boşanmış kadınlar çirkin olurmuş...

Olaganustuhal

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Nisan 2016
624
356
18
eşleri begenmediklerinden boşarlarmış.komsu teyzem sabah sabah dokturdu yine..sonra niye cagirmiyosun.ah teyzecim..
bosanan kadinlar cirkin.misiniz?

eşleri begenmediklerinden boşarlarmış.komsu teyzem sabah sabah dokturdu yine..sonra niye cagirmiyosun.ah teyzecim..
ben teyzem olacak kadını teyzelikten reddettim, çok rahatladım ohhh.. pambık gibi oldum. enerjimi emen insanlarla görüşmüyorum

Benim etrafimda bosanan kadinlarin çoğu bir icim su..
acayip güzeller. Bosanma sebepleri de aldatilmalari..
aslind niye böyle biliyor musunuz..
bekarligi hızlı gecen adamlarin annesinin buldugu güzel eve baglayacak kiz ile evlendirilmeleri..
Adam güzel kadin da olsa cirkin kadinda olsa gözü dışarıda olmasin engel olamadiklarini anlayamayam anneleriyle bir olup bir kadinin hayatini mahvetmeleri..

Bazen etrafımda komşuluk ilişkilerinin bitmiş olmasına o kadar da üzülemiyorum. Şu teyzelerle muhatap olmak zorunda kalanlara da üzülüyorum açıkçası.

Yalnız konu olmamış, konunun sonundaki soru olmamış, teyzeden çok farkınız kalmamış bu durumda.
BDVye konu açmak için bu teyze ile artık daha az görüşmek istiyorum ne yapabilirm falan diye sorsanız neyse. Anket kafasında ne biçim bir sorudur çirkin misiniz diye?

O değil de boşanmış erkeklerin pipisi küçük oluyomuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…