boşanmış olmak bu kadar zormuymuşşşş

Malesef dulsan erkeklerin gözünde kolay elde edilebilir ve diğer kadınlar için de tehdit olarak görünüyorsun. Ne kadar namuslu olursan ol bu zihniyetle mücadele etmek zorundasın. ve senin için bu sorun en yakınlarında başlamış Allah yardımcın olsun.

Ablalarin çok çok ayıp etmis. Ne malum bosanmayacaklari onların da. Gitme bir daha boşver. Arkadaşların varmış ne güzel onlarla gez dolaş kafanı dağıt mis gibi

Benim bir arkadaşım var. 37 yasında dışardan lise okuyor. Eşi felç gecirdiği için evin yükü ona kaldı. İki yıl okulda hademelik yaptı şimdide yurda başvurmuş. Sende bu tarz işler yapabilirsin mesela
Başarabilirsin.

haklısın şu an bir bankada çaycılık yapıyorum şükür ordaki müdürüm bayan yol gösteriyor saolsun şu an ondan haber bekliyorum bir plan yapıp gece okullarına gidicem inşallah

Yapılmaz diye birşey Yok söylediklerinizin hiç birisi olmayacak şeyler değil.. Annemin yakın bir tanıdığı 49 yaşındaydı boşandığında ve aynı sizin gibi diplomasını aldı , ehliyetini aldı işe girdi kendine araba aldı şimdide evini alıyor yani herşey sizin elinizde güç sizde artık..
Sizde bu güven bu dik duruş olduktan sonra herşeyi yaparsınız ben inanıyorum

saolun inşallah biyerden başlıcam artık vakti geldi

Onlar nasıl ablaymışlar öyle.
Kişi kendinden bilir işi. Demek ki onlar boşansalar siz evli kalsanız eşinize yürüyeceklermiş.
Dik durmaya devam pes etmek yok ama bunları da unutmayın. Kin tutmak değil kastım bir kenara yazın lazım olur.
Pes dedim ben.

haklısınız onların yaptığını asla unutmuycam destek olmadıkları gibi laf söylemeleri acı geldi ailem kanım dediğim insanlar . Demeki bazı şeyler yaşandıkça öğreniyorsun neyin ne olduğunu

Çocuğumun sınıf arkadaşlarının anneleri bile, boşandığımı öğrenince araya mesafe koydu. 10 yıldır iş sebebiyle tanıdığım erkeklerin tavrı ve konuşma üslubu değişti ve bunların çoğu evli. Beni görünce hepsinin mutsuz evliliklerinden bahsedesi geliyor! Sık sık yemek davetleri almaktan ve reddetmekten yoruldum. Şeytan bul birini evlen diyor da yağmurdan kaçıp doluya tutulmak var. A Ahben1234

sakın yağmurdan kaçıp doluya tutulmak var dediğin gibi ama şöyle düşünüyorum ben öyle davranan manfaatlenmeye calışan erkekler bide kendilerine eşine bacısına annasına akrabalarının kızlarına baksalar aynı durumda ayrılmış olanlar var eşlerinden.Çalma kapımı çalarlar kapını muhakkak zavallı diyorum sadece böyle erkeklere ve özellikle ablamlar gibi kadınlara hakkımızda hayırlısı olsun

Pu Allah oyle ablayı bildiği gibi yapsın. Ben anlamıyorum namuslu insanlar boşanınca namussuz mu oluyo afedersiniz kuduruyo mu. Namuslu insan evliyken de namusludur boşanınca da. Eniştesine milletin kocasına yan gözle bakacak kadın evli olmayı mı takar. Ay hic uzulmeyin oyle kardes de oyle cevre de olmaz olsun. Silin hepsini bakın hayatınıza. Ahlaksız kadın kocası görmesinmis cunku o da serefsiz kocasının ne mal olduğunu biliyordur o.

doğru söylüyorsun hayat yaşadıkça görüyorsun bazı insanların üzünü tecrübe katıyor bunlar sana ailem dediğim insanlar yazık.Hayatım şimdi daha güzel çürükleri çıkardıkça

Okudukça sinirleniyorum.
doğru söylüyorsun hayat yaşadıkça görüyorsun bazı insanların üzünü tecrübe katıyor bunlar sana ailem dediğim insanlar yazık.Hayatım şimdi daha güzel çürükleri çıkardıkça
Oh boşver valla lazım değil öyle kardeş çok mutlu ol kudursunlar. Yanına kalır mı zannediyor. Yaşamadan ölür mü zannediyor.

senin bu kadar rahatsız olduğunu bilmesine rağmen seni buna zorlayamaz
kaynanan konusunda da geri adım atma ve ona bildir o varsa ben yokum diye..

senin bu kadar rahatsız olduğunu bilmesine rağmen seni buna zorlayamaz
kaynanan konusunda da geri adım atma ve ona bildir o varsa ben yokum diye..
eşimle konuştum ben ayrılmaya karalıyım kaynanam kişisi hep benim dediğim olucak ben bilirim havasında hala öyle ki bana haber yolluyor oğlumu benden alamazsın diye.Eşime üzülüyorum sadece hep ortada kaldı sesini annesine cıkaramadı beni hep ezdirdi.Artık yeter 20 yıl bir ömür geriye baktığımda bir hiç yitip giden ben

yuh diyorum ya ne alaka enisteyle sen nasil yakistirabiliolarda agizlarina alabiliolar boyle biseyi tovbe estagf. tovbe ya.. sen hic cvp vermedinmi onlara onlar oyle diyince ay ben abla katili olurum nasi diyebilirler sanki bosanan damgalaniyo keyfine bosandin bosandinsa yatsin kalksin dua etsinlerde onlarinda basina gelmesin kim ister keyfine bosanmak.. hic kafana dahi takmamalisin bence git tabiki annen ordaysa git evlatlik vazifeni yap lakin onlarla hic muattab olma bile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…