boşanmış kadını bırak bekar boşanmış erkek bile almaz...

Bize bir zarari olmadikca kimsenin hayatina karismayalim. Kimse hakkinda kotu konusmayalim. Dediginiz gibi cunku , herkesin hayati kendine doğrudur. Iyi gunler.

her şeyi yaşayıp da bakire kalan var mı ? var
bir kadın her şeyi yaşamak istiyorsa zar onu engeller mi? hayır engellemez.tüm bakireler mi böyle? hayır.
tüm boşanmış kadınlar 10 kişinin altından mı geçiyor ? hayır.10 kişinin altından geçmek için boşanmak mı gerekiyor hayır.anlayacağınızı sanmıyorum ama içimde kalmasın istedim.

Bende boşanmış birisiyim. Gencim, evliliğimde cok kısa sürmüştü, hiçbi suçum yoktu. Ama hiç evlenmemişlerle eşit değilim şuan. Eskiden şenşakrak bir kız çocuğuydum. Şimdi ise olgun bir kadınım. Oysaki aradan sadece 1 yıl geçti.
Yeni birisiyle tanıştığımda hayatımdan bahsederken boşandığımı söylediğimde 'Hmmmmm' sesiyle beraber, acıyan mı diyim kınayan mı diyim garip bir bakış varya, onu görmek zorunda kalıyorum. Neden hayatım değişti. Yeni ve hoşlandığım birisiyle tanıştığımda sürekli beynimi 'nasıl söylesem boşandığımı, nezaman söylesem, acaba ne düşünücek nasıl davranacak' düşünceleri kemiriyor hep.
Neden böyle hakkaten???
Kaçma yolunu bulursan yurtdışına bana da söyle bende gitmek istiyorum...

Saçmalamışlar bekaret sadece ince zar sanan erkek müsvettesi bu lar .

bende bundan 6 sene once bosanmıs hala evlenmemiş bi bayanım.Hani o g.zekalılar diyomus ya 10 kişinin altına yatıo diye ben bosandıgımdan beri bırak alta yatmayı bi erkekle ileri dercede bile yakınlasmadım inancım geregi .Günahımı almıs oldular gercekten bazen bende bosnmıs olmaktan yoruluyorum

pöff bu iki malda dilerim boşanmış ve boşandıktan sonrada bir sürü sevgilisi olmuş kadınlara aşık olup evlenirler inşallah..

Sana sadece birini savunurken başkalarını karıştırma demiş kadın görende sövdü sanar.
İki tane gerizekalı boşanmış kadınlar hakkında atıp tuttu diye canın sıkılıyor ama sende başkaları hakkında atıp tutmaktan geri kalmıyorsun.Onlara çemkirsene böyle eolo ya çemkireceğine.

Biz hasta bi toplumuz. Zihniyetimiz hasta, örf adetlerimiz hasta, ruhumuz hasta. Psikolojimiz bozuk. Bunu her gecen gün biraz daha anlıyorum.

Böyle düşünen sadece erkekler mi ? Mahallemizde ki dedikoducu teyzeler, fesat kuzenler, halalar, yengeler... Eminim bi çoğu bu zihniyette. Zaten nişanlı çocuğu da ailesi ayırmış. Sonra kv ne der millete (!)

aynen öyle sonuna kadar katılıyorum söyleidklerinize

sen niye bana çemkiriyorsun?

Yok ben zaten seviyeyi anlayınca cevap vermekten vazgectim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…