- 23 Aralık 2016
- 402
- 684
- 33
- 40
ne güzel herkes sizin gibi olabilse keşkeBen boşanmış arkadaşımı kafası dağılsin diye tatile, evime davet ettim.
haklısın şu an bir bankada çaycılık yapıyorum şükür ordaki müdürüm bayan yol gösteriyor saolsun şu an ondan haber bekliyorum bir plan yapıp gece okullarına gidicem inşallahBenim bir arkadaşım var. 37 yasında dışardan lise okuyor. Eşi felç gecirdiği için evin yükü ona kaldı. İki yıl okulda hademelik yaptı şimdide yurda başvurmuş. Sende bu tarz işler yapabilirsin mesela
Başarabilirsin.
Yapılmaz diye birşey Yok söylediklerinizin hiç birisi olmayacak şeyler değil.. Annemin yakın bir tanıdığı 49 yaşındaydı boşandığında ve aynı sizin gibi diplomasını aldı , ehliyetini aldı işe girdi kendine araba aldı şimdide evini alıyor yani herşey sizin elinizde güç sizde artık..sağolun inşallah herşey güzel olucak benim için önce orta okul lise diplomamı alıcam ehliyetimi alıcam daha rahat bir iş bulurum belki bilmiyorum çok uçuyom dimi kızama ama başarıcam him bide bilgisayar kursuna gidicem daha yeni yeni kendime geliyom 20 yıllık bir alışkanlıktan kopma biraz zorlandım eşimde şok şok şok çünkü beklemiyordu bunu benden pasif zavallı bensiz yapamaz konuşamaz bile diyordu şok ettim hepsini her şeyin hayırlısı
saolun inşallah biyerden başlıcam artık vakti geldiYapılmaz diye birşey Yok söylediklerinizin hiç birisi olmayacak şeyler değil.. Annemin yakın bir tanıdığı 49 yaşındaydı boşandığında ve aynı sizin gibi diplomasını aldı , ehliyetini aldı işe girdi kendine araba aldı şimdide evini alıyor yani herşey sizin elinizde güç sizde artık..
Sizde bu güven bu dik duruş olduktan sonra herşeyi yaparsınız ben inanıyorum
Onlar nasıl ablaymışlar öyle.merhaba hanımlar beni eski konularımdan bilen bilir.Özet gecçeyim hızla hamileydim yirmi yıllık evimi ve eşimi terkettim kaynana zulmünden eş hakaretinden şehre geldim ev tuttum iş buldum çok çükür ayaklarımın üzerinde kimseye muhtaç olmadan küçük mutlu evimde yaşıyorum.Eşimi mahkemeye verdim o istemesede çekişmeli olucak hala umudu var beni köye götürmeye kaynana kişisine rağmen.Kızlar ben çok bunaldım çevremdeki insanların ve özellikle ablalarımın bana tavrı beni çok üzüyor kırıyor ben eşimden ayrıldım diye benimle görüşmek istemiyorlar kocalarını yani eniştelerimi benden kıskanıyorlar yaa allahım bunlar benim özbeöz ablam yaa nasıl böyle düşünürler bana diyorki büyük ablam hareketlerine dikkat et artık dulsun eteğin bile sana düşman.Bir gün sıcaklarda ablama gideyim dedim göreyim annemde orda garibim anam ayzaymır hastası köşeye sinmiş artık hiç tanımıyor kimseyi beni bile tanımadı.Ablam bana dediki enişten gelir sen git görmesin seni şok oldum çıktım evinden birdaha evine gelmem merak etme ben çok rahatım hamdolsunnamusumun bekçisi benim ben şimdiye kadar yanımda oldunuzda şimdi laf sokuyonuz bana.Kızlar anama çok üzüldüm rabbim dedim biraz maddi rahatlığım olsa annamı hemen yanıma alırım ama yok napim dua ediyorum anama ablalarımdan nefret ediyorum gitmem birdaha yaa boşanmış olmak kötümü ya herkes eşinden kıskanıyo beni hep bir laf sokmaca ama ONLARA İNAT AYAKTAYIM KİMSEYE MUHTAÇ DEYİLİM . ELHAMDÜLİLLAH. Kimse benim namus bekçiliğimi yapamaz ben birçok şeyi tek başıma başardım kabullenemiyorlar herhalde rahatlığımı işimdede çok rahatım hamdolsun arkadaşlarım çok iyiler ama bana enyakınlarım böyle yaptıya allah büyük be havale ettim sizi ablalar neyse arkadaşlarım biraz karışık oldu kusuruma bakmayın hakkınızı hellal edin karışıkta oldu biraz napim hepinize saygılar iyiki varsınız
haklısınız onların yaptığını asla unutmuycam destek olmadıkları gibi laf söylemeleri acı geldi ailem kanım dediğim insanlar . Demeki bazı şeyler yaşandıkça öğreniyorsun neyin ne olduğunuOnlar nasıl ablaymışlar öyle.
