boşanmış kadınlar çirkin olurmuş...

O değil de boşanmış erkeklerin pipisi küçük oluyomuş
Şekercim,küçük olsa gene iyi.
İktidarsız oluyorlar.
Bir çok kadın saklıyor,kendi kabahatiymiş gibi de çok ciddiyim bak.
Adam kadına yaklaşmayı bilmediği için boşanıyor birçok kadın.

eşleri begenmediklerinden boşarlarmış.komsu teyzem sabah sabah dokturdu yine..sonra niye cagirmiyosun.ah teyzecim..
bosanan kadinlar cirkin.misiniz?
hayata böyle bakan insanlara hayranım .kendi dunyalarında ne kadar mutlular kocam beni boşamadı çok guzelim ben.bırakın dunyasını başına yıkmayın zaten kafasını kaldırsa çatısını uçuracak

Ben de konuyu garipseyenleri anlamadım.

Burada herkes densiz konuşan ya da davrananlar hakkında konu açıyor, konu sahibi de kendisine hadsiz laflar eden kadını dert etmiş.

Neyse.

O tip teyzeler esmerseniz sarışınları över, bekarsanız evlileri yüceltir, evliyseniz çocuğunuz yok diye saydırır.

Mutsuzdurlar çünkü kendilerine yapılan haksızlıkları, ezilmişliklerini başkalarını huzursuz ederek unutmaya çalışırlar.

Ben o kadarına rastlamadım ama etrafımda densiz laflar eden kişilere -muhatabı ben olmasam bile- veririm cevabını, hiç de kafaya takmam.

Başkasını mutsuz etmeye çalışan dert sahibi olmayı, ağır laflar duymayı göze almalı.

Bu ne ya ciddi ciddi bunu mu soruyorsunuz Allah aşkına boşanan kadınlar çirkin misimiz demiş hayret valla. Siz evlenseniz anlaşamayıp ayrılsanız çirkin olduğunuz için mi eşiniz sizden ayrılmış olacak çok enteresan o zaman çok güzel kadınların evliliklerin hep yürümesi lazımdı ama çevremde güzel olduğu gayet belli olan ama boşanan insanlar var onlar ne olacak ayrıca kime neye göre çirkin ya bir uyanında öyle konu açın

hadi be ordan:)
boşanmiş kadinlari çirkin Görmedim:)
boşaninca diyete giriyo zayifliyor bide kendilerine kuoförde bulurlar..
onlar mis gibi..:)
teyzen boşanmiş kadinlara küçümseyerek baktiklari için çirkin demişş....
halam bile boşandi.. çirkinleşti mi hayır.. gül gibi kadinn:)

çok çirkin bi caps olmuş gerzekler ya

Toplumun genel dusuncesi bu ama, erkek bosaninca hemen yeni es arayisina giriliyor, adam perisan olmus gibi.
Kendi teyzemden biliyorum, 36 yasinda oglu bosandi, sanki kucuk cocuk evde tek kalmis gibi hemen yeni kiz arayislari... tabi kim yemegini temizligini yapacak...

valla burda forumda ızmırlı degılım ama ızmırlı ''gıbı'' yasarım dıyenler var
oohh olsun sefam olsun kocamı hortumlayıp hortumlayıp parasını yemek lazım dıyen var
bu kısıler evlı ama cırkın
teyzenın tezını çürüttum ılet ona

Bence komsu teyze boyle bir sey soylemedi. Hatta oyle bir teyze hic var olmadi. Sizin ileri derecede guzellik obsesyonunuz oldugu icin ve guzellikle ilgili bir konu daha actiginiz takdirde buradaki uyelerin "geldi yine tipini sevdigim" diyeceklerini dusundugun icin boyle bir senaryo urettin. Altinda bol bol cirkin-guzel tartismasi olacak. En sevdiginden. Rica ediyorum tedavi olun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…