- 25 Mayıs 2015
- 492
- 758
- 103
- Konu Sahibi isimsiz871
-
Olabilir tabiiEvet haklısınız
dmekki daha çok beklentisi vardı ne diyim
Evet çok haklisiniz bende çok dedimDevletin boşanmış insanlara çeşitli destekleri var bizim bilmediğimiz.
Size sorana kadar bulunduğu ilçenin Asdep'ine gidip sorsun soruştursun bakalım ona uygun bir yardım var mı diye.
Ama sağ olan babanın emekli parasini da alamaz, o iş yaş yani
*Ayrıca aşkolsun konu sahibi, aylık 400 lira az mı? Beğenememis mi? Babası o emekli aylığıni kazanmak için kaç sene çalışmış..nasil böyle dusunebilir
Dedigim gibi bunu en çok ASDEP bilir. Gitsin detaylıca konuşsun. Oradakilerin görevi ihtiyaci olana katkı sağlamak sonucta.Evet çok haklisiniz bende çok dedim
Yaşıyan birinin maaşından alamassin diye ama o diyoki
Acaba ben boşandım diye devlet verir mi ayrıca aylık dedi
300-400 lirayı küçümsemeyin bakın şimdi o nafakayı alamadığı için babamın maaşını alabilir miyim diye düşünüyor ..Adam 2000lira felan maaş alıyor kaç lira nafaka alabilirki tek çocugu var
Cevredekiler anca 300,400 felan alirsin demiş
Aslında babasının maaşını değildeSağ babasının maaşını almayı nasıl düşünüyor bir de kocasından nafaka almayı istememiş
Evet çok haklisiniz bende çok dedim
Yaşıyan birinin maaşından alamassin diye ama o diyoki
Acaba ben boşandım diye devlet verir mi ayrıca aylık dedi
Valla kim söylemişse ya da kim akıl vermişse Yok öyle bir şey ..Aslında babasının maaşını değilde
Boşandığı içın babası emekli diye
Kendisine maaş bağlancağını düşündü sanırım
Hayret bir şey yahu ne akıllılar var... Maaşı arkadaşınız alırsa babası ne yiyecekmiş?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?