- 12 Aralık 2010
- 8.367
- 5.409
- 248
- Konu Sahibi fahri konsolos
-
Benim zorumla bazen. Zaten iyi bir baba da değilmiş, yeni yeni anladı oğlunun kıymetini. Belki eşiniz iyi bir eş değildir ama iyi bir babadır. Bu konuda bir şey diyemem belki çok ilgilidir ama çocuğunun iyiliği için en azından evliliğini kurtarmak için bir terapiste bile gitmeyi reddediyorsa bana göre çokta fedakar bir baba sayılmaz. Çocuğunuz olmasa eminim şu ana kadar kim bilir kaç kere boşanmıştınız, ortada bir çocuk var bunu düşünerek hareket ediyorsunuz. Eşiniz de aynı şeyi yapsa kesinlikle ayrılmayın derdim. Fakat tek taraflı olmuyor bu işler.
terapstin iliskimizi duZeltecegine inansa gider ama buna ihtimal vermiyor. iyi bi baba mi?
su an iyi gibi gorunuyor, iyi bir insan ayni zamanda. ancak kesin olarak ayrilmadan anlasilmaz. cunku bana gecen ayrilmayi konustugumuzda telde gorusecegime hic gorusmem oglumla demisti. blof mu yapti gercek mi anlayamadim.
sonradan cok iyi bi animizda ne kosulda olursa olsun oglunu birakmayacaksin degil mi dedim. ne kosulda olurssa olsun ikinizi de birakmayacagim dedi.
terapstin iliskimizi duZeltecegine inansa gider ama buna ihtimal vermiyor. iyi bi baba mi?
su an iyi gibi gorunuyor, iyi bir insan ayni zamanda. ancak kesin olarak ayrilmadan anlasilmaz. cunku bana gecen ayrilmayi konustugumuzda telde gorusecegime hic gorusmem oglumla demisti. blof mu yapti gercek mi anlayamadim.
sonradan cok iyi bi animizda ne kosulda olursa olsun oglunu birakmayacaksin degil mi dedim. ne kosulda olurssa olsun ikinizi de birakmayacagim dedi.
siz de haklisiniz ben bu adami 6 yilda taniyamadim siz bi kac mesajla nasil anlayacaksiniz.
esimden ayrilmaya karar vermistim ancak oglumun pasaportu olmadigindan donemiyorduk trye. simdi pasaport biletler hazir ama donuslu aldim bileti, cunku pasaportu beklerken esimde duzelmeler olmus, evliligimiz yoluna giriyor sanmistim. ama yok, hicbir seyin duzeldigi yokmus.
esimin egosu cok yuksek asla hatali oldugunu kabul etmez, hersey icin suclayacak birilerini bulur. genellikle de bu ben olurum.
artik onun ters bakislarindan, imali sozlerinden, gulmez suratindan sıkıldım.
tabii bir cok iyi yönü de var ama biz farklıyız. ne ben onun olmasını ıstedıgı esım, ne de o.
gecınemıyoruz kısacası. 1 gunumuz sorunsuz gecsın cook nadırdır.
darıl barıs darıl barıs artık yalama oldu ılıskımız. saygıyı da kaybedıyoruz.
bu evlılıkte 1 mutlu 2 mutsuz seklınde bı ılerı ıkı gerı gıde gıde 3 yılı bıtırdık.
dusunuyorum nereye kadar? ben bu hayatı yasamak ıstıyor muyum? bu adamla omrumu harcamak?
bazen zaman gelıyor evet dıyorum olene kAdar, beraber yaslanmak ve yasamak.
ama genellıkle bu dusunce benı karanlıga sevkedıyor hıc bıtmeyecek bır cıle gıbı gelıyor.
esımden ayrılırsam oglum da ayrılmıs olacak. belkı telefondan. ınternetten gorusebılecekler sadece.
dusunuyorum ıcınden cıkamıyorum.
bu saydıgım sebepler ıcın oglumu babasız bırakmaya hakkım var mı?
bana ılerde keyfın ıcın benı babamdan ayırdın der mı?
cıkmaZdayım.
trye gıttıgımde kafamı dınlemek ve eger ayrıyken daha mutluysak hıc donmemek ıstıyorum...
Türkiye ye Dön kafanı dinle.. Dinlerken zaten kafanda fikir oluşur
Telefonla görüşürsün baktın aynı Düşüncelerini söylersin... Ama Dönmeden Önce Eşinle otur konuş
Kaçmış gibi olursun. Sonra çocuğumu kaçırdı olur. Gitmeden Konuş eşinle.. Mutsuz olduğunu Söyle
canim istesem de oyle olmaz cunku esime de bilet almistik, o sonradan gelecek donuste beraber donecegiz. yani donmeme durumu olursa esimi trden ugurlayacagim.
giderken yanima altinlarimi almayi dusunuyorum. herkese soruyorum bu dogru bir karar midir?
Ben çok ciddi problemleriniz yok kısmının çok doğru oldugunu düşünmüyorum.
Bir kadın beyninin gerisinde gitmeli miyim? Ne zaman gitmeliyim? Sorularıyla yaşıyorsa, üzerine saçma sapan haklı oldugu konularda azalanıyorsa, kavga ediyorsa bu 'benim' için problemdir, ciddidir.
Tabii genel olarak dayak aldatmayla evlilik biter mantıgındaki insanlardansanız, ki görüyorum bunları yazabildiğinize göre değilsiniz, o zaman boşanmayın oturun.
Sizin sorununuz karakterlerinizin uymaması. Ne güzel demişsiniz aslında, ne o benim istediğim eş ne ben onun diye. Ha herkes her evli çift birbirine çok mu uygun? Değil.
O zaman ortak paydada buluşmayı deneyin diyeceğim ama belli ki eşiniz hatalı grmüyor kendini. Ama benim aklıma da şu geldi, çok mu elinde grüyor acaba sizi? Mesela yazmışsınız ya, boşansam asla evlenmem diye, o da biliyor mu bu düşüncenizi? Yani evine sadık gözü dışarda olmayan tek istediği eşiyle çocuguyla mutlu olmak isteyen bir kadınsınız e tamam ne güzel ama, bunu eşe belli etmek ne derece doğru?
Ben hep kadınların erkeklerin elinde oldugu imajının verilmesinin yanlış oldugunu düşünüyorum. Adam öyle bir egoya öyle bir güven duygusuna sahip ki karısına karşı, dönüpte hatalarına bakmıyor bile.
Bence, yani ben sizin yerinizde olsam, çok net bir şekilde elinde olmadıgımı, boşandığım takdirde, eğer kendisi telefonda görüşeceksek hiç grüşmem diyen bir adamsa, bende çocugum yaşı küçükken, ona başka bir babayla, daha sağlıklı bir aile hayatı sunacağımı söylerdim.
Bunu düşünün diye demiyorum, haytınıza devam edebileceğinizi gsterin diye söylüyorum.
ciddi bir aorunumuz yok. ama tek tarafli alttan almak gerekiyor. surekli alttan alacak yumusakbaslilik da ben de yok.
turkiyeye gidecegim ama 1 ay. cunku isime baslamam gerekiyor. isimi kaybetmeyi de goze almam lazim 1 ayda geri gelmezsem. :26:
bir de ayriyken esim dunyanin en romantigi olur. ask sozcukleri, sensiz olurumler. havaalanina indigim an tartismalar baslar. celiskiler yumagi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?