Boşanmış ve Çocuklu Bey -2

Beni çocuklarıyla yaşamak gibi bir kararım kesinlikle olamaz. Hatta evde odaları olsun bile istemem demiştim.

böyle bir düşünceniz varsa iyi ki ayrılmışsınız. Sonuçta bu çocukların velayeti anne de bile olsa hafta sonları baba da olacak ve bir odaları illaki olması şart. Sonuçta siz 2 gün bile katlanmak istemiyorsunuz çocuklara.Bu evlilik sizin için sıkıntı olur 2. kez boşanma davasına gidersiniz. Gerek yok.
Ama o çocuklar sizinde olabilirdi. Unutmayın. Azıcık empati. Ağır bir söz.
Sonuçta adamın evlatları, sizin için evlatlarından vazgecmesini beklemeyin. he bekliyorsanız da bugün sizin için 2 evladından geçen yarın bir başkası için ikinizin ortak olan evladınızdan vazgecer. sevgiler

Herseye tamam diyebilirim de
Matematigim yetmedi arkadasim 9 yil once siz cocuk degil miydiniz nasil tanistiniz cocukken kocaman adamla?

Bir de bu adam ne isle mesgul? Meslegi nedir?
Benim matematik yetmediği yerde ikimizde evlenip boşandık diyip 25 yaşında birinin 9 yıl önce biriyle evlenip ayrılmışmı. Dur bi su 🥤 içeyim😃

Canım bende bir çocuklu bir beyle ayrıldım hemde deli gibi severek. 20 gün oldu toparlayamadım hala çok kötüyüm. Çok dolu dolu bir buçuk sene yaşamıştık hala çok seviyorum anılar aklımdan gitmiyor. Aynı duyguları paylaşıyorum onda olan bazı özellikler olmazsa olmaz dediğim çoğu insanda yok ama yapamadık. Çocuğuyla bir derdim yoktu küçücüktü zaten annesiyle birlikte ama ben onun bizimle yaşamasını istiyordum. İstemeseydim ve ona bunu söyleseydim seninkinin verdiği tepkiyi vermezdi kesinlikle bana hatta o benden ayrılırdı. Bence de böyle olması gerekir. Canı kanı çocuklarını bir başkası için babaannesinde sürünmesini kabul ediyorsa evinde yaşamamasını kabul ediyorsa o adamdan aile olmaz. Resmen yok saymış. Ayrıca aynı yaştayızda kendine daha genç daha birşeyleri yaşamaya hevesli heycanlı birini seçmelisin bence.

Birlikte yaşamayı bırak, aynı evin içinde odalarının bile olmasını istemiyorum diyorsunuz.

Böyle konuşan biriyle evlenecek erkeğe adam demem ben.

Sizin de madem tercihiniz çocuksuz hayat , öyleyse 2 çocuklu erkekten çekin ellerinizi.

Arkadaşlar selam,
Ben bir adamla birliktelik yaşadım 2 çocuklu aramda 14 yaş var. Ben 25 o 39 yaşında.
İkimizde boşanmış vaziyetteyiz. Belki eski konumu okuyanlar hatırlar. 9 yıldır filan tanışıyoruz. Yaklaşık 1 yıllık ilişkim vardı Herkes ayrıl kendine yazık edersin demişti.
Çok iyi anlaşıyorduk ama son zamanlarda anlaşamamalar başlamıştı ancak toparlamıştık. Birlikte çok güzel vakit geçiriyor çok eğleniyorduk.
Onun verdiği güveni bana kimse vermiyordu. Ayrıldım 4 gündür görüşmüyoruz. Severek ayrıldık ikimizde. Çok duygusal bir ayrılıktı.
Size sorum şu.. Biraz anlatayım oluru var mı siz de bakın..
2 çocuk biri 4 biri 9 yaşında hatırladığım kadarıyla velayet babalarında. Babaanne bakıyor çocuğa Evlensek karşı tarafa veririm diyordu ama eski eşi evlenirse çocuklara anneannesinin bakacağını söylemişti bana. Şimdi ise onlar da yaşlı çocukların ne olacağı belli olmaz dedi. Ben de aynen şöyle dedim. " anneleri evlenecek sende evleneceksin ve ikinizin de farklı hayatları olacak, o çocuklar aile büyükleriyle büyürken hiç mi annemiz babamız istemiyor bizi diye düşünmeyecek, hiç mi kin beslemeyecekler. Ayrıca yaşlı insanlar kaç yıl boyunca 2 çocuk bakabilir onlara yetişebilir?? Her halükarda çocuklar sana kalacak. " şeklinde konuştum. O da gelecekle ilgili şuandan bişey söyleyemeyeceğini iletti bana. Ancak birbirimizi cidden çok seviyoruz. Beni çocuklarıyla yaşamak gibi bir kararım kesinlikle olamaz. Hatta evde odaları olsun bile istemem demiştim. Çünkü sıfırdan bir evlilik kuracağım demiştim. Bu gibi sebeplerden bitirmenin en iyi karar olacağı kanısına vardık. Çocuklarının vebalini de almak istemem. Onlarla yanyanayken arkadaş gibiyim çocukları severim zaten genelde ama aynı evde değil tabiki.

