Boşanmış ve Çocuklu Bey -2

Ya hu genceciksin. Ne isin var 40 yasinda 2 cocuklu adamla. Siz neyin kafasini yasiyosunuz Allah askina. Adamin 40 yasinda ve 2 cocuklu olmasi elbette sabika degil. Ama sana olmaz yani. Bunu anlamak icin de ikinizi tanimaya falam gerek yok. Minicik bir mantik yürütme olayi cözer. Kendine gel.

Cocuklar neden annesinde degil. Aldatmis da aldatmis cocuklarindan ayirmamaliydi adam.

Sizin evimde odalari bile olamaz lafi cok acimazsizca.

Hic ev bark gormemis gibi sıfır dan ev kurcam derdi nedir Allah askina.

Daha once tecrube etmissiniz. Evle esyayla olmadigini gormussunuz.

İlk kez evlenecek olsaniz hadi heyecaniniz ilkleri yasama istediğiniz falan mazur gorulebilir.

Cocuklara bakmak istememeniz de normal. Ama odalari bile olamaz anlayisiyla Allah sizi o cocuklarla bir araya getirmesin.

Evlenmeyin yani. Hem 14 yas bugun size çok gelmeyebilir am zaman gectikce cok gelecek. 30-35 yasindayken o 45-50 olacak. Bu yas araligindayken en cok fark beliriyor. Hayat enerjisi acisindan baya fark oluyor bu yaslarda bence.

Evlenmeyin hem cocuklar da iyice sefil olmasin.

Siz de evlenip bosanmissiniz sizinde çocuğunuz olabilirdi karşı taraf kabul etmese sizde üzülürdünüz adam da üzülmüştür ama hakkınızda hayırlısı Rabbim gönlünüze göre versin

Ben evlatlarımdan beni koparacak insanla değil evlenmeyi, selam vermeyi bile düşünmem.

Hadi diyelim ki, adam çocuķlarını evinize sokmuyor. Senin dediğin gibi oldu. Sen kendi evladına sahip çıkmayan. Merhametsiz bir adamla ne yapacaktın?

Çok sinirlendim. Hepiniz kötüsünüz.

Ayrıca adamın biraz sakin kafa düşünmeye vakti olduysa, seninle bir daha görüşeceğini sanmam.

Siz de anne olacaksiniz iste... Ne denir ki? Allahın sopasi yok derler. Bildiniz mi?
Adamin ogluna kuracagi bir oda gozunuze batmis. Pencelerinizi gostermissiniz hemen. Allah bildigi gibi yapsin sizi insallah.
Davranis itici ama.burda en buyuk suclu kadinlari ikna etmek icin yalan soyleyen adamlar bence

Siz de anne olacaksiniz iste... Ne denir ki? Allahın sopasi yok derler. Bildiniz mi?
Adamin ogluna kuracagi bir oda gozunuze batmis. Pencelerinizi gostermissiniz hemen. Allah bildigi gibi yapsin sizi insallah.
Birde marifetmiş gibi gülerek yazmış.
Çocuklu adamla evlenmeyi gözleri kesiyor ama o çocuğun babasının evinde kalma ihtimaline bile tahammül edemiyorlar. Etme bulma dünyası,bu kötü düşünceler insanın ayağına dolaşır birgün.

Eş için evladına sırt çeviren anne babalar zaten nasıl ödeyecekler bu vebali bilmiyorum.

Gunahtir ya. Ister 6 aylik olsun ister 6 yasinda ister 16. Evlat bu. Evladim icin herkesi silerim ben. Deli gibi asik oldugum kocami bile. Adamin cocuguna oda istemiyor. Bir de bunu gulerek anlatiyor. Ustelik bir de hamile.
Tamam kocasinda da is yok. Yalan soylemis. Ama bu burda bu sekilde de anlatilmaz. Yarin bir gun kendisi de anne olacak. Yazik vallahi yazik...

Kocasının yalanı ayrı herkes kendi vicdanından, yaptıklarından sorumludur.

Birde ben çocuklu adamlarla evlenmeyi düşünen kadınların, adam çocuğum gelmeyecek dedikten ona nasıl güvendiğini anlamıyorum. Evladını hiçe sayan insan yarın sizin çocuğunuz olduğunda da aynısını yapar. Bu tip adamları baba olarak seçmekte büyük cesaret.

Herseye tamam diyebilirim de
Matematigim yetmedi arkadasim 9 yil once siz cocuk degil miydiniz nasil tanistiniz cocukken kocaman adamla?

Bir de bu adam ne isle mesgul? Meslegi nedir?
16 galiba okuldan lise hocasıydı bu sonuca bakılarak

Beni de bu cesaret şoke ediyor. Baba yahu bu adam.

Hamilelikte psikolojik destek de çok önemli. Uzman birinden yardım alınız.

Aynı çatı altında evladıyla uyuyabilse sizi ne rahatsız edecekti? Dua edin de boşanmayın, evladınız babasız büyümesin.

Ben anne değilken de, insanları sorumluluk ve vicdanına göre sınıflandırırdım. Kötü kalplisiniz. Size benden 0

Çocukların ikiside çok ufak çok üzüldüm. Senin o çocuklara bakman immmkansızzzz. Hem çok gençsin hemde başkasının 2 çocuğu. Seninde çocuğun oldupunda karman çorman olursun. Çok ama çok doğru bir karar vermişsin tebrik ederim. İlk zamanlar zordur ama insan ölüme alışıyor bu neki. Dilerim oda dengi birini bulur ve çocuklarına anne yapar. Ben çocuklara çok üzüldüm.

O zaman kendinize denk çocuksuz birini bulun.adam evlenince çocukları yok mu sayacak? Babalarının evlerine gelemeyecekler mi? Kesinlikle ayrılmanız iyi olmuş

+100000000

Sorduğunuz soruların hepsini kendiniz cevaplamışsınız aslında Birincisi daha gençsin. İkincisi ayrılığın çok yeni daha, zaman ver kendine bunun bi süresi yok. Kendini iyi hissedene kadar. En büyük sorun beyefendinin çocukları ise dediğin gibi hem vebal alma hem de huzurun kaçmasın. Ayrılık kararın bu bağlamda doğru olmuş. Tekrardan aramak istemen normal ama aramaman hayrına olacaktır. Kendine vakit ayır, sevdiğin şeyleri yap, mutlu şarkılar dinle, yalnız kalmamaya ve düşünmemeye çalış. Elbet hayatına biri girecek. Sakın şimdiden ya kötü biri olur da onu ararsam deme. Düşüncelerin kaderin olur unutma. Güzel düşün güzel olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…