Boşanmış ve Çocuklu Bey -2

Senin icin çocuklarini silen adamdan hayir gelmez.
Azicik vicdan yahu ! O adam karisindan bosandi, cocuklarindan degil ki !
Cocuklar babasiz mi buyusun! Bu nasil bir merhametsizliktir.
Evde odalari bile olsun istemem ne demek. O adamin kani cani o yavrucaklar.
Sen evlenme , cidden..Tam bir üvey anne olacaksin cunku.
En basindan cocuksuz adamla gorusecektin o zaman.

Of cocuklari dusunmek istemiyorum..

Ya o da şam babası. Bırakın Allah aşkına. Kadına yükleniyor herkes.

Önce çocukların öz babalarına bakalım. Elin kızına değil.

beraber yaşamasa da o çocuklarla görüşmeyecek mi, gelip babalarının evinde kalmayacaklar mı ? o zamanda oda lazım.. oturma odasında çekyatta mı yatacaklar ?

Herkes konu sahibine yüklenmişte, burda kadının bir suçu, sorumluluğun yok ki. Kadın baştan istemediğini söylemiş.Adam çocuklar annemde yaşayacak daha sonrada annesi alacak, sadece misafir gibi ilgileneceğini söylemiş, kadın ilişkiyi yaşayınca bunun öyle olamayacağını öngörmüş, hem kendine, hem çocuklara yazık olmasın diye ayrılmış. Çocuk onun değil, sorumluluk onun değil, kaldı ki konu sahibinin çocukları atsın ben evleneyim diye bir talebide yok. Bence bu hikayede anne babadan bile daha sorumluluk sahibi davranmış, ayrılmış. Herkes baştan görüşmeseydin demiş ama her insan hata yapabilir,kimse başına gelmeden bilemez, konu sahibide hatasından dönmüş. Konu sahibine dönecek olursakta kimse kolay kolay başkasının çocuğunun sorumluluğunu alamaz. Bunu almak istememende seni vicdansız yapmaz. Aksine buradaki birçok kadından da daha açık yürekli bir şekilde bu sorumluluğu alamayacağını söyleyebilmişsin. Burada bir sürü kadın var baştan aman yaparım kafasında evlenip şimdi eşlerinin önceki evliliklerinden olan çocuklarla ilgili konu açan. Bence sen kendini biliyorsun. Bu yaşında kendinden 14 yaş büyük iki çocuklu bir adamla ömür geçirmek pek akıl karı değil. Bence kararının arkasında dur.

(Muhtemelen kendinizi o çocuklarin yerine koydunuz ve gözünüzde küçücük bir çocukken anne ve babanız ayrılmış oldugunu, yeni eşinden ötürü, öz babanızın evinde bir odanızin bile olamayacağını hayal ettiniz, küçücük yaşınızla olanlari anlamaya calistiniz nasıl tepki vereceğinizi bile bilemediniz.) Empati yapip ayrilmaniz isabet olmus. Cocukların evinizde bulunmasını istememenizi anlıyor ve saygı duyuyorum. Ancak; cocuklarıni evinizde istemedıginiz adamı da sevmeyin ve unutmaya calisin lutfen. Yaptığınız empatiye devam edin. Tekrar başlamayı düşünmeyin. Öz çocuğuna faydasi olnayam adamdan size hiç fayda gelmez.

Bende bolandım.Çocugum yok.Herkes çocuklu ınsanla zor olacagını soyluyor.Yaşlı bi teyze var apartmanda öocukluyla evlenme dedıler evlendım keşke evlenmeseydım dedi.Çocuklarada gunahtır.

Ozman burda tek alacagınız fıkır adama msj atma arama unut gıtsın yazık o cocuklara onlar aynı evde olmayacak ne demek kı sız odaları bıle olmayacak demıssınız boyle bıseyı kabul eden bı babaya sız nasıl guvenıyorsunuz. Anne yok baba yok yazık kuzulara sahıp cıkanı yok bırı kadın bırı erkek sevdasına salmıslar barı sız eçadamdan uzak durunda cocukları kabul eden bırıyle evlensın

Çocukları istememeniz normal çünkü başkasının çocuğuna bakmak kolay birşey değil ama böyle düşünüyorsanız çocuklu biriyle evliliği düşünmeyecekseniz. Ayrılmanız isabet olmus. Ayrıca bu kadınları da anlamıyorum yani erkekler kadinin kendilerinden 1 yaş bile büyük olmasini istemiyor ama 25 yaşındaki kadın 40 yaşındaki erkekle oluyor.

Bence bie kere bosanan kişi ya da kadın, iyi düşünmeli daha saglam adım atmalı.ikinci evliliğinizi cocugu olmayan bosanmıs ya da hic evlenmemiş biriyle yapmalısınız,Ben de yeni boşandım, biraz kişisel olacak ama iki çocugun velayeti bende, eski eşim sizin evlenmeyi düşündüğünüz kişi olsaydı yani ben de evlenmeyi düşündüğünüz adamın eski karısı olaydım velayet bende bile olsa ve babaları sırf yeni eşi istemiyor diye cocuklarını eve almayacaksa ve babannelerinde kalmalarını sağlayacaksa o babanın suratına tükürürdüm, daha önce evlenmiş boşanmış olabilirsin o çocuklara yazık değil mi onlar kendi istekleriyle mi geldiler dünyaya.
Bence doğru bir karar vermişsiniz,pişmanlık ve kavgalarla dolu ikinci bir evliliğe adım atmamış oldunuz.İki çocugun hakkına girmemiş oldunuz.Bence böyle düşünün.

Bana çocuklarla yaşamayacağız demişti en başından. Sonra işler değişti.

yalancı yani.
annesi hasta olsa en basitinden siz bakacaksınız.
işler sonradan değişmemiş sizi kandırmak için yalan söylemiş. şimdi neden anneme birşey olursa diyor aklın yolu bir çünkü. birden aydınlanmadı yani..

velev ki öyle,

Onun gibi bana güven verebilecek biri karşıma çıkar mı

çocuklarına sahip çıkmayan adamın nesine güvendiniz allasen..

Çocukları kabul etmeme hakkınız tabi ki var.
Yalnız acıtasyon yapmanızın anlamı yok, beni kandırdı, beraber yaşamayacağız çocuklarla dedi , diye siz de mutlu olup rahatladınız mı, mantıklı mı bu söylediği ve şimdi çıkıp çocukları düşündüğüm için ayrıldık diyen siz , bu çocukların hali evlenince ne olacak diye düşünmediniz mi adam size söz verirken.
Siz çocuklardan çok kendinizi düşünmüşsünüz, evet düşünebilirsiniz, hakkınız, yalnız çocukları düşündüm demek komik oluyor, çocukları düşünüyor oldaydınız en başından sen babalarısın demeniz lazım.
Madem çocuklarla bu iş olmayacak hala neden geriye dönüp bakıyorsanız, ya çocukları kabullenip devam edeceksiniz ya da bulaşmayın adama hiç.

Siz de anne olacaksiniz iste... Ne denir ki? Allahın sopasi yok derler. Bildiniz mi?
Adamin ogluna kuracagi bir oda gozunuze batmis. Pencelerinizi gostermissiniz hemen. Allah bildigi gibi yapsin sizi insallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…