Ancak şu 4 gündür berbat hissediyorum. Akıl hocam, her an konuştuğum, neredeyse her akşam ve haftasonu buluştuğum birisi yok..
Bazı arkadaşlar çivi çiviyi söker muhabbeti yapıyorlar biriyle görüş diye tavsiyede bulunuyorlar ancak şuan o kadar yeni ki.. İçim almaz hiç kimseyi. Bazı arkadaşlarım da kendine 1 ay süre ver kimseyle görüşme filan da diyor. Her neyse.. Ve ona yazmamak için aramamak için kendimi çok zor tutuyorum... Onun gibi bana güven verebilecek biri karşıma çıkar mı bunu da bilmiyorum ve her gece rüyamda görüyorum. Onu çok ama çok özlüyorum.. Gözlerim doluyor bazen. İleride sıkıntı yaşamamak için ayrıldım ancak ilerde belki kötü biri çıkacak karşıma ve belki çok kötü olaylar yaşayıp onu bıraktığım için pişman olucam bilemiyorum. Kndimce iyi insan olmaya çalışıyorum. Ama çok karışığım. Ona yazmamak için zor tutuyorum kendimi. Hatta bugün neredeyse yazacaktım.

Nolurr bi fikir bi akıl verin. Dayanamayıp yazmaktan da, onsuz kalmaktan da korkuyorum....

Ek olarak: İlk başta ilişkiye başlamak istememiştim ama çocuklarla aynı evde yaşamayacağız. Ben ayarlayacağım diyerek beni zar zor ikna etti. Ayrılırken bunu öngörseydin keşke de hiç başlamasaydık dedim kendisine de..
isabet olmuş ayrılmanız adamın ve çocuklaırn hayatı zindana dönmeden Allah kimseyi annesiz babasız bırakmasın çocuklar böyle ortada kalıyor vicdansızların elinde

eğer sıfırdan bir hayat kurmak istiyorsanız kendiniz gibi çocuksuz biri ile birlikte olun.
Adamın çocukları var. O bir baba ve bu gerçeği değiştiremezsin. Tabi ki babalarının evine gelecekler onların da evi çünkü.

Siz ne münasebet evde onlara oda bile istemiyorsunuz.
Siz bu düşünce yapısıyla daha çok konuda tartışırsınız.

Hayatınızı ve karşı tarafın hayatını mahfetmeden bitirmeniz çok iyi olmuş.

Yeni hayata başlamak, olan çocukları yok saymakla olmuyor.
Bile bile hata olur. Evliliğiniz yıl dolmadan, tükenir ve sonlanır.
Beklentilerinizi karşılalacak biriyle birlikte olun.

Aynı çatı altında evladıyla uyuyabilse sizi ne rahatsız edecekti? Dua edin de boşanmayın, evladınız babasız büyümesin.

Ben anne değilken de, insanları sorumluluk ve vicdanına göre sınıflandırırdım. Kötü kalplisiniz. Size benden 0

Okuduğunu anla sonra istersen -20 ver..
Evlenmeden önce çocuk annesinde kalacak bizde değil diyen adam çocuğuna temelli kalması için oda hazırlamaya kalktı diyorum..
Yeni evlisin evin içinde 16 yaşında delikanlı üstelik babası ile evlendigim için bana tepkili..
Ne yapacaktım pardon bayan iyi kalpli..eski eşi ile sürekli oğlum oğlum kavgalarını mi dinleyecektim..
Senin kalbin ne kadar karaki idrak edemediğin konuda çeneni kötü temenniye calistiriyorsun..
Ben bosanayim benim evladım babasız büyüsün sana kamyonla kına göndereyim..
Olur mu?

eğer sıfırdan bir hayat kurmak istiyorsanız kendiniz gibi çocuksuz biri ile birlikte olun.
Adamın çocukları var. O bir baba ve bu gerçeği değiştiremezsin. Tabi ki babalarının evine gelecekler onların da evi çünkü.

