boşanmış olmak bu kadar zormuymuşşşş

Öncelikle annenize Allah tan sağlık diliyorum . Ablalarına da pes doğrusu. Kendine , eşine , kardeşine insan güvenmez mi ? Evlendin boşandın diye ne olmuş ! Öz güveninden dolayı tebrik ediyorum seni ... :))

Sen hakli nedenlerden oturu bosandiysan ve kararindan pisman degilsen geriye baktiginda iyi ki bu adamdan kurtuldum diyorsan aala kimseyi umursama.ayaklarinin uzerinde dur.hatta ablanlarin bu yuzlerini gostermelerine sevin bence.onlari hayatindan cikarilmalari gereken insanlar olarak gor.zor zamaninda yaninda olmadilar ve guvenilmemesi gereken insanlar olarak gor.hayatini yasa.tek olmak seni daha guclu yapacak guclendikce de daha mutlu degil belki ama daha saglam atacaksin adimlarini.sana yapilan muameleleri bosanmis olmana baglayip kendini uzme hicbir zaman.istedogin gibi yasa hayatini bi daha dunyaya gelmeyeceksin.birak sana bu muameleyi yapan ablalarin ve onun gibiler mutsuz evliliklerinde debelenmeye devam etsinler.
En guzel sey basaridir.basarili ol.arkana bakma..

Kocalarına hiç güvenmiyolar ki demekki kendi öz kızkardeşlerinden kıskanıyolar. Allah düşmanımın başına bile sizinki gibi ablalar vermesin. Siz hepsine inat mutlu olun iyi olun..

Dilerim ablaların sırf sen boşanma gaz vermek için böyle saçma sapan konuşmuştur eğer öyle değilse sorun değilsin bacım, eniştenler zamparadır ablanlar kocalarına güvenmiyordur. Senin kadar cesareti olmayan yerinde olmak isteyen kaç tane eziyet cekip evli kalan kadın var biliyor musun ? Anneciğine üzüldüm inşallah iyileşir

üzüldüm sadece ailem ablam dediğim insanlar eee bundan sonra eyvallahım olmuyacak bunu iyi biliyorum birde inşallah anamı onların elinden kurtarmak tedavi ettirmek bunum için daha çok çalışıp birikim yapmam lazım anam için

Maalesef öyle canım bizim oralarda da.Benim annemde öyle bir konu açmıştım geçenler hala diyorki bana sen normal değilsin. Ya da işte herkes neler çekiyor sende mecbur cekeceksin.Iste hep aynı mantık.Inan annemle ugrasmaktan biktim.Anlatiyorum defalarca yok anlamıyor.Bosver madem öyle hiç görüşme niye dersen bizim bir akraba vardı yazık kadını ortada deli ettiler.O onu dedi bu bunu dedi sana diye hemde kendi kızkardeşleri.Kadin en son pes etti çekildi kabuğuna oğluyla şimdi de bize sahip cikmiyor diyorlar.

Zor olan bosanmis olmak degil. Bu tip insanlarla yasamak. Annenizi yaniniza alin biraz toparlanip

Vay terbiyesiz. Durum boyle olunca bosanmis bayan evlenmek icin kime guvenecek? Herkes boyle yaklasirsa, ya da seviyorum diye yaklasip da boyle dusunurse ne olacak? Cok terbiyesizce, cok ahlaksizca yaklasim bunlar.

Öyle abla mı olur, alsınlar kocalarını başlarına çalsınlar...

Görüşmeyin.

Nasıl ablaymış onlar? Boşver kendini hiç üzme, hayata bakış açıları sığ demek ki. Sen yoluna bak, onlarlada görüşüp moralini bozdurma.

Vay terbiyesiz. Durum boyle olunca bosanmis bayan evlenmek icin kime guvenecek? Herkes boyle yaklasirsa, ya da seviyorum diye yaklasip da boyle dusunurse ne olacak? Cok terbiyesizce, cok ahlaksizca yaklasim bunlar.
Evet yüzde doksani böyle idi

Ablalarınız ne tuhafmış siz onların canısınız yahu.. Kesinlikle gitmeyin görüşmeyin terbiyesizler kardeş kardeşe bunu yaparsa dışarıdakiler neler yapmaz..

Dik duruşunuza özgüveninize hayattaki çabanıza hayran kaldım , güçlü bir bayansınız helal olsun tek başınıza siz herşeyin üstesinden gelirsiniz ben sizde o ışığı görebiliyorum..

uzun zamandır gitmemiş miydiniz annenizin durumunu bilmeniz lazım ya da sorunlarınız var mıydı
ne bilim bi ablanın bunu kastettiğini düşünmek istemiyorum iğrenç

Ablalarınıza kızıcam ama kızamıyorum. Çünkü onlar da bu toplumda öğrendiklerini kabullenmiş belli ki cahil kimseler. Siz zaten kendinize güveniyorsunuz. Ne olduğunuzu biliyorsunuz. Maalesef ki Türkiye'de hatta dünyada kadın olmak zor. İlle bir erkeğin kanatları altında olmak gerekliymiş gibi bir durum var. Ama olmuyor işte. Evlilikler kadar sürmeyen ilişkilerde boşanmalar da normal ve bunda kötü olacak hiçbir taraf yok. Biz her ne kadar bunun bilincinde olsak da çevremizdeki özellikle de yakınımızdaki insanların fikirlerini, düşünce yapısını değiştiremeyebiliyoruz. Sizi ne mutlu edecekse neye inanıyorsanız o doğrultuda yaşayın. Bu vakte dek ne çok şey başarmışsınız bundan sonra da ona odaklanın. İnşallah kısa zaman içerisinde her şey şimdikinden de güzel olur ve arzuladığınız şeyleri gerçekleştirecek imkanlarınız olur.

Noluyor yani dul isen ...insanin icinde olacak ahlaksizlik...butun dul kadinlari ayni kefeye koymak yanlis...evet bazilari yoldan cikiyor amaaa hic evlenmemis olupta evli erkekleri ayartan ve bundanda inanilmaz zevk alan kizlarda var ..o yuzden sen hic sıkma canını...peygamberimiz ne guzel soylemis...kinamayiniz kinadiginiz sey basiniza gelmeden olmezsiniz diye...sen hayatina bak..mutlu ol..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…