Ben evliyken anam yanimdaydi ayrilinca ablama verdim 4 aydir gormuyordum anami ablalarim geldiler bir iki sefer ama boyle soyluyeceklerini tahmin bile edemezdim gitmem zaten ama anami alicam biraz toparlanipuzun zamandır gitmemiş miydiniz annenizin durumunu bilmeniz lazım ya da sorunlarınız var mıydı
ne bilim bi ablanın bunu kastettiğini düşünmek istemiyorum iğrenç
Haklisiniz belki ama insanin enyakini ablasi olunca cok agir geliyor sunuda soyluyeyim ben ayrilirken bana destek olAblalarınıza kızıcam ama kızamıyorum. Çünkü onlar da bu toplumda öğrendiklerini kabullenmiş belli ki cahil kimseler. Siz zaten kendinize güveniyorsunuz. Ne olduğunuzu biliyorsunuz. Maalesef ki Türkiye'de hatta dünyada kadın olmak zor. İlle bir erkeğin kanatları altında olmak gerekliymiş gibi bir durum var. Ama olmuyor işte. Evlilikler kadar sürmeyen ilişkilerde boşanmalar da normal ve bunda kötü olacak hiçbir taraf yok. Biz her ne kadar bunun bilincinde olsak da çevremizdeki özellikle de yakınımızdaki insanların fikirlerini, düşünce yapısını değiştiremeyebiliyoruz. Sizi ne mutlu edecekse neye inanıyorsanız o doğrultuda yaşayın. Bu vakte dek ne çok şey başarmışsınız bundan sonra da ona odaklanın. İnşallah kısa zaman içerisinde her şey şimdikinden de güzel olur ve arzuladığınız şeyleri gerçekleştirecek imkanlarınız olur.
Ablalarınız ne tuhafmış siz onların canısınız yahu.. Kesinlikle gitmeyin görüşmeyin terbiyesizler kardeş kardeşe bunu yaparsa dışarıdakiler neler yapmaz..
Dik duruşunuza özgüveninize hayattaki çabanıza hayran kaldım , güçlü bir bayansınız helal olsun tek başınıza siz herşeyin üstesinden gelirsiniz ben sizde o ışığı görebiliyorum..
Ablalarınız ne tuhafmış siz onların canısınız yahu.. Kesinlikle gitmeyin görüşmeyin terbiyesizler kardeş kardeşe bunu yaparsa dışarıdakiler neler yapmaz..
Dik duruşunuza özgüveninize hayattaki çabanıza hayran kaldım , güçlü bir bayansınız helal olsun tek başınıza siz herşeyin üstesinden gelirsiniz ben sizde o ışığı görebiliyorum..
Zor olan boşanmış olmak değil insanlardaki cehalet..
Zor olan boşanmış olmak değil insanlardaki cehalet..
Malesef dogru cehalet cok agir geldi bu bana ailem yaparsa bunu eller ne desinkiZor olan boşanmış olmak değil insanlardaki cehalet..
Malesef dogru cehalet cok agir geldi bu bana ailem yaparsa bunu eller ne desinkiZor olan boşanmış olmak değil insanlardaki cehalet..
