- 22 Ağustos 2015
- 1.341
- 3.149
- 48
- Konu Sahibi Olaganustuhal
-
sizde olun :)Bence komsu teyze boyle bir sey soylemedi. Hatta oyle bir teyze hic var olmadi. Sizin ileri derecede guzellik obsesyonunuz oldugu icin ve guzellikle ilgili bir konu daha actiginiz takdirde buradaki uyelerin "geldi yine tipini sevdigim" diyeceklerini dusundugun icin boyle bir senaryo urettin. Altinda bol bol cirkin-guzel tartismasi olacak. En sevdiginden. Rica ediyorum tedavi olun.
ne sifatla tedavi olmami soyluyorsun neye dayanarak acaba?Bir sey sorucam komsu teyze beyaz gecelik giyip evde kutu kutu pense sarkisini soyleyip "geeel geeel" de diyor mu? Bir daha soyluyorum tedavi olun.
İşte sırf bu yüzden derya olabilir mi acaba diye bazen içimden geçirmiyo değilim ama iki üye birbirinden farklıAçtığınız konular hep dış görünüş üzerine...
ne sifatla tedavi olmami soyluyorsun neye dayanarak acaba?
beni itham eden sen yalancilikla suclayan sen ruh hastasi muamelesi yapan sen ;tedavi olmasi gereken ben..
Diğer konularında o kadar çok bahsetmişsin ki çirkinliğinden, ben teyzeye inandım...
Demek ki gerçekten çirkinsin
egitimin nedir cok merak ettimEstagfurullah efenim yalancilik demeyelim. Obsesyon kaynakli belirtiler diyelim. Tedavi olacak durumunuz olmadigini farz edersek, actiginiz konulara ve konulardaki kisilere baktigimda sizi toplumun ruh sagligi bozulmasin diye bir kaleye hapsetmeleri gerek. Hani o denli cirkinsiniz demek ki. Yok degilseniz, tedavi onerisi gayet normal bir oneri.
ya saldiracaklar ya amac saldirmak asil tedavi olmasi gerekenler bu insanlar ya neyseKendini güzel bulmaya bilir ve bunu kendine dert edebilir bu çok normal.
Tamamen görselliği dayalı bir toplumda yaşıyoruz.
Ozguven toparlanarak duzelebilir düşüncesi.
Çirkinlik çok gorecelidir. Verdiğin enerjiyle çok güzel gorunebiliyorsun insanlara.
Eski açılan konular üzerinden vurmamak lazım üyeleri.
Bunu buradaki bir çok üye yapıyor.
egitimin nedir cok merak ettim
her bi iki psikoloji dersi alan psikiyatr kesilirse isimiz var.tespit yapip ustune inanip saldirgan tutum sergiliyorsunuz.Egitime gore mi karar vereceksiniz oneri verip vermeyecegime :) universite mezunuyum efenim. Bolumumden oturu psikoloji dersleri de aldim merak ettiginiz buysa. Bir de etraf bol miktarda ruh hastasi dolu. Tecrubem ondandir. Ben de deliyim zaten. O kadar da korkunc bir sey degil.
Haklısın....Kendini güzel bulmaya bilir ve bunu kendine dert edebilir bu çok normal.
Tamamen görselliği dayalı bir toplumda yaşıyoruz.
Ozguven toparlanarak duzelebilir düşüncesi.
Çirkinlik çok gorecelidir. Verdiğin enerjiyle çok güzel gorunebiliyorsun insanlara.
Eski açılan konular üzerinden vurmamak lazım üyeleri.
Bunu buradaki bir çok üye yapıyor.
her bi iki psikoloji dersi alan psikiyatr kesilirse isimiz var.tespit yapip ustune inanip saldirgan tutum sergiliyorsunuz.
yaniiiiBu konuyu hangi kafayla actigini merak ettim. Hadi o teyze konusmus kendince. Peki sen?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?