boşanmış olmak bu kadar zormuymuşşşş

uzun zamandır gitmemiş miydiniz annenizin durumunu bilmeniz lazım ya da sorunlarınız var mıydı
ne bilim bi ablanın bunu kastettiğini düşünmek istemiyorum iğrenç
Ben evliyken anam yanimdaydi ayrilinca ablama verdim 4 aydir gormuyordum anami ablalarim geldiler bir iki sefer ama boyle soyluyeceklerini tahmin bile edemezdim gitmem zaten ama anami alicam biraz toparlanip

Haklisiniz belki ama insanin enyakini ablasi olunca cok agir geliyor sunuda soyluyeyim ben ayrilirken bana destek ol
Zor olan boşanmış olmak değil insanlardaki cehalet..

Helal olsun canım ne güzel bazı şeylere dur demissin ve ayaklarının üzerinde durmuşsun.. Hic sıkma canini sen.kendini biliyorsun Rabbin seni biliyor.. Keşke bizdede seninki kadar cesaret olsa

Malesef dogru cehalet cok agir geldi bu bana ailem yaparsa bunu eller ne desinki
Helal olsun canım ne güzel bazı şeylere dur demissin ve ayaklarının üzerinde durmuşsun.. Hic sıkma canini sen.kendini biliyorsun Rabbin seni biliyor.. Keşke bizdede seninki kadar cesaret olsa

Afedersiniz cok ozur diliyorum ogrenemedim gitti su telefondan yazmayi hepinize cok tesekkur ediyorum evet cok uzgunum cokk yanliz oldugumu anladim 4 aydir yanlizim bazen koyuyor yanlizlik ama olsun diyorum rabbim var yeter bana tabi bide sizler varsiniz bir cok seyi basardim biraz gec oldu ama basardim tek basima kim nederse desin ban kendimden eminim sukurler olsun

Canım ablaların kendi kocalarına güvenmiyorlar seninle alakalı değil bundan emin ol o yüzden dul olman onların işine gelmiyor .Allah yardimcin olsun senin önönünde güzel olucak belki durumun çok iyi olur annenede bakarsın Allah yar ve yardimcin olsun

Gurur duyulacak bir bayansin.Kardeşlerinin yaptıklarına üzme kendini onlar dar beyinli kafalı belli ki zeka olarak senden geri insanlar.Kendine yetiyormussun çok şükür. RABBİM yolunu işini açık etsin.Bol bereket versin.Annenede acil sifalar

sağolun inşallah herşey güzel olucak benim için önce orta okul lise diplomamı alıcam ehliyetimi alıcam daha rahat bir iş bulurum belki bilmiyorum çok uçuyom dimi kızama ama başarıcam him bide bilgisayar kursuna gidicem daha yeni yeni kendime geliyom 20 yıllık bir alışkanlıktan kopma biraz zorlandım eşimde şok şok şok çünkü beklemiyordu bunu benden pasif zavallı bensiz yapamaz konuşamaz bile diyordu şok ettim hepsini her şeyin hayırlısı

Bence ablalarinizin kocaları aç kurt gibi etrafa saldırıyor onlar da sizin kadar yürekli olamadıkları için sizin yaptığınız gibi gururlu duramiyorlar. Bu yüzden bu davranışları.

Görüşmeyin aman başınıza dertten başka birşey olmazlar. Siz güçlü gururlu ve namuslu bir kadınsınız. Allah her zaman yanınızdadır. Inşallah bu saatten sonra hiç olmadığınız kadar mutlu olacaksınız.

Hiç de ucmuyorsunuz canım. Siz bu güçlü karakterle Allah'ın izniyle üniversite mezunu da olursunuz. Benim annem 60ından sonra ortaokul lise ve üniversite okudu. Siz hem genç hem dinç hem de dimdik duran bir kadınsınız.

ayyyyyy ne kadar güzellll inşallah bende başarıcammmm

Acaba ablaların senin yapmak istediğini yapamadıkları için mi bu kadar tavırlılar? Nedense aklıma hemen bu geldi ondan sana gıcıklardır

Acaba ablaların senin yapmak istediğini yapamadıkları için mi bu kadar tavırlılar? Nedense aklıma hemen bu geldi ondan sana gıcıklardır
doğru söylüyorsunuz belki kıskançlık yapıyorlar rahatım diye hamdolsun ama bu mücadeleyi kolay vermedim aç kaldım bir battaniye bir yastığım vardı ayrıldığımda şükür şimdi herşeyim var

Senin yerine aplalarin boşanmis olsaydı demekki senin kocanda gözleri olucakti kişi kendi gibi bilir işi. ...

Bazen bu forumda konu açılıyor ya , kardeş şart mi diye , işte kardeşin de hayırlısı.

bana diyorki büyük ablam hareketlerine dikkat et artık dulsun eteğin bile sana düşman
Ne cahil cahil laflar ya.ne bicim kafalar bunlar.cok sinirlendim konu sahibi valla kusura bakma ama ablalarin cok kotu insanlar.su bosanmis kadinlari, bekar kadinlari potansiyel tehlike goren zihniyeti Allah bildigi gibi yapsin.hala ayni yobaz kafalarla yasiyoruz su ulkede.kurtulamadik gitti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…