- Konu Sahibi kuzeyyildizim
-
Bize bir zarari olmadikca kimsenin hayatina karismayalim. Kimse hakkinda kotu konusmayalim. Dediginiz gibi cunku , herkesin hayati kendine doğrudur. Iyi gunler.sımdı bu kadını aşağılamayıp da nabalım basımızın ustunde mı tasıyalım. bu kadının hakkı var dıyıp de saygımı duyalım. neyse polemiğe gırmeyelım. herkesın fıkrı kendıne doğrudur
her şeyi yaşayıp da bakire kalan var mı ? varDemek istedigim su, siz kendi hakkinizda yada kadinlar hakkinda kotu konusulmasindan rahatsiz olurken gidipte bakirelerin de soylesi boylesi var deyip onlar hakkinda kotu konusmamalisiniz. Sadece kendinizi aklayip baskalarina camur atamazsiniz. Gozunuzle de gorseniz arkadasiniz da anlatsa sizi ilgilendirmez. O iki adamin soylediklerine zaten bisi diyemem seviyeleri ortada , umursamaya bile degmicek kadar ezikler. Ama sizde kadinlari yuceltirken ayrim yapmayin.
Saçmalamışlar bekaret sadece ince zar sanan erkek müsvettesi bu lar .işyerimde 2 erkeğin konuşması.ben onları çok net duruyorum ama onlar duydugumdan habersiz.
bir erkek çalışan vardı bizim burda memur.boşanmış bir kadınla nişanlanmıştı ailesi vazgeçirmiş bize uymaz diye.bu olay konuşuluyor bugünlerde dairede...
2 erkek memur da kendi arasında konuşuyor kulak misdafiri olduğumdan habersiz.
"yav ailesi haklı tabi çocuğun.boşanmış kadın tek bir taneyle durmuyor ki ... 10 tanesinin a...tından geçiyor..."
"öyle boşanmış kadını bırak bekar erkek boşanmış erkek bile almaz.evlenmemiş duruken dulu napsın olum yaa."
durum bu..boşanmış olduğumu da daieredekiler bilmez bu arada..
bir valiz alıp elime terk etmek istiyorum buraları.
avustralyaya veya amerikanın batı sahillerinden bir kasabaya yerleşmek istiyorum.imkanım olsa hiç durmam.
yoruldum sıkıldım.ümidim yok gelecekten.
uzaklaşmak istiyorum.insanın kaderini doğduğu ülke de çiziyor malesef...
çok yoruldum çok ....
işyerimde 2 erkeğin konuşması.ben onları çok net duruyorum ama onlar duydugumdan habersiz.
bir erkek çalışan vardı bizim burda memur.boşanmış bir kadınla nişanlanmıştı ailesi vazgeçirmiş bize uymaz diye.bu olay konuşuluyor bugünlerde dairede...
2 erkek memur da kendi arasında konuşuyor kulak misdafiri olduğumdan habersiz.
"yav ailesi haklı tabi çocuğun.boşanmış kadın tek bir taneyle durmuyor ki ... 10 tanesinin a...tından geçiyor..."
"öyle boşanmış kadını bırak bekar erkek boşanmış erkek bile almaz.evlenmemiş duruken dulu napsın olum yaa."
durum bu..boşanmış olduğumu da daieredekiler bilmez bu arada..
bir valiz alıp elime terk etmek istiyorum buraları.
avustralyaya veya amerikanın batı sahillerinden bir kasabaya yerleşmek istiyorum.imkanım olsa hiç durmam.
yoruldum sıkıldım.ümidim yok gelecekten.
uzaklaşmak istiyorum.insanın kaderini doğduğu ülke de çiziyor malesef...
çok yoruldum çok ....
Sana sadece birini savunurken başkalarını karıştırma demiş kadın görende sövdü sanar.her şeyi yaşayıp da bakire kalan var mı ? var
bir kadın her şeyi yaşamak istiyorsa zar onu engeller mi? hayır engellemez.tüm bakireler mi böyle? hayır.
tüm boşanmış kadınlar 10 kişinin altından mı geçiyor ? hayır.10 kişinin altından geçmek için boşanmak mı gerekiyor hayır.anlayacağınızı sanmıyorum ama içimde kalmasın istedim.
aynen öyle sonuna kadar katılıyorum söyleidklerinizeBiz hasta bi toplumuz. Zihniyetimiz hasta, örf adetlerimiz hasta, ruhumuz hasta. Psikolojimiz bozuk. Bunu her gecen gün biraz daha anlıyorum.
Böyle düşünen sadece erkekler mi ? Mahallemizde ki dedikoducu teyzeler, fesat kuzenler, halalar, yengeler... Eminim bi çoğu bu zihniyette. Zaten nişanlı çocuğu da ailesi ayırmış. Sonra kv ne der millete (!)
sen niye bana çemkiriyorsun?Sana sadece birini savunurken başkalarını karıştırma demiş kadın görende sövdü sanar.
İki tane gerizekalı boşanmış kadınlar hakkında atıp tuttu diye canın sıkılıyor ama sende başkaları hakkında atıp tutmaktan geri kalmıyorsun.Onlara çemkirsene böyle eolo ya çemkireceğine.
Sadece çemkirme kısmını anladın dimi :)sen niye bana çemkiriyorsun?
Yok ben zaten seviyeyi anlayınca cevap vermekten vazgectim.Sana sadece birini savunurken başkalarını karıştırma demiş kadın görende sövdü sanar.
İki tane gerizekalı boşanmış kadınlar hakkında atıp tuttu diye canın sıkılıyor ama sende başkaları hakkında atıp tutmaktan geri kalmıyorsun.Onlara çemkirsene böyle eolo ya çemkireceğine.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?