Bir kez geçmişse aklınızdan bu soru devamıda gelir boşansammı ? sevgi saygı bitmişse tekrar denemeninde bir analmı olmuyor . ikinci kez denemiş ve boşanmayla sonuçlanmış ben gibi eşime tekrar ikinci şansı verdim 3 ay dayanabildik ve şu anda iki iyi arkadaş olarak görüşüyoruz eskisinden daha iyi . bu sene oğlum üniversiteye hazırlanıyor oyüzden birlikte vakitte geçiriyoruz bu sene stres yapmasın diye ve şuda var benim sülalemde ilk boşanan ben ,ve arkamda kimse yok iki evladımdan başka ..... ben yaptı isem herkez yapar yeterki ne istediğinizi bilin . ya böyle karışıklık ve mutsuz evlilik veyahut zor fakat ayakları üzerinde durabilen kafası rahat bir kadın tercih sizin .... simdiden rabbim hakkınızda hayırlısı ne ise onu versin ..."Ben boşanmak istiyorum"u nasıl, hangi cümlelerle söylediniz ve nasıl karşılık aldınız? Ne olmasını umarken nasıl sonuçlandı? Bitmesini herşeyden çok isteyip de, bitince pişman olanlarınız oldu mu?
Daha çok çeşitlendirilebilir bu sorular aslında. Neden bahsetmek isterseniz onu paylaşın siz en iyisi.
Hem ufak bir iç dökme alanı hemde bana ve benim gibi bitirmek isteyipde uzatmaları oynayan kadınlara biraz olsun ışık olsun istiyorum bu konu.
Sorulardan ziyade cevaplarınızı yazmanızı umuyor ve bekliyorum
Ay merak ettim siz ne cvp yazdınız eski eşinin yeni eşineBorç para bulup boşanma davası açtım
Şansıma 1 hafta içinde gün verdiler
Tek celsede boşandım
Tek pişmanlığım nafaka vs talepleri yapmadım
Çünkü 4 kredi kartımı kullandı ödemedi
Üstüne aldattı
Bir de kaynana derdi BONUS
Belki de hemen bitsin uzamasın kurtulayım bu pislikten ve onu doğuran çirkef kadından diye düşünüp
O anki ruh haliyle bir şey talep etmedim
Boşandıktan 1 yıl sonra tekrar dava açılıyormuş nafaka için
Ama yine açmadım
Yüzlerini görmek istemedim belki de
İyi ki boşanmışım
Benden sonra evlendi
Yeni karısı bana facebook'tan ulaştı
"Eşim sizi facebook'tan aratmış kimsiniz" diye mesaj attı
Yazacak çok şey var
Ama üzerinden 4 yıl geçmesine rağmen şuan yazarken bile yaşadıklarım aklıma geliyor ve ellerim titriyor sinirden
Olmuyorsa olmuyordur zorlamayın
Çünkü erkekler değişmiyor
Dik durun güçlü olun
Dünya sadece eşinizin üzerine kurulmamış
Hayat çok güzel
Ve üzülmek kahır çekmek için çok kısa
Profilini inceledim şerefsizi gördüm anladım o zaman eski eşin yeni karısı olduğunuAy merak ettim siz ne cvp yazdınız eski eşinin yeni eşineiyikide ayrılmışsınız valla canı cehenneme..
Profilini inceledim şerefsizi gördüm anladım o zaman eski eşin yeni karısı olduğunu
Yabancı değilim kocanın 2. Karısıydım dedim
Sanırım sen 3. Olmalısın dedim
Şok oldu çünkü benden bahsetmemiş
İlk evliliği mecburen bahsetmiş olmalı çünkü oğlu var
Kadın ağzımdan laf almaya çalıştı
Seviyor muyum barışma durumum var mı gibisinden
Halbuki bilmiyor sırf o çirkef aileden kurtulmak için sadece özel eşyam ve 30 bin borçla kaçtığımı
Eşini annesini kötüledi
Zaten bildiğim şeyler
Bana da sorular sordu evliliğimiz nasıldı gibisine
Boşanmak isterse ona şahitlik yaparmıyım falan
Çünkü onada kredi çektirmiş
Ama niyeti yok hava cıva
Bende dedim ki
Ne mal olduklarını anlamışsın
Beni bile saklamış senden
Ne öğrenmek istiyorsun?
Boşanmayacaksan niye aklını bulandırıyorsun dedim sonra
Engelledim
Ben bana yapılanları anlatmadımdeli mi ne şahitlik istiyor bide senden sanki sen boşanırken şahitle boşadın:))))
Demek ki onuda bezdirmişler.. iyiki konuşmuşsun nasıl birine toslamış daha iyi anlamıştır :))))
Bende iyiki konuşmuşsun derken seni bilmiyormuş ya o anlamda demiştim.. kadının kendisine güveni yok yakında boşanırlarBen bana yapılanları anlatmadım
O anlattı bende onayladım doğrudur bende yaşadım dedim
ama boşanmak gibi bir niyeti yok
Hoş anlatsam da boşanmaz sevdiğini söylüyordu
Boşanmak isterse hanımefendi benden yardım istiyor
Tencere kapak bulmuşlar birbirlerini
Allah mesut etsin başka günahsızın canını yakmasın 
Boşanmaya karar vermek cok zordu benim için"Ben boşanmak istiyorum"u nasıl, hangi cümlelerle söylediniz ve nasıl karşılık aldınız? Ne olmasını umarken nasıl sonuçlandı? Bitmesini herşeyden çok isteyip de, bitince pişman olanlarınız oldu mu?
Daha çok çeşitlendirilebilir bu sorular aslında. Neden bahsetmek isterseniz onu paylaşın siz en iyisi.
Hem ufak bir iç dökme alanı hemde bana ve benim gibi bitirmek isteyipde uzatmaları oynayan kadınlara biraz olsun ışık olsun istiyorum bu konu.
Sorulardan ziyade cevaplarınızı yazmanızı umuyor ve bekliyorum
Yeniden evlilik çok imkânsız gibi bana .Boşanmaya karar vermek cok zordu benim için
Üzüntüden 10 kg vermıstım
Ama o kararı verdikten snrası kolaydı
Hiç pişman olmadım
2010 da bosandım
2014 de yeniden evlendim
Cocugumm yokYeniden evlilik çok imkânsız gibi bana .
Nasıl cesaret edebildiniz çocuklarınız var mıydı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?