Boşanmış olanlara sorum var

Sizin adınıza çok mutlu oldum hep iyi olun güzel bir hayatınız olsun

Meraba konu sahibi ben varım örnek olarak kızım var ilk eşimden 11 yasinda çoğunlukla benim yanımda şimdiki eşim hiç evlennmemisti 2 sene oldu düğün yapıp evleneli ve iki ay sonra bı kızım daha olucak hayırlısıyla inşallah
Sizin adınıza çok mutlu oldum hep iyi olun güzel bir hayatınız olsun
Amin inşallah hepimizin olsun

Ben sizi yargilamiyorum cunku insan hic bilmedigi bir sey hakkinda endise duyuyor. Bende bu konuda endiseliyim. Ama hersey nasip. Zamanin ne getirecegini bilemeyiz.Onemli olan hayirli bir inan getirmesi.Benim evlilikle ilgili endiselerimin yerini mesela kabullenmislik aldi.Cunku ben o kadar sansli oldugumu dusunmuyorum. En fazla tek basima yaslanirim.

Cesit cesit yaklasan olur. Takilmak isteyen de olur ciddi dusunen, gercekten seven de. Hic evlenmemis kadinlar icin de ayni sey gecerli. Bu cagda artik bosanmis olanlarin dezavantajli oldugunu hic sanmiyorum. Cevremde cok var 2.evliligini hic evlenmemis erkeklerle yapip cok mutlu olanlar.

Merhaba benimde 2.evliligim
İlki 15sene sürdü şizofren hastası paranoyak biriyle geçirdim okadar yılımı.
2cocugum var.
Şimdi eşim bekardi 4yil birlikte yaşadık ailesi annesi ve abisi beni hiçbir zaman kabuletmediler evlenmiş ayrılmışim diye.
Ama eşimden Allah razı olsun beni hiçbir zaman yanlız birakmadi.4senenin sonunda nikah yaptık...Rabbim kalbi temiz merhamet sahibi kişilerle karşılaştırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…