- 12 Aralık 2010
- 8.367
- 5.409
- 248
- Konu Sahibi fahri konsolos
-
Reputable;
ara ara konularını okudum.
Eşinden hep bir şikayet halindesin.
Sen mutsuzsan elbette devam ettirmenin anlamı yok.
Ama bana kalırsa sizin ortada olan ciddi bir sorununuz da yok.
Siz kişilik çatışması yaşıyorsunuz.
Biraz o alttan alacak biraz sen.
Bence sen Türkiye'ye dön. Bir süre kafa dinle.
Ayrı kalın biraz, birbirinizi özleyin.
Ve döndüğünde belki de her şey daha farklı olacak.
Belki de bu ayrılık sizin dönüm noktanız olacak.
Boşanmak için gidiyorum diye düşünme ama git.
Geri döndüğünde de her şey aynıysa elbette boşanmak fikrin saklı kalır...
esin ne dusunuyor bu konuda o da bosanmak istiyor mu?
bosanmak istemiyor, ama gidecegim deyince gitme demiyor.
ona gore benim duzelmem lazim. erkegin mutlak ustunlugunu kabul edip onun istedigi tarzda bir es olmam lazim. o zaman beni mutlu edecekmis.
tam anlamıyla çıkmazda kalmışsın
boşanırsan oğlun mutsuz olacak
boşanmazsan sen..
Türkiye'ye dönersen nasıl bir geleceğiniz olacak peki?
turkiyeye gittiginde iyice bir dusun....
esim varken ben neyim yokken ne....
hangisi agir basiyorsa o yola dogru suruklen.....
yurt disinda isin varsa ayri evdede yasayabilirsin....
devlet ayri yasamaniz icin size gecicide olsa otel yada ev ayarlar....
sizin biraz yanliz kalip dusunmeye ihtiyaciniz var....
hangi ulkede yasiyorsun????calisirim, ogluma annem bakar belki. ailemle ayni evde yasamak istemem ama geceleri de korkarim :26: bilmiyorum tam ama calisacagim kesin.
isim var ama ogluma bakacak kimse yok. hem calisip hem giderlerini karsilayamam, su an esimin evde oldugu saatlerde calisacagim
vatandas olmadigimiz icin devlet yardimi soz konusu degil.
hangi ulkede yasiyorsun????
Olurmu hic vatandas olman lazim diye.....
oturum izni olan her insan her hakka sahiptir...
bir arastirin isterseniz....[
Oturum izninin cesidi de onemli.
Erkegin ustunlugu degilde sizin bence evliligi sindirmeniz lazim.yanlis anlamayin kendiniz dedIniz az once ben de o alttan alma sabri yok diye de ona dayanarak soyluyorum.yoksa sizi tanimiyorum onceki konularinizi da okuyup okumadigimi bilmiyorum.evlilik bu birde bebeginiz var oyle olmayinca ben bunaldim gidiyorum demek olmaz.elbet sorunlariniz vardir rahatsizlik yasamasaniz buraya yazmazdiniz cozum bulmak icin ama bence sakin kafayla tartarak dusunun.bana gore bi evlilikte aldatma ve siddet yoksa hersey rayina oturabilir.o yapamam dediginiz alttan almayi deneyin biraz en azindan evladiniz icin.cunku evlatlarimizin hicbir sucu yok.
yok canim eminim. vizem de yaziyor hic bir sekilde yardim alma hakki yoktur diye.hangi ulkede yasiyorsun????
Olurmu hic vatandas olman lazim diye.....
oturum izni olan her insan her hakka sahiptir...
bir arastirin isterseniz....
ama ilerde seni mutsuz gören oğlun neden?dediğinde
senin için dersen emin ol daha çok üzülür..
şimdi küçük anlamıyo belki ama biraz daha büyüyünce bu gelgitleriniz onu da sarsacak
ama bi yandan da göremiycek diyosun...
zor bi durum,Allah yardımcın olsun
Erkegin ustunlugu degilde sizin bence evliligi sindirmeniz lazim.yanlis anlamayin kendiniz dedIniz az once ben de o alttan alma sabri yok diye de ona dayanarak soyluyorum.yoksa sizi tanimiyorum onceki konularinizi da okuyup okumadigimi bilmiyorum.evlilik bu birde bebeginiz var oyle olmayinca ben bunaldim gidiyorum demek olmaz.elbet sorunlariniz vardir rahatsizlik yasamasaniz buraya yazmazdiniz cozum bulmak icin ama bence sakin kafayla tartarak dusunun.bana gore bi evlilikte aldatma ve siddet yoksa hersey rayina oturabilir.o yapamam dediginiz alttan almayi deneyin biraz en azindan evladiniz icin.cunku evlatlarimizin hicbir sucu yok.
arkadaşım yazdıklarının bir kısmına katılıyorum sonuçta evlilikte sabır ve anlayış ön plandadır...ancak demişsin ya şiddet ve aldatma yoksa diye işte orada şunu belirtmek isterim ki anladığım kadarı ile arkadaş psikolojik şiddet görüyor....
konu sahibi arkadaşım benim size tavsiyem eşine bir mektup yaz duygularını ifade edebildiğin ama suçlayıcı olma sen bunu yaptında böyle oldu bunu yapmadında böyle oldu gibisinden değil dürüst ol ve ikinizin nasıl bu noktaya geldiğinizi anlat ve düzeltmeye çalışmanız gerektiğini belirt...evliliklerde en büyük hata tartışma esnasında tarafların birbirini suçlaması...bunudasöyleyebilirsin eşine....sabret anlat dene derim ben ama dön dolaş yine aynı ise bir sonuca varılamıyorsa da kendini yıpratmanın bir anlamı yok çocu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?