boşanmış erkekle evlilik?

sadece çocuğum için görüşüyorum onların özel gunlerınde okul toplantılarında vs dedi.
tabii ki gorusecek. aksini dusunmek zaten sizi vicdansiz kilar.
bakin hayat olgunlukla ilerler.
saygi cercevesinde o cocugun hayatinda yer alir; o kadina da saygi ile yaklasirsaniz, o kadin inanin ki sizi ogluna sevgiyle isler.

Ben istemem şahsen. Çok fazla yaş farkı var. Adam bildiğin yaşlı. Yapı olarak kaldıramam eski eşiyle görüşüyor olmasını. Ve ilk ben cocugumla annelik duygusunu yaşarken oda babalık duygusunu yaşasın isterim.

annem seni görse iki çocuklu adamla evlenmiş yuva yıkan kadın der

İşte senin annen gibiler insanları yaftalayan, mutluluktan rahatsız olan tipler
Herkesin içini kendileri gibi bilip, günah almadan edemezler =))
Takmayacaksın, adamla anlaşıyorsan evleneceksin, gerçektten anlattığın gibiyse annen sözü dinlenecek biri değil

tabii ki gorusecek. aksini dusunmek zaten sizi vicdansiz kilar.
bakin hayat olgunlukla ilerler.
saygi cercevesinde o cocugun hayatinda yer alir; o kadina da saygi ile yaklasirsaniz, o kadin inanin ki sizi ogluna sevgiyle isler.
annemde neden görüşsün diyor mesela sen arada ikinci kadın gibi olursun dıyr

haklısın ama işte böyle oldu bızımkı de

kusura bakmayin ama anneniz sizi vazgecirmek icin toplumca asagilama laflari sayilan cumlelerle olana dahil oluyor.
bakin ben asla yapin yahut yapmayin diyemem. kader sizin, karar sizin.
ancak olaylari dogru ele almak lazim.
12 yil evvel bitmis bir evlilik varsa ortada taraflarin hicbiri icin siz nefret objesi olmazsiniz. mesela topicte su an benzer bir konu daha var. orada konu sahibinin sevgilisi bosanmadan konu sahibi iliskiye baslamis, aha iste orada 'ikinci kadin' sifati omurluk kalir. anlatabildim mi?
arada nuans farki var.

en büyük sorun çocuğunun olması...bunu kaldırabileceksen sorun yaşamayacağına inanıyorsan evlen. yalnız işini aşını yoluna koymuş çiftlerin 5-6 yıldır çıkıyor olmaları uzun bir süre geliyor bana.

Arada çocuk varsa mecbur görüşecekler, hayati bir mesele bu ama annenin fikirleri çok kötü, utanılacak cinsten. Namusuyla evlenmiş bir insan neden 2.kadın olsun, valla anlatma her yerde, çok utanılası fikirler bunlar çok kötü çok

5 yılınızı vermişsiniz bence az çok karakter analizi yapmışsınızdır.
ilkler unutulmaz falan tartışılabilir herkese açık bir konu ama eğer çok iyi anlaşsaydı şuan ilk eşinin yanında olurdu
ve kızı gelmiş 17 yaşına şimdiye kadar barışırdıda !demek ki neymiş unutulup yeni bir sayfa açılmış olay bu.

çevremızde 2.eş olmuş tanıdığımız bir bayan vardı kadında şimdi hastalık çıktı anenm onun için gebersin dedi mesela

Bazi konularda amenna
Lakin anneniz fazlasıyla kötümser . Sizi de etki altina almaya çalışıyor ki başarmış da .Daha annem şöyle der annem böyle der diyorsunuz evlilik nasıl yürüyecek ?
Bariz yaş farki varmis aaranizda.olursa sorun bundan olur . .. he bir de anneye
demen gerekir ....yaşı yasina yakın hic evlenmemiş biri ile de mutsuz olabilirsiniz
Nitekim ona da bir kulp bulacak gibi anneniz

bizimki ayrılmış ama çocuğu va önceden de olsa ailesi var diye sen ikinci olursun diyorlar

sürekli toplum içinde rencide olursun diyor ya biraraya gelirlerse ne yapacaksın dıyor

evet ama işte ilk kez onla evlendiği için eşi o diyor annem de

yaş bizim aramızda hiç sorun olmadı bu zamana kadar ileriyi bilemem ama

çünkü karar veremedim bu süreç içinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…