Boşanmış ve Çocuklu Bey -2

Yani kısacası kadın adamı aldatmış ve bu kesin bilgi. Adamın uydurduğu bişey değil.
Zaten o yüzden 2 çocuk velayeti de babada.

Safsata dediginiz seyi kimse ortaya atmadi. Siz soylediniz 25 yasindayim,9 senedir gorustugum bir insan dediniz. 25-9=16 yani.kim atacak ortaya ilahi siz
9 senedir yılda 1 filan :)))))
ta ki ikimiz de boşanıp yollarımız kesişene kadar, yetişkin dönemimde aşk yaşadım

Bazı yorumları hayretle okudum gerçekten....
Adamın şartları belli 2 tane çocuk var
Saf mısınız allahaşkına elbette çocuklarını evlenince yanına almaya çalışır....
Öyle olmuyor o işler

Neyse çok iyi olmuş iyi ki ayrılmışsınızzz...
Adam da adam değilmiş zaten
Çocukların başı yanmamış ya hiç düşünmüyormusunuz aynı şey benim çocuklarımın başına gelse diye...
Yok asla olmaz demeyin ben bu hayatta asla dediğim ne varsa yaptım ya da başıma geldi...

Denklik olmayan ilişkilerde vaatlere guvenmeyın hiç başlamayın onlar gerçekleştirilmediği sürece yalandır....

Kendi çocuklarından vaz geçen ana babadan kime ne hayır gelir , çocuklar için çok üzüldüm

9 senedir yılda 1 filan :)))))
ta ki ikimiz de boşanıp yollarımız kesişene kadar, yetişkin dönemimde aşk yaşadım
Hah iste ben de onu sordum da siz anlamadiniz. Cocuklugunuzda abi/bey kelimelerini kullandiginiz koskoca adamla nasil iliski dusundunuz? Hadi sizi gectim,iki cocuklu adam cocuklugunu bildigi birisine nasil evet diyebildi?

Valla ben sizin gibi kadınları anlamıyorum lütfen yanlış anlamayın o çoçuklar elbette annelerinde de babalarında da kalacak velayet kimde olursa olsun odaları da olmalı sizin için çoçuk dertse hiç başlamayacaktınız yada çoçuksuz insanla muhattap olacaksınız Kadın içinde erkek içinde ben çocuklarımdan ayrı kalacağıma sizden ayrılmayı seçerdim umarım barışmazsınız siz dönüş yapsanız bile inş o kabul etmez

Bu olayda tum taraflar bencil. Nereden tutarsan elinde kaliyor. Cocuklarin annesi atmis gitmis. Baba babaanneye atmis, eş adayi ben bakmam diyor. Cocuklarin gunahi ne? Sorumluluk alamayan birinin cocuklu bir adamla ne isi var? Kendi cocuklarini annesine birakan senin cocuklarina babalik mi yapacak? Gerci sen de cocuk bakamam diyorsun. Doguran babaanneye...

Akıl hocası aklını almış galiba :)

Güzel kardeşim çocuklarını aşk için gözden çıkarmış bir insanın nesine güven duydun?

Evladını senin için satan yarın sana ne yapmaz be.
Evlat hiç bir şeye benzemez diyorlar.

Neyse ayrılmakla doğru kararı vermişsin arama..

Adam babalıktan feragat edemez neticede. Ya çocuklarıyla beraber herşeyi göze alarak isteyecektiniz yada en baştan başlamamalıydınız.ama ilişkinin başında genellikle karşı tarafın olumsuz yanları göz ardı ediliyor. Adam istediği kadar çocuk konusunu halledicem desin neticede babaları ve atamaz çocuklarını. Dönem dönemde olsa yanına gelecekler yerine göre çocukları önceliği olacak ki öyle de olmalı. Evlat herşeyden önce gelmeli.
Sizin beklentiniz nedir acaba? Tamam çocuklarımı evlatlıktan çıkardım tek sen varsın mı desin. Gerçekçi bakın. Eğer bazı yüklerin altına giremeyecekseniz hazır bitmişken bu duruma alışmaya bakın.

