu dmk istiyorum
ben bunlrada çok eski evliliğine takıldım yersuız mı takıyorum?Mutlaka genç duruyordur, dinamiktir. Ancak bu durum biyolojik yaşının ötesine geçmiyor. Şimdi dinç ve dinamik. Bundan 5 yıl sonra ister istemez vucudu yorgun düşmeye başlayacak. Hem de senin en aktif olduğun zamanlarda.. Buna gezip tozmakta dahil, cinsel hayatınızda dahil.
Evet evlenmek konusunda kafanda soru işaretleri olsun ama önceki evliliğini değil, bunları düşünmelisin.
bilmiyorum ne yapsameeee dogruu cünkü onun cocugu var ki 17 yasında yani m,s gibi kızzsın memursun adam bayada buyuk heralde 17 yasında cocugu var neden genc kendi yasıtın birii bulmuyosun ailene uzuldum kimse istemez 2 inci olsun kızı ne olursa olsun u benim fikrim
bunları da düşündük ama zamanın ne gösterecği pek bılınmıyor ısteSen ne istiyorsun peki? Yasanabilecek olumsuzluklara dayanabilecek misin? Çocuğu için hep görüşecek. Belki hiç istemedigin bir vakitte gitmesi gerekecek. Insan yaşamadan anlayışlı olabilirim saniyor. 3 degil 5 defa dusunmelisin.
Yaş farki sorun olmadi hiç diyorsun. Evlendikten sonra iliskiler degisiyor. Yillar ilerledikçe degisecek bircok şey.
Sevgi tek başına evlilik için yeterli degil. Sevginin yani sira bircok sey üç asagi beş yukari denk olursa daha kolay olur her sey.
Sevgilin 50 li yaslarinda sen 30 küsur olacaksin bu buyuk fark.
Peki siz cocuk istiyor musunuz? Cocuguyla babasi arasinda ki fark cok fazla olmayacak mi? 44 de baba olsa cocuk 20 yasindayken ...
Sizin çok daha geniş düşünmeniz gerekli .
işte böyle denk geldi. bende ısteemzdım ama böyle gelişti herseyYaş farkı çok fazla yaşanmışlıkları sizden fazla tecrübeleri yine aynı keza sizin ilk kez yaşayacağınız duyguları o yaşamış bitirmiş sizi anlayabileceğini sanmıyorum ilk heyecanlarınız ona çocukça bile gelebilir zaten jenerasyon farkı da var o değil de 24 yaşında nE işiniz vardı boşanmış çocuklu bi adamla?
Ne bileyim genç bekar nüfus mu azaldı kınamak için değil merak ettiğimden soruyorum.
Zamanin ne gosterecegini tabi ki bilemeyiz ama matematik hesabının değişmeyeceği kesin.bunları da düşündük ama zamanın ne gösterecği pek bılınmıyor ıste
ben bunlrada çok eski evliliğine takıldım yersuız mı takıyorum?
merhaba hanımlar, içinden çıkamadığım bir sorunum var belki yardımcı olursunuz diye sizlere danışmak istedim. ben ist.da yaşayan 29 yaşında bir memurum diğer birimden baska bir memurla 5 senedir anlaşıyoruz. evlenmek istediğini söylüyor artık ama sorun şu ki benden önce evlenmiş ayrılmış biri 17 yaında da bir çocuğu var beni ailesiyle ve çocuğuyla da tanıştırdı onlara karsı negatiflik hissetmedim artık bize gelip ailemle tanışmak ve istemeye gelmek istiyor artık uzatmadan ancak ben anneme konuyu açtığımda boşanmış biri olduğu için bu işin olamayacağını söylüyor 17 yasında çocuğu var kaç sene evli kalmış böyle biri seni sevemez seni masum bulmuş kaybetmek istemiyor o yüzden evlenmek istiyordur ilkler unutulmaz senin onun ilki değilsin o yüzden sevemez de zaten her zaman öncelik diğer aile olacak ister misin bunu diyor benimde kafam karıştı ne yapmalıyım? beni gerçekten sevmiyor mu sadece masum bulduğu için mi benimle?
severek mi evlendin?Benim ölmem lazım annene göre, benimkinin iki çocuğu var =)))))
annem seni görse iki çocuklu adamla evlenmiş yuva yıkan kadın derBenim ölmem lazım annene göre, benimkinin iki çocuğu var =)))))
evet yas pek sorun olmuyor benım için işte annemin demesine göre ya yenıden bırleışme ıstersecanım sen yaşı hiç mi hiç sorun etmiyorsun belli ki. Bu konuda ki tüm yorumlara kulağını tıkamışsın sadece çocuk konusuyla ilgileniyorsun. Hayat senin, sen yaşayacaksın ne denir ki?
O zaman senin sorunun cevabını verelim. Kesinlikle çocuğu falan düşünme. Kocaman çocuk ona annelik yapacak halin yok. Ablası olursun. Eski eşiyle de aradan 12 yıl geçmiş arada hiç bir şey kalmamıştır.
merhaba hanımlar, içinden çıkamadığım bir sorunum var belki yardımcı olursunuz diye sizlere danışmak istedim. ben ist.da yaşayan 29 yaşında bir memurum diğer birimden baska bir memurla 5 senedir anlaşıyoruz. evlenmek istediğini söylüyor artık ama sorun şu ki benden önce evlenmiş ayrılmış biri 17 yaında da bir çocuğu var beni ailesiyle ve çocuğuyla da tanıştırdı onlara karsı negatiflik hissetmedim artık bize gelip ailemle tanışmak ve istemeye gelmek istiyor artık uzatmadan ancak ben anneme konuyu açtığımda boşanmış biri olduğu için bu işin olamayacağını söylüyor 17 yasında çocuğu var kaç sene evli kalmış böyle biri seni sevemez seni masum bulmuş kaybetmek istemiyor o yüzden evlenmek istiyordur ilkler unutulmaz senin onun ilki değilsin o yüzden sevemez de zaten her zaman öncelik diğer aile olacak ister misin bunu diyor benimde kafam karıştı ne yapmalıyım? beni gerçekten sevmiyor mu sadece masum bulduğu için mi benimle?
sadece çocuğum için görüşüyorum onların özel gunlerınde okul toplantılarında vs dedi.sevgili konu sahibi,
bosanmis ve ikinci evliligini yapmis biriyim.
ikinci esim hic evlenmemis biriydi.
esimin annesi aynen anneniz gibi bir suru bahane saydi, saydigi bahaneler kendi terbiyesizligi olarak gonul ve zihin hanemde yer aldi ve evimin kapisini kendisinin yuzune kapadi.
demem o ki 5 yillik bir iliskide - ki yaslar buyuk oldugu icin olgun bir iliski oldugunu var sayiyorum - siz eski esine meyili olup olmadigini anlamadiniz mi bu namzetin?
eger ki supheniz yoksa annenizin bos ve klasik anadolu annesi kelamlarina kulak vermeyin. benim iliskiniz uzerinde durdugum tek nokta, aranizdaki yas farki. onu da siz sorun etmiyorsaniz, eski es ile ilgili kafanizda soru isareti olmamali. @meltem010
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?