Siz ne münasebet evde onlara oda bile istemiyorsunuz.
Siz bu düşünce yapısıyla daha çok konuda tartışırsınız.

Hayatınızı ve karşı tarafın hayatını mahfetmeden bitirmeniz çok iyi olmuş.
adam.bi tuhaf...
daha cümlesini tamamlamadan tekmeyi basarim bn olsam

Bencede ayrı kalın bşka biri ile bulunur ilişkide pamuk prensesin üvey annesi modundasınız zaten takmayın

Siz de anne olacaksiniz iste... Ne denir ki? Allahın sopasi yok derler. Bildiniz mi?
Adamin ogluna kuracagi bir oda gozunuze batmis. Pencelerinizi gostermissiniz hemen. Allah bildigi gibi yapsin sizi insallah.

Bak çok bilem çok yanılan dünyadan bi haber şey..
İdrak yollarında sorun yok ise anlarsın bi seferde..
Evlenmeden önce verilen vaadler evlendikten sonra unutuluyor bu erkekler köprüyü geçene kadar herşeye evet diyor..
Aptal miyim evin içinde hem kv hem 16 yaşında babasına evlendiği için kızgın bi delikanlı ile bile bile kabul edeyim.
Yarın burada eşim ve 16 yaşındaki oğlu diye konu açsam siz anlama yoksunu insanlar..
Annesinde kalsın niye sizde kalıyor der..
16 yaşında ergen bi çocuklar uğraşamam der..
Cook iyi kalpli çok yardimseversiniz madem boşanmış ve sorunlu bi çocugu olan biriyle siz evlenin de bize insanlık dersi verin.
Ve sakin sakin benim doğmamış evladım üzerinden konuşmayın haddinizi bilin..
Terbiyesiz.

Bana çocuklarla yaşamayacağız demişti en başından. Sonra işler değişti.
eninde sonunda iyi de kötü de olsa o çocuklar evinize gelecek kalacaklardı
tamamen arkasını dönemez ya babaları
dönerse de zaten ondan size hayırlı bir eş olur muydu?
bunları düşünmeliydiniz

yazmayın bırakın biraz daha sıknın dişinizi geçecektir.

eğer barışırsanız en çok o çocuklara yazık olur

Bencede ayrı kalın bşka biri ile bulunur ilişkide pamuk prensesin üvey annesi modundasınız zaten takmayın
Üvey annelikle ne ilgili var çocuklarla bir sorunum yok ama bana göre değil en başından demiştim. Yaşadığım durumdan da anlamsız yazınız ...

Bak çok bilem çok yanılan dünyadan bi haber şey..
İdrak yollarında sorun yok ise anlarsın bi seferde..
Evlenmeden önce verilen vaadler evlendikten sonra unutuluyor bu erkekler köprüyü geçene kadar herşeye evet diyor..
Aptal miyim evin içinde hem kv hem 16 yaşında babasına evlendiği için kızgın bi delikanlı ile bile bile kabul edeyim.
Yarın burada eşim ve 16 yaşındaki oğlu diye konu açsam siz anlama yoksunu insanlar..
Annesinde kalsın niye sizde kalıyor der..
16 yaşında ergen bi çocuklar uğraşamam der..
Cook iyi kalpli çok yardimseversiniz madem boşanmış ve sorunlu bi çocugu olan biriyle siz evlenin de bize insanlık dersi verin.
Ve sakin sakin benim doğmamış evladım üzerinden konuşmayın haddinizi bilin..
Terbiyesiz.
Uslubunuz çok kötü. Ofkelisiniz çünkü farkına varmadan geleceginizden suphelisiniz.

Bakın , çocuklu biriyle evlenirken her şey göze alınmalı. Annesiyle anlasamayip babaya gelmeyi, annesinin ölümünü , okulunu, evliliğini, torunları v.s her şey düşünülmeli.

Çocuğumu almayacağım diye bir sözde bulunan bir erkeği yeniden baba yapmak için on kez düşünür insan.

Birlikte yaşamayı bırak, aynı evin içinde odalarının bile olmasını istemiyorum diyorsunuz.

Böyle konuşan biriyle evlenecek erkeğe adam demem ben.

Sizin de madem tercihiniz çocuksuz hayat , öyleyse 2 çocuklu erkekten çekin ellerinizi.
Bu da laf.. Zaten çocukları ben düşündüğüm için çekildim tam okumadınız sanırım..

Back
X