boşanmış erkekle evlilik?

eeee dogruu cünkü onun cocugu var ki 17 yasında yani m,s gibi kızzsın memursun adam bayada buyuk heralde 17 yasında cocugu var neden genc kendi yasıtın birii bulmuyosun ailene uzuldum kimse istemez 2 inci olsun kızı ne olursa olsun u benim fikrim

evet o da bir etken ama benı sevdiğini ve evlenmek ıstedığını söylüyor ona mı inansam anneme mi bilemiyorum
Sen ne istiyorsun peki? Yasanabilecek olumsuzluklara dayanabilecek misin? Çocuğu için hep görüşecek. Belki hiç istemedigin bir vakitte gitmesi gerekecek. Insan yaşamadan anlayışlı olabilirim saniyor. 3 degil 5 defa dusunmelisin.

Yaş farki sorun olmadi hiç diyorsun. Evlendikten sonra iliskiler degisiyor. Yillar ilerledikçe degisecek bircok şey.
Sevgi tek başına evlilik için yeterli degil. Sevginin yani sira bircok sey üç asagi beş yukari denk olursa daha kolay olur her sey.

Sevgilin 50 li yaslarinda sen 30 küsur olacaksin bu buyuk fark.
Peki siz cocuk istiyor musunuz? Cocuguyla babasi arasinda ki fark cok fazla olmayacak mi? 44 de baba olsa cocuk 20 yasindayken ...
Sizin çok daha geniş düşünmeniz gerekli .

yahu adam niye birleşmek istesin ki. 12 yıl geçmiş . böyle saçma bi şey olamaz.
birleşseydi olurdu bunca zaman içinde
ikinci kez evlliliği seninle düşünen insan . eski karısını düşünmez ki.
annemde belkı onunla olmayacağını bıldığı için unutmak için seni seçmiş olamaz mı diyor?

Yaş farkı çok fazla yaşanmışlıkları sizden fazla tecrübeleri yine aynı keza sizin ilk kez yaşayacağınız duyguları o yaşamış bitirmiş sizi anlayabileceğini sanmıyorum ilk heyecanlarınız ona çocukça bile gelebilir zaten jenerasyon farkı da var o değil de 24 yaşında nE işiniz vardı boşanmış çocuklu bi adamla?

Ne bileyim genç bekar nüfus mu azaldı kınamak için değil merak ettiğimden soruyorum.

ben bunlrada çok eski evliliğine takıldım yersuız mı takıyorum?

bilmiyorum ne yapsam

bunları da düşündük ama zamanın ne gösterecği pek bılınmıyor ıste

işte böyle denk geldi. bende ısteemzdım ama böyle gelişti hersey

sevgili konu sahibi,

bosanmis ve ikinci evliligini yapmis biriyim.
ikinci esim hic evlenmemis biriydi.

esimin annesi aynen anneniz gibi bir suru bahane saydi, saydigi bahaneler kendi terbiyesizligi olarak gonul ve zihin hanemde yer aldi ve evimin kapisini kendisinin yuzune kapadi.

demem o ki 5 yillik bir iliskide - ki yaslar buyuk oldugu icin olgun bir iliski oldugunu var sayiyorum - siz eski esine meyili olup olmadigini anlamadiniz mi bu namzetin?

eger ki supheniz yoksa annenizin bos ve klasik anadolu annesi kelamlarina kulak vermeyin. benim iliskiniz uzerinde durdugum tek nokta, aranizdaki yas farki. onu da siz sorun etmiyorsaniz, eski es ile ilgili kafanizda soru isareti olmamali. @meltem010

ben bunlrada çok eski evliliğine takıldım yersuız mı takıyorum?

canım sen yaşı hiç mi hiç sorun etmiyorsun belli ki. Bu konuda ki tüm yorumlara kulağını tıkamışsın sadece çocuk konusuyla ilgileniyorsun. Hayat senin, sen yaşayacaksın ne denir ki?

O zaman senin sorunun cevabını verelim. Kesinlikle çocuğu falan düşünme. Kocaman çocuk ona annelik yapacak halin yok. Ablası olursun. Eski eşiyle de aradan 12 yıl geçmiş arada hiç bir şey kalmamıştır.

Benim ölmem lazım annene göre, benimkinin iki çocuğu var =)))))

evet yas pek sorun olmuyor benım için işte annemin demesine göre ya yenıden bırleışme ısterse

Bende boşanmış +3 çocuklu biriyle evliyim çocuğu sorun etme zira 17 yaşında pek fazla münasebetiniz olmaz ama aranızdaki yaş farkı çok ciddi bir sorun bence.

sadece çocuğum için görüşüyorum onların özel gunlerınde okul toplantılarında vs dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…