boşanmış olmak bu kadar zormuymuşşşş

Allah korusun kocalarına bir sey olsa kendileri de kalsa boyle? Nefret ediyorum tek derdi koca olan asalak ozguvensiz kadinlardan. Aldatilsa da susarlar dayak yeseler de susarlar boyleleri midem kalkti. Boyle kardes olmaz olsun bakmayin yuzlerine

Oha diyorum ablaların olacak ök.zlere hatta çüşşş deyimde yaptıkları saçmalığa son versinler.
Kimin ne olacağı belli olmaz birgün onlarında başına gelirse sen onlara slm bile vermee.

Allah yardımcın olsun
ne kadar kötü zihniyetli ablan var

acaba o ablanın evliliğinin süreceği, ya da bir baska kadın tarafından aldatılmayacagının garantisi var mı ki sizi bir tehdit olarak görüyor

yazıklar olsun

boşanan bayana çoğu erkek sarkıntılık yapıyor evet

ben de boşandım

en yakın aile dostumuz dediğimiz kişilerin okumus etmıiş görgülü, eğitimli ( kimi evli ) oğulları birer akbaba oldu cıktı karsıma

hatta biri ile sevgili oldum, o kadar inandım ki, adam resmen kullandı benım duygularımı.
faydalanma yoluna gitti ama benım gözüm acıktı, birdaha gorusmek ıstemedım ve öğrendım ki meğer nişanlanacakmıs zaten o ara.

şok oldum.

Ne kadar koca meraklısı, kirli zihniyetli insanlarmış yaa, yazıklar olsun..
Silin, çıkartın hayatınızdan.. Demek kendileri boşanmış olsa eniştelerine göz dikecekler!! Pes..
Böyle insanların inadına daha da güçlü durun..
Maalesef bu toplumda böyle kokuşmuş zihniyetli insanlar çok fazla..

Anneni neden yanına almıyorsun ki ? Sonuçta kendi halinde tek bi kadın. Çalıştığın için mi ? Ablanlarda insan değillermiş. Hiçbiriyle görüşme kafan rahat yaşa

Çok geçmiş olsun hazır hayatınızda yükleri atmaya başlamışsınız abla da olsa sıkıntı yapıyorsa görüşmeyin

asla böyle şeye müsade etmem 4 ay oldu ayrılalı eşimden kimse yan gözle bakamaz baktırmam şok şükür ama insanın ailesinin böyle düşünmesi gücüme gitti işte allaha havale etti onları

ayy gerçekten ne yazacagımı bılmıyorum ama gerçekten sil o ablalarını ,

yok yaa yazacaktım vazgeçtim.

Anneni neden yanına almıyorsun ki ? Sonuçta kendi halinde tek bi kadın. Çalıştığın için mi ? Ablanlarda insan değillermiş. Hiçbiriyle görüşme kafan rahat yaşa
bakamamki tek başıma yaşıyorum ayzaymır hastaları kendilerini bilmezler kapıyı kitleyip gitmem lazım 4 ay oldu kendimi toparlayalı maddi acıdan

asla böyle şeye müsade etmem 4 ay oldu ayrılalı eşimden kimse yan gözle bakamaz baktırmam şok şükür ama insanın ailesinin böyle düşünmesi gücüme gitti işte allaha havale etti onları
müsade etmezsın evet ama karsındakının zıhnıyetını anlayınca musade etmezsın
anlamazsan adam senle evlenecek gbi davranırsa ne yapacaksın=?
anlamazsın ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…