Şuan ne durumdasınızBen gidiyorum yarin dava acacagim istersen gel anlasmali olsun hemen bitsin 1 dakika bile evli kalmak istemiyorum hadi gule gule dedim minnak canta mi ve kizimi aldim ciktim.o çıkış.
Kizim bebekti simdi neredeyse 10 yasina girecek ben yeniden evleniyorum.cok iyim.bosandigim gunde cok iyidim zatenŞuan ne durumdasınız
Uzatmalara gectiysen bitmiş demektir zaten, kendinden çok çok emin olmlısın öncelikle, artılarını eksiklerini düşüneceksin hangisi fazlaysa ona göre karar verceksn"Ben boşanmak istiyorum"u nasıl, hangi cümlelerle söylediniz ve nasıl karşılık aldınız? Ne olmasını umarken nasıl sonuçlandı? Bitmesini herşeyden çok isteyip de, bitince pişman olanlarınız oldu mu?
Daha çok çeşitlendirilebilir bu sorular aslında. Neden bahsetmek isterseniz onu paylaşın siz en iyisi.
Hem ufak bir iç dökme alanı hemde bana ve benim gibi bitirmek isteyipde uzatmaları oynayan kadınlara biraz olsun ışık olsun istiyorum bu konu.
Sorulardan ziyade cevaplarınızı yazmanızı umuyor ve bekliyorum
Kesinlikle çok haklısınız, bende bosanıyorum çekişmeli haftaya mahkemem var, bazen içim yanıyo hemen kendime geliyorum,Kizim bebekti simdi neredeyse 10 yasina girecek ben yeniden evleniyorum.cok iyim.bosandigim gunde cok iyidim zaten
Iliskiler tahammul saygi ve sabir bitince bitmeli diye dusunenlerdenim ben.
Çocuk idrak edemeyecek yastayken boşanmak daha kolay diyorlar doğru mu? Kızını etkiliyor mu bu durum? Benimde var bir kız bebeğimKizim bebekti simdi neredeyse 10 yasina girecek ben yeniden evleniyorum.cok iyim.bosandigim gunde cok iyidim zaten
Iliskiler tahammul saygi ve sabir bitince bitmeli diye dusunenlerdenim ben.
Benim kafamda bitincr birsey bitmistir.2 saat icinde bosanmaya karar verdim evden ayrildim.donup 1 hirkami bile almadim.Kesinlikle çok haklısınız, bende bosanıyorum çekişmeli haftaya mahkemem var, bazen içim yanıyo hemen kendime geliyorum,peki bu süreç nasıl gecti
Öncelikle soyledinmi boşanmak isteğini"Ben boşanmak istiyorum"u nasıl, hangi cümlelerle söylediniz ve nasıl karşılık aldınız? Ne olmasını umarken nasıl sonuçlandı? Bitmesini herşeyden çok isteyip de, bitince pişman olanlarınız oldu mu?
Daha çok çeşitlendirilebilir bu sorular aslında. Neden bahsetmek isterseniz onu paylaşın siz en iyisi.
Hem ufak bir iç dökme alanı hemde bana ve benim gibi bitirmek isteyipde uzatmaları oynayan kadınlara biraz olsun ışık olsun istiyorum bu konu.
Sorulardan ziyade cevaplarınızı yazmanızı umuyor ve bekliyorum
Benimki çok zorlu geçecek zaten Allah razı olsun, bende çok kararlı biriyimdir asla arkama bakmam Allah hayırşısnı versinBenim kafamda bitincr birsey bitmistir.2 saat icinde bosanmaya karar verdim evden ayrildim.donup 1 hirkami bile almadim.
Zor gecmedi o sebeple.sizinde hakkinizda hayirlisi olsun
Tazminat aldınız miBenim kafamda bitincr birsey bitmistir.2 saat icinde bosanmaya karar verdim evden ayrildim.donup 1 hirkami bile almadim.
Zor gecmedi o sebeple.sizinde hakkinizda hayirlisi olsun
ElbetteÇocuk idrak edemeyecek yastayken boşanmak daha kolay diyorlar doğru mu? Kızını etkiliyor mu bu durum? Benimde var bir kız bebeğim
Ins iyi olur.iyi olacaktirda.zaten bu noktaya geldiyseniz gelmek zorunda kalmis ve istemissinizdir.Benimki çok zorlu geçecek zaten Allah razı olsun, bende çok kararlı biriyimdir asla arkama bakmam Allah hayırşısnı versin
Yazdiklariniz iyi geldi teşekkür ederimElbette
Anne baba ve kendisini evde anilar yasanmisliklar ile hatirlamayacak
Duzen bu ben annemleyim babamla annem anlasamamis ayrilmis
Kizim hic etkilenmedi.cok sevgi dolu cin gibi bisidir.birlikte büyüdük: )pedogog destegi almaniz gerekirse ileride alirsiniz ben psikoloji okudugum halde bile bireysel farkinda olmadan terapi konusmalari yapmama gerek dahi kalmadi.3 yasinda krese basladi bir cok arkadasi vardi anne baba ayri olan bu sekilde bunun normal oldugunu anladi
Evet dogru daha kolay geciyor. Cocuk ergenlige girdimi hersey zorlasiyor.Çocuk idrak edemeyecek yastayken boşanmak daha kolay diyorlar doğru mu? Kızını etkiliyor mu bu durum? Benimde var bir kız bebeğim
Hayatta ki en onemli kisi kendinizsinizYazdiklariniz iyi geldi teşekkür ederim
Bunu farkettikden sonra kararımdan emin olduğumu hissettim zaten. Kızım için evlilige devam ederken yada basiretsizligime bahane ederken.. kızımla gülüp oyun oynayamayan, dalgın, asık suratlı bir anneyim artık. Çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz icin. umarım olabildigince yarasız geçer herşeyHayatta ki en onemli kisi kendinizsiniz
Cocugunuzdan da once
Siz iyiseniz o iyi.mutluysaniz mutlu.guluyorsaniz guluyor olacak.
Iliskiler biter..insanlar yorulur
Yipranir.saygi sevgi azalir
Tolere edemezsiniz.hircin mutsuz yasamak icin kisa bir hayat.bitmeyen iliski anne cocuk iliskisi degil mi?
Cok cok iyi ve mutlu olmanizi diliyorum en içtenliğimle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?