İlk önce bir boşanın. Daha dava açmadan neyin acelesiBurda evlenip boşanmış olmakla ilgili çok şey okuyorum ve gerçekten bunu yaşayanlardan öğrenmek istediğim bir şey var. Gençken çocuk da yoksa bir kadın evlenip boşandıysa karşısına gelen erkekler nasıl bakıyor bu duruma. Korkup uzak mı duruyor yoksa severse bunu sorun etmiyor gerekirse evlenmeyi bile düşünüyor mu. Tecrübesi olan arkadaşlardan dinlemek isterim
Benim bu konuda tecrübem yok ama annemin var. Gayet de evlenmek isteyenler çıktı. Ama ilk evliliğinde yapmadığı seçiciliği yaptı ve ufak bir pürüz görse bile konuşmayı bıraktı. Bence çok da iyi oldu aynı hatayı yapmamak adına. Siz de bu konuyu gözünüzde büyütüyor olabilirsiniz inanın sandığınız kadar büyük bir dert değil. İlla ki kullanmak isteyen erkekler de vardır ama karaktere önem verip geçmişi önemsemeyenler de var.Burda evlenip boşanmış olmakla ilgili çok şey okuyorum ve gerçekten bunu yaşayanlardan öğrenmek istediğim bir şey var. Gençken çocuk da yoksa bir kadın evlenip boşandıysa karşısına gelen erkekler nasıl bakıyor bu duruma. Korkup uzak mı duruyor yoksa severse bunu sorun etmiyor gerekirse evlenmeyi bile düşünüyor mu. Tecrübesi olan arkadaşlardan dinlemek isterim
Benim için çok anlamsız evlenmiş ayrılmış olabilir. Erkekler denk görür mü diye merak ettim sonuçta ben evlenmedim ama o evlendi aileme nasıl derim gibi kaygı olabilir mi çözemedimBenim bu konuda tecrübem yok ama annemin var. Gayet de evlenmek isteyenler çıktı. Ama ilk evliliğinde yapmadığı seçiciliği yaptı ve ufak bir pürüz görse bile konuşmayı bıraktı. Bence çok da iyi oldu aynı hatayı yapmamak adına. Siz de bu konuyu gözünüzde büyütüyor olabilirsiniz inanın sandığınız kadar büyük bir dert değil. İlla ki kullanmak isteyen erkekler de vardır ama karaktere önem verip geçmişi önemsemeyenler de var.
Konuyla ilgili Kendi tecrübem yok ama görüp duydugum boşanmış kadın bekar erkek evliliği çok hatta bosanmış çocuklu kadın bekar erkek evliliği de cok. Tam tersi boşanmış erkek bekar kadın evliliği de cok.Burda evlenip boşanmış olmakla ilgili çok şey okuyorum ve gerçekten bunu yaşayanlardan öğrenmek istediğim bir şey var. Gençken çocuk da yoksa bir kadın evlenip boşandıysa karşısına gelen erkekler nasıl bakıyor bu duruma. Korkup uzak mı duruyor yoksa severse bunu sorun etmiyor gerekirse evlenmeyi bile düşünüyor mu. Tecrübesi olan arkadaşlardan dinlemek isterim
O kişiye göre değişiyor..Burda evlenip boşanmış olmakla ilgili çok şey okuyorum ve gerçekten bunu yaşayanlardan öğrenmek istediğim bir şey var. Gençken çocuk da yoksa bir kadın evlenip boşandıysa karşısına gelen erkekler nasıl bakıyor bu duruma. Korkup uzak mı duruyor yoksa severse bunu sorun etmiyor gerekirse evlenmeyi bile düşünüyor mu. Tecrübesi olan arkadaşlardan dinlemek isterim
Kesinlikle katılıyorum dediklerinize. Sanırım artık erkekler kızlarda bekar eti de önemsemez oldu çünkü bazılarından biliyorum bskire olmada da bunu söyleyince dert etmiyor çünkü kızlar da sevgilileriyle bişeyler yaşıyor malesef ki bunu en yakınlarımdan da gördümKonuyla ilgili Kendi tecrübem yok ama görüp duydugum boşanmış kadın bekar erkek evliliği çok hatta bosanmış çocuklu kadın bekar erkek evliliği de cok. Tam tersi boşanmış erkek bekar kadın evliliği de cok.
Neden olmasın ki. Türk toplumu bu konuda sığ düşünüyor olsa da toplumun çoğunluğunun aksine aklını basına toplayıp es adayını kalbi ve beyniyle değerlendiren bir kesim de var.
Benim fikrim de bekar veya boşanmış olması Bi yana kalbinde eski ilişkilerinden izler tasıyan yani hala aklı eski kişide olanla evlenilmez onun dışında neden olmasın. Çocuk kısmı biraz düşündürücü tabi ama çocuksuz sa zaten bekar dan farkı yok.
Orası zaten öyle tekrardan güvenmek kolay değilBen olsam hali hazırda kötü bir evlilikten kurtulmaya çalışırken bunları düşünmem. O saatten sonra kimse beni kolay kolay ideal erkek olduğuna inandıramaz diye düşünüyorum.
