boşanmış kadınlar çirkin olurmuş...

Tabi böyle konuşan insanlar çok. Gelisimle ilgili tamamen.
Çok takılmamak lazım.

Sizin asıl aklınıza takılan kendi diş görüşünüz galiba, bu konuda bir ozguven sorunu yaşıyorsunuz . Eğer böyleyse hiç takılmayın. Teyze saçmalamış.

Emin olun ki boşanma varsa / istisnalar hariç / asıl sorun erkektir .

sizde olun :)
ciddiyim gulucuge bakma

Ne alakası var ya Angelina Jolie boşandı bi daha evlendi geçen gün sibelcanın bi daha evleneceği haberi vardı şimdi bu kadınlar çirkin oldukları için mi boşandılar e çirkinseler bi daha nasıl evleniyorlar teyzenin yaşlılığına verelim hadi peki ya sen ?ya Allah aşkına 2.3.kişilerin ağzıyla hareket etmeyi düşünmeyi bırakın artık

Bir sey sorucam komsu teyze beyaz gecelik giyip evde kutu kutu pense sarkisini soyleyip "geeel geeel" de diyor mu? Bir daha soyluyorum tedavi olun.
ne sifatla tedavi olmami soyluyorsun neye dayanarak acaba?
beni itham eden sen yalancilikla suclayan sen ruh hastasi muamelesi yapan sen ;tedavi olmasi gereken ben..

ne sifatla tedavi olmami soyluyorsun neye dayanarak acaba?
beni itham eden sen yalancilikla suclayan sen ruh hastasi muamelesi yapan sen ;tedavi olmasi gereken ben..

Estagfurullah efenim yalancilik demeyelim. Obsesyon kaynakli belirtiler diyelim. Tedavi olacak durumunuz olmadigini farz edersek, actiginiz konulara ve konulardaki kisilere baktigimda sizi toplumun ruh sagligi bozulmasin diye bir kaleye hapsetmeleri gerek. Hani o denli cirkinsiniz demek ki. Yok degilseniz, tedavi onerisi gayet normal bir oneri.

Diğer konularında o kadar çok bahsetmişsin ki çirkinliğinden, ben teyzeye inandım...
Demek ki gerçekten çirkinsin

Kendini güzel bulmaya bilir ve bunu kendine dert edebilir bu çok normal.
Tamamen görselliği dayalı bir toplumda yaşıyoruz.
Ozguven toparlanarak duzelebilir düşüncesi.
Çirkinlik çok gorecelidir. Verdiğin enerjiyle çok güzel gorunebiliyorsun insanlara.

Eski açılan konular üzerinden vurmamak lazım üyeleri.
Bunu buradaki bir çok üye yapıyor.

egitimin nedir cok merak ettim

ya saldiracaklar ya amac saldirmak asil tedavi olmasi gerekenler bu insanlar ya neyse

Boşanma karşılıklı yapılan bir iş değil mi? Kadınlar niye boşuyormuş kocalarını? Onu da sorsaydınız madem bu kadar ciddiye alınacak tespitleri var. Faydalanalım bu engin bilgi havuzundan.

egitimin nedir cok merak ettim

Egitime gore mi karar vereceksiniz oneri verip vermeyecegime :) universite mezunuyum efenim. Bolumumden oturu psikoloji dersleri de aldim merak ettiginiz buysa. Bir de etraf bol miktarda ruh hastasi dolu. Tecrubem ondandir. Ben de deliyim zaten. O kadar da korkunc bir sey degil.

her bi iki psikoloji dersi alan psikiyatr kesilirse isimiz var.tespit yapip ustune inanip saldirgan tutum sergiliyorsunuz.

Haklısın....
Tek konu açmış ve derdini paylaşmış olsa amenna...ama her konusunda bu mevzu fenalık geldi...bi de teyzenin ağzından anlatması daha vahim...
E çirkinse çirkin yani napalım...o kadar göreceli ki...bi dönem kendimi müthiş güzel hissediyorum ne giysem yakkştırıyorum falan..ama bazen aynaya bakmaya korkuyorum o derece çirkin hissediyorum...
Eğer herşeyi buna bağlıyacak kadar kötü hissediyorsa psikologa gitmesi gerekiyor...yani bunu daha önce defalarca söykedik...ama ısrarla aynı tarz konu açınca

her bi iki psikoloji dersi alan psikiyatr kesilirse isimiz var.tespit yapip ustune inanip saldirgan tutum sergiliyorsunuz.

Sayin guzel hatun. Psikoloji bilimine vakif oldugumu iddia etmiyorum. Bilakis kendi beynimin de yandigini belirtiyorum. Konu actiniz ben de hakkinizdaki dusuncemi soyledim. Ki genelde alintilar tartismaya sebep olacaksa cevap da vermiyorum. Cunku deliyim. Size cevap verdim ve dahi uzattim. Cunku obsesif oldugunuzu dusunuyorum. Ciddiye alip almamak size kalmis. Bir baska guzellik temali konuda bulusmak dilegiyle. Kleopatra size isik tutsun. Banu alkan yolunuza yoldas olsun. Esenlikler dilerim. Estetikler de dileyebilirim. Uygun temenniyi aliverin size zahmet.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…