Kişi kendinden bilir işi. Demek ki onlar boşansalar siz evli kalsanız eşinize yürüyeceklermiş.
Dik durmaya devam pes etmek yok ama bunları da unutmayın. Kin tutmak değil kastım bir kenara yazın lazım olur.
Pes dedim ben.
evet sizi üzen ne varsa uzak durun inşallah bundan sonra ÇOK ÇOK MUTLU OLURSUNUZ GÜZEL ŞEYLER DÜŞÜNELİMinş seni hakedecek biri çıkar karsına ve yenıden mutlu olursun
hiç gec değil
ben de 37 yim:)
Çocuğumun sınıf arkadaşlarının anneleri bile, boşandığımı öğrenince araya mesafe koydu. 10 yıldır iş sebebiyle tanıdığım erkeklerin tavrı ve konuşma üslubu değişti ve bunların çoğu evli. Beni görünce hepsinin mutsuz evliliklerinden bahsedesi geliyor! Sık sık yemek davetleri almaktan ve reddetmekten yoruldum. Şeytan bul birini evlen diyor da yağmurdan kaçıp doluya tutulmak var. A Ahben1234
sakın yağmurdan kaçıp doluya tutulmak var dediğin gibi ama şöyle düşünüyorum ben öyle davranan manfaatlenmeye calışan erkekler bide kendilerine eşine bacısına annasına akrabalarının kızlarına baksalar aynı durumda ayrılmış olanlar var eşlerinden.Çalma kapımı çalarlar kapını muhakkak zavallı diyorum sadece böyle erkeklere ve özellikle ablamlar gibi kadınlara hakkımızda hayırlısı olsunÇocuğumun sınıf arkadaşlarının anneleri bile, boşandığımı öğrenince araya mesafe koydu. 10 yıldır iş sebebiyle tanıdığım erkeklerin tavrı ve konuşma üslubu değişti ve bunların çoğu evli. Beni görünce hepsinin mutsuz evliliklerinden bahsedesi geliyor! Sık sık yemek davetleri almaktan ve reddetmekten yoruldum. Şeytan bul birini evlen diyor da yağmurdan kaçıp doluya tutulmak var. A Ahben1234
doğru söylüyorsun hayat yaşadıkça görüyorsun bazı insanların üzünü tecrübe katıyor bunlar sana ailem dediğim insanlar yazık.Hayatım şimdi daha güzel çürükleri çıkardıkçaPu Allah oyle ablayı bildiği gibi yapsın. Ben anlamıyorum namuslu insanlar boşanınca namussuz mu oluyo afedersiniz kuduruyo mu. Namuslu insan evliyken de namusludur boşanınca da. Eniştesine milletin kocasına yan gözle bakacak kadın evli olmayı mı takar. Ay hic uzulmeyin oyle kardes de oyle cevre de olmaz olsun. Silin hepsini bakın hayatınıza. Ahlaksız kadın kocası görmesinmis cunku o da serefsiz kocasının ne mal olduğunu biliyordur o.
Okudukça sinirleniyorum.Çocuğumun sınıf arkadaşlarının anneleri bile, boşandığımı öğrenince araya mesafe koydu. 10 yıldır iş sebebiyle tanıdığım erkeklerin tavrı ve konuşma üslubu değişti ve bunların çoğu evli. Beni görünce hepsinin mutsuz evliliklerinden bahsedesi geliyor! Sık sık yemek davetleri almaktan ve reddetmekten yoruldum. Şeytan bul birini evlen diyor da yağmurdan kaçıp doluya tutulmak var. A Ahben1234
Oh boşver valla lazım değil öyle kardeş çok mutlu ol kudursunlar. Yanına kalır mı zannediyor. Yaşamadan ölür mü zannediyor.doğru söylüyorsun hayat yaşadıkça görüyorsun bazı insanların üzünü tecrübe katıyor bunlar sana ailem dediğim insanlar yazık.Hayatım şimdi daha güzel çürükleri çıkardıkça
eşimle konuştum ben ayrılmaya karalıyım kaynanam kişisi hep benim dediğim olucak ben bilirim havasında hala öyle ki bana haber yolluyor oğlumu benden alamazsın diye.Eşime üzülüyorum sadece hep ortada kaldı sesini annesine cıkaramadı beni hep ezdirdi.Artık yeter 20 yıl bir ömür geriye baktığımda bir hiç yitip giden bensenin bu kadar rahatsız olduğunu bilmesine rağmen seni buna zorlayamaz
kaynanan konusunda da geri adım atma ve ona bildir o varsa ben yokum diye..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?