Bekaret olarak neden bakıyorsunuz. Sonucta inanmış evlenmiş ama yürümemiş bitirmiş. Bundan daha olası ne var.Kesinlikle katılıyorum dediklerinize. Sanırım artık erkekler kızlarda bekar eti de önemsemez oldu çünkü bazılarından biliyorum bskire olmada da bunu söyleyince dert etmiyor çünkü kızlar da sevgilileriyle bişeyler yaşıyor malesef ki bunu en yakınlarımdan da gördüm
Evli olarak değil genç kızlardan bahsettim evlilik yaşamadan sevgilileriyle yaşayanlara da pek önemsemeyen var gördümBekaret olarak neden bakıyorsunuz. Sonucta inanmış evlenmiş ama yürümemiş bitirmiş. Bundan daha olası ne var.
Türlü türlü insan var. Kafaya takan var. İlk benimle olsun diyen var. Önemli olan karsılık lı anlaşmakEvli olarak değil genç kızlardan bahsettim evlilik yaşamadan sevgilileriyle yaşayanlara da pek önemsemeyen var gördüm
Özellikle biz kadınlar sanırım pek dert etmiyoruz böyle şeyleriBenmde ilk evliliğim ama eşim evlenip ayrılmıs, benim için sorun olmadı :)
Aynen oyle..Ben olsam hali hazırda kötü bir evlilikten kurtulmaya çalışırken bunları düşünmem. O saatten sonra kimse beni kolay kolay ideal erkek olduğuna inandıramaz diye düşünüyorum.
Dava açtınız mı?Orası zaten öyle tekrardan güvenmek kolay değil
Bu tamamen sana bağlı. Utanılacak bi şey yapmadın ve alnın ak. Sadece evlendin anlaşmazlıklardan dolayı boşanma kararı aldın bunu önce kendin normalleştir ve omzun dik yürü. Sonra karşına çıkan insanlar zaten kendilerini bi şekilde belli ediyor. Ona göre kararını verirsin ama asla mağdur moduna girme, utanma, çekinme, boşanmış bi kadın olmak çekinilicek bi şey değil toplumun bu saçma görüşüne karşı dimdik dur. Şu an bi erkek arkadaşım var bende genç yaşta boşandım evlilik teklifi etti biraz bekleyelim dedm. Benim ablam bile erkek arkadaşıma "kardeşimin evlenip boşandığını kimseye söyleme" demiş.. ve erkek arkadaşım " o namussuzluk yapmadı yanlış bir şeyde yapmadı saklıcak utanılıcak bi şey yok" demiş. Sen yeter ki dik durmayı bilBurda evlenip boşanmış olmakla ilgili çok şey okuyorum ve gerçekten bunu yaşayanlardan öğrenmek istediğim bir şey var. Gençken çocuk da yoksa bir kadın evlenip boşandıysa karşısına gelen erkekler nasıl bakıyor bu duruma. Korkup uzak mı duruyor yoksa severse bunu sorun etmiyor gerekirse evlenmeyi bile düşünüyor mu. Tecrübesi olan arkadaşlardan dinlemek isterim
Ablana bu cevabı verecek böyle mantıklı insanların olduğunu bilmek güzel. Haklısın insan önce kendisi normal karşılamalı ki karşıdaki utanılacak bişey olarak görmesin. Artık insanlar tecrübeyi sadece evlilikte değil bekarken de aynı evde evli gibi yaşayarak elde edebiliyor ve bunlar bile kabullenilebiliyorken namusuyla boşanmış olmak söz konusu olmamalıBu tamamen sana bağlı. Utanılacak bi şey yapmadın ve alnın ak. Sadece evlendin anlaşmazlıklardan dolayı boşanma kararı aldın bunu önce kendin normalleştir ve omzun dik yürü. Sonra karşına çıkan insanlar zaten kendilerini bi şekilde belli ediyor. Ona göre kararını verirsin ama asla mağdur moduna girme, utanma, çekinme, boşanmış bi kadın olmak çekinilicek bi şey değil toplumun bu saçma görüşüne karşı dimdik dur. Şu an bi erkek arkadaşım var bende genç yaşta boşandım evlilik teklifi etti biraz bekleyelim dedm. Benim ablam bile erkek arkadaşıma "kardeşimin evlenip boşandığını kimseye söyleme" demiş.. ve erkek arkadaşım " o namussuzluk yapmadı yanlış bir şeyde yapmadı saklıcak utanılıcak bi şey yok" demiş. Sen yeter ki dik durmayı bil
Aynen öyle boşansansa her daim başın dik olucak toplumun baskısına boyun eğmicenAblana bu cevabı verecek böyle mantıklı insanların olduğunu bilmek güzel. Haklısın insan önce kendisi normal karşılamalı ki karşıdaki utanılacak bişey olarak görmesin. Artık insanlar tecrübeyi sadece evlilikte değil bekarken de aynı evde evli gibi yaşayarak elde edebiliyor ve bunlar bile kabullenilebiliyorken namusuyla boşanmış olmak söz konusu olmamalı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?