- 21 Nisan 2016
- 624
- 356
- 18
- Konu Sahibi Olaganustuhal
-
Bu konuyu hangi kafayla actigini merak ettim. Hadi o teyze konusmus kendince. Peki sen?eşleri begenmediklerinden boşarlarmış.komsu teyzem sabah sabah dokturdu yine..sonra niye cagirmiyosun.ah teyzecim..
bosanan kadinlar cirkin.misiniz?
ben teyzem olacak kadını teyzelikten reddettim, çok rahatladım ohhh.. pambık gibi oldum. enerjimi emen insanlarla görüşmüyorumeşleri begenmediklerinden boşarlarmış.komsu teyzem sabah sabah dokturdu yine..sonra niye cagirmiyosun.ah teyzecim..
eşleri begenmediklerinden boşarlarmış.komsu teyzem sabah sabah dokturdu yine..sonra niye cagirmiyosun.ah teyzecim..
bosanmis kadin kafasiyla..sana da sabah sabah saydirsalar gorurdunBu konuyu hangi kafayla actigini merak ettim. Hadi o teyze konusmus kendince. Peki sen?
teyze boşanmış mıeşleri begenmediklerinden boşarlarmış.komsu teyzem sabah sabah dokturdu yine..sonra niye cagirmiyosun.ah teyzecim..
ben bosanmis:)teyze boşanmış mı
bak bu aklima gelmemisti gerci gelemezdi evli olduklarini bile bilmiyodum ki bosandiklarini bileyim.ama bunu solerim aksama dur..sagoladriana lima miranda kerrde boşandı ama kadınlar victoria secret meleklerinden onu nedcez
he sana çirkin diyor o zaman teyzem ne derse o kusura bakmaben bosanmis:)
eşleri begenmediklerinden boşarlarmış.komsu teyzem sabah sabah dokturdu yine..sonra niye cagirmiyosun.ah teyzecim..
ben bosanmis:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?