Boslukta kaldim kendimi zor tutuyorum demissiniz. Bu kadar gucsuz musunuz? Bu kadar gucsuz biri evliligin sorumlulugunu nasil tasir? Yalniz kaldim diye mutsuz olacaginiz bir adamla mi evleneceksiniz? Simdi iyi anlasiyor olabilirsiniz, ayni eve girince hep oyle mi olacak saniyorsunuz?
Bir silkinip kendinize gelsenize... Bunu sizin kiziniz yapsa ne derdiniz?

Öz çocuklarını büyütmesi için anneannelerine gönderen adam mı sana güven veriyor ? İlginç....

Bana çocuklarla yaşamayacağız demişti en başından. Sonra işler değişti.
Böyle bir söz mü olur, bunu diyen babanın babalığından da şüphe ederim, kusura bakmayın ama inananın mantığından da.
Gerekir annede kalır, gerekir babada kalır.
Orda kalacaklar, burda kalacaklar diye keskin çizgi olamaz.

Kendi öz evlatlarına babalık edemeyen adamdan da nasil akıl hocası olur? Adamın en yakınlarına hayrı yok. El iyisi dedikleri.
Dunyada baska akıl hocasi mi yok? Adamin akli olsa boyle mi olurdu? Konu sahibinin annesi babasi yok mu? Konu sahibi zayif karakterli. Guclu degil.
Bu arada soylediklerinize sonuna kadar katiliyorum. Lafim size degildi, konu sahibine idi.

Koşarak uzaklaşman cok ıyı olmus. O hayattan nasıbını almıs yolu yarılamıs ve heveslerını bıtırmeye yaklasmıs bır adam.huzur ıstıyor evlatlarım bakılsın da x y farketmez modunda. Sızın bunu boyle dusunerek ayrılmanızı tebrık edıyorum. Dadı mısınız sız? Velayet babada. Devamlı olmasa da odası olmasına bıle tahammul edemıyorsunuz. Babane dede ıkı gun sonra oglum sen evlendın bız de yaslandık al cocuklarını da aıle ortamında buyusunler deyınce hayır ben sıfırdan hayat kurdum alamam dıyemez kı bence adam sırf cocuklarını basının altında tutmak ıcın bıle evlenmek ıstıyor olabılır. Yol yakınken donmenız ıyı olmus. Sızın de cocugunuz olsa o zaman bakıs acınız cok farklı olurdu fakat yok. Bence yasınız bu kadar gencken boyle bırıyle evlenmenız ayagınıza sıkmak demek. Insanlar bekarken bıle zar zor anlasıyor sımdı huyunu suyunu bılmedıgınız cocuklarla yasamak en guzel zamanlarınızı dadılık yaparak gecırmek demek. Nacızane tavsıyem gencsınız elınızı sallasanız ellısı.

Siz sevgiye aç olduğunuz için bu şekilde özlüyorsunuz.
Ama alışır üzülürsünüz kabul edersiniz.

Ayrıca şunu da ekleyeyim o çocuklar öcü değil.
Çocuklu biriyle olmayı düşündüyseniz çocuklara bu kadar acımasız bakarak olmaz.

Bu adam yada bir başkası çocuklu olan bir adamı seviyorsanız birlikteyseniz onun çocuklarını yok sayamazsınız. Her ne kadar anne yada başka bir aile büyüğü de baksa önünde sonunda babalarının sorumluluğununda olduğunu bilmelisiniz. Zaten çocuklarına bakmayan ilgilenmeyen bir adam sorumluluk sahibi değildir ve ilerde sizinle de sıkıntısı olur. O yüzden bence bu adamla bitirin ve kendi denginizde biriyle beraber olun

Adam cocuklrini yok saymis elin kizi nasil sahiplensin ayni kandan candan baba tek kalemde atms cocuklari allah im rabbim sen islah et biz evlat diye deliriyoruz . Cocuklarimiza iyilerle karsilastir
Ne diyecegimi bilemedm.
Cocuklar icin de sizin icin de su an ki karariniz yerinde gorunuyor cok sukur
Denginiz birini bulursunz insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…