- Konu Sahibi isimsiz871
-
Aslında direkt babasınin maaşını almak değilde
Babası emekli olduğu için
Arkadaşimda boşanınca kendisine maaş bağlancağını düşünmüş yada bunu ona birileri söyledi bilmiyorum
Bu daha kötü zaten. Emekli maaşıyla zor geçiniyor insanlarAslında direkt babasınin maaşını almak değilde
Oyle yapiyor zaten sen ben sehirdeyiz az oteye kay neler var koruculuk vasfi yapamayacak durumda olan korucu olup aliyor 3000 e yakin para kendine bakacak idame ettirecek aglanarak yalvararak parayla raporlaniyor aliyor engelli ayligi kendilerini ayarlayip cocuguna bakiyo gosterip aliyor bakici parasi yaslim var duskun bakiyorum gelirim yok diye aliyorlar para hastasi iyi oldugu halde yalanla 6 ay hastabezi mama istifleyip satan var ama camiler cumalar doluNe saçma devlet herkese baksın kimse çalışmasın
Aslında babasının maaşını değilde
Boşandığı içın babası emekli diye
Kendisine maaş bağlancağını düşündü sanırım
Bimere şikayet edeceksinOyle yapiyor zaten sen ben sehirdeyiz az oteye kay neler var koruculuk vasfi yapamayacak durumda olan korucu olup aliyor 3000 e yakin para kendine bakacak idame ettirecek aglanarak yalvararak parayla raporlaniyor aliyor engelli ayligi kendilerini ayarlayip cocuguna bakiyo gosterip aliyor bakici parasi yaslim var duskun bakiyorum gelirim yok diye aliyorlar para hastasi iyi oldugu halde yalanla 6 ay hastabezi mama istifleyip satan var ama camiler cumalar dolu
Benden helallikleri yok baskasinida bilmem bunlara husumet giden olupta ihbar ifsa etmezse yillarca duzenlerini donduruyorlar
Ciddi ciddi alabileceğini düşündünüz mü?Arkadaşlar konuyu arkadaşim için açıyorum
Arkadaşım eşin den boşandı
1 çocuğu var sigortası yok
Babası ve annesi yaşıyor
Babası emekli
Arkadaşım boşandı diye bi aylık alabilir mi devletten
Böyle bi yasa var mı?
Merak ediyor.
babası vermese devletten bekler bu insanlar. devlet de bizim vergilerimizden veriyor ona da gökten para yağmıyor yaBabasinin maasina el koymak istiyor yani. Allahtan oyle sacma yasalar yokmus. Yasayan adamin maasina yasalar araciligiyla el koymayi dusunmek cok acimasizca. Zaten babasinin rizasi olsa ceker verir kendisine. Ne evlatlar var..
O zaman kimse okuyup calişmasin boşuna, evlenip boşansin maaş almak icin.Var mi böyle bir mantik ?Aslında direkt babasınin maaşını almak değilde
Arkadaşimda boşanınca kendisine maaş bağlancağını düşünmüş yada bunu ona birileri söyledi bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?