Helal olsun canım ne güzel bazı şeylere dur demissin ve ayaklarının üzerinde durmuşsun.. Hic sıkma canini sen.kendini biliyorsun Rabbin seni biliyor.. Keşke bizdede seninki kadar cesaret olsa
Helal olsun canım ne güzel bazı şeylere dur demissin ve ayaklarının üzerinde durmuşsun.. Hic sıkma canini sen.kendini biliyorsun Rabbin seni biliyor.. Keşke bizdede seninki kadar cesaret olsa
Canım ablaların kendi kocalarına güvenmiyorlar seninle alakalı değil bundan emin ol o yüzden dul olman onların işine gelmiyor .Allah yardimcin olsun senin önönünde güzel olucak belki durumun çok iyi olur annenede bakarsın Allah yar ve yardimcin olsunmerhaba hanımlar beni eski konularımdan bilen bilir.Özet gecçeyim hızla hamileydim yirmi yıllık evimi ve eşimi terkettim kaynana zulmünden eş hakaretinden şehre geldim ev tuttum iş buldum çok çükür ayaklarımın üzerinde kimseye muhtaç olmadan küçük mutlu evimde yaşıyorum.Eşimi mahkemeye verdim o istemesede çekişmeli olucak hala umudu var beni köye götürmeye kaynana kişisine rağmen.Kızlar ben çok bunaldım çevremdeki insanların ve özellikle ablalarımın bana tavrı beni çok üzüyor kırıyor ben eşimden ayrıldım diye benimle görüşmek istemiyorlar kocalarını yani eniştelerimi benden kıskanıyorlar yaa allahım bunlar benim özbeöz ablam yaa nasıl böyle düşünürler bana diyorki büyük ablam hareketlerine dikkat et artık dulsun eteğin bile sana düşman.Bir gün sıcaklarda ablama gideyim dedim göreyim annemde orda garibim anam ayzaymır hastası köşeye sinmiş artık hiç tanımıyor kimseyi beni bile tanımadı.Ablam bana dediki enişten gelir sen git görmesin seni şok oldum çıktım evinden birdaha evine gelmem merak etme ben çok rahatım hamdolsunnamusumun bekçisi benim ben şimdiye kadar yanımda oldunuzda şimdi laf sokuyonuz bana.Kızlar anama çok üzüldüm rabbim dedim biraz maddi rahatlığım olsa annamı hemen yanıma alırım ama yok napim dua ediyorum anama ablalarımdan nefret ediyorum gitmem birdaha yaa boşanmış olmak kötümü ya herkes eşinden kıskanıyo beni hep bir laf sokmaca ama ONLARA İNAT AYAKTAYIM KİMSEYE MUHTAÇ DEYİLİM . ELHAMDÜLİLLAH. Kimse benim namus bekçiliğimi yapamaz ben birçok şeyi tek başıma başardım kabullenemiyorlar herhalde rahatlığımı işimdede çok rahatım hamdolsun arkadaşlarım çok iyiler ama bana enyakınlarım böyle yaptıya allah büyük be havale ettim sizi ablalar neyse arkadaşlarım biraz karışık oldu kusuruma bakmayın hakkınızı hellal edin karışıkta oldu biraz napim hepinize saygılar iyiki varsınız
sağolun inşallah herşey güzel olucak benim için önce orta okul lise diplomamı alıcam ehliyetimi alıcam daha rahat bir iş bulurum belki bilmiyorum çok uçuyom dimi kızAblalarınız ne tuhafmış siz onların canısınız yahu.. Kesinlikle gitmeyin görüşmeyin terbiyesizler kardeş kardeşe bunu yaparsa dışarıdakiler neler yapmaz..
Hiç de ucmuyorsunuz canım. Siz bu güçlü karakterle Allah'ın izniyle üniversite mezunu da olursunuz. Benim annem 60ından sonra ortaokul lise ve üniversite okudu. Siz hem genç hem dinç hem de dimdik duran bir kadınsınız.sağolun inşallah herşey güzel olucak benim için önce orta okul lise diplomamı alıcam ehliyetimi alıcam daha rahat bir iş bulurum belki bilmiyorum çok uçuyom dimi kızama ama başarıcam him bide bilgisayar kursuna gidicem daha yeni yeni kendime geliyom 20 yıllık bir alışkanlıktan kopma biraz zorlandım eşimde şok şok şok çünkü beklemiyordu bunu benden pasif zavallı bensiz yapamaz konuşamaz bile diyordu şok ettim hepsini her şeyin hayırlısı
ayyyyyy ne kadar güzellll inşallah bende başarıcammmmHiç de ucmuyorsunuz canım. Siz bu güçlü karakterle Allah'ın izniyle üniversite mezunu da olursunuz. Benim annem 60ından sonra ortaokul lise ve üniversite okudu. Siz hem genç hem dinç hem de dimdik duran bir kadınsınız.
doğru söylüyorsunuz belki kıskançlık yapıyorlar rahatım diye hamdolsun ama bu mücadeleyi kolay vermedim aç kaldım bir battaniye bir yastığım vardı ayrıldığımda şükür şimdi herşeyim varAcaba ablaların senin yapmak istediğini yapamadıkları için mi bu kadar tavırlılar? Nedense aklıma hemen bu geldi ondan sana gıcıklardır
Ne cahil cahil laflar ya.ne bicim kafalar bunlar.cok sinirlendim konu sahibi valla kusura bakma ama ablalarin cok kotu insanlar.su bosanmis kadinlari, bekar kadinlari potansiyel tehlike goren zihniyeti Allah bildigi gibi yapsin.hala ayni yobaz kafalarla yasiyoruz su ulkede.kurtulamadik gitti.bana diyorki büyük ablam hareketlerine dikkat et artık dulsun eteğin bile sana düşman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?