Evet konu bu, başlık bu. Buraya yazacak kadar tabu edinen sizsiniz, saklayan sizsiniz. Benim çok yakın bi arkadaşımda eşinden ayrıldı çocuksuz biz ona birini ayarlarken hiç evlenmemiş erkekleri öne sürdük. Kendin gibi evlenmiş boşanmış bul demedik çünkü evlendi boşandı şiddet mi gösterdi kumar mı oynadı karısı bunu niye boşadı diye esas ön yargımız onaydı. Kaldıki şuan kız nişanlı, damadın ilk nişanı vs. Yaza düğünleri olacak.
Ara bulacak insana denir en başta kusura bakmayın, gördüm beğendim beğenmedim kısmında değil. Hem beğenmemişsiniz hem flörtleşmeye devam etmişsiniz adam boşanma konulu şey atana kadar her şey normalmiş.
Hayat sizin hayatınız zamanında ben arkadaşımada dedim boşanmayı sakın kusur gibi lanse etme, ama ben boşandım ama beni kabul eder mi deme karşındaki kadında erkekte olsa saklancak bir şey olarak gösterme ki karşındaki insanda bunu acınacak kusur olacak bir şey göremesin. Görmesin demiyorum bak göremesin.
Tabu ve eksik gören esas sizsiniz. “Risk almadım” demeniz bunu belli ediyor zaten