- 20 Şubat 2019
- 2.024
- 3.041
- 48
İyi geceler herkese arkadaşlar bu fikrimi kimseyle henüz paylaşmadım yalnızca anneme ben bu adamı boşayacam zaten ilerde dedim o da saçmalama dedi o kadar.
Konumuz pinti Sorumsu devamlı yatan koca.
Benşm iki kızım var 4 ve 1,5 yanındalar şu an. İki kuşum da çok küçük eşim onlara karşı çok iyi bi babadır. Ama bana gelince kendisinden buz gibi soğutmayı başardı. Ben 2 yıldır ücretsiz izindeyim ve bu süreçte çok yoruldum. İki kızıma da tek başıma ailemden uzakta kendim baktım ve koca olacak insan akşam eve gelip yemeğini yedi ve yattı. Ben iş yaparken çocuklarla oynadı hafta sonları full yatma derdinde. Nerde bulsam yatıyo ben deli gibi koştu ru rken bunu hep yatarken görüyorum. Artık sinirlerim bozuldu bu konuda
Ayrıca çok iyi maaş almasına rağmen pistinin teki. Hayatta tek derdi para biriktirmek sanki ayy herşeyin hesabını yapar. Benim maaşım iyi çok şükür hiç diyaloğa girmiyordum tüm evin ve çocuğun masraflarını ben karşılıyorum bu paşa para biriktiriyorsu.
Eşime karşı bir sürü kırgınlığım ve gözyaşlarım var ve alamıyorum artık bunları sinir oluyorum kendisine konuştukça gırtlağına basasım geliyo hep tersliyorum ve hakaret ediyorum ama yine de içimdeki acıyı öfkeyi bastıramıyorum.
Özet olarak ben bu adamla yaşamak istemiyorum bir ömür ama yavru kuşlarım var ve babalarına çok düşkündür.
Birde eşimi dışarda gören hayran olur ay ne efendi çocuk ne kibar insan diye ama ben olmuyorum. Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda fikirleriniz için şimdiden teşekkürler.
Boşa canım boşa bu kadar sabretmen mucize Nasıl bi adammış bu bütün gün yatmakta ne demek çıksın dışarı arkadaşları ile kahvehane köşelerinde otursun bar pavyon gezsin hatta okadar gezmeyle bi sevgili de yapsın ikisi birlikte gezsinler sizin sinirlerinizi bozmaya ne hakkı var para biriktirme konusunda hiç affedilir gibi değil bu kadar yerde gezerse bu kadar çok parada biriktiremez tutumlu olmaya ne gerek var geleceği düşünüp yatırım yapılırmı hiç bak burada benim bile sinirlenmeme sebep oldu..o gezerken cam köşelerinde beklesen sabahları çıkıp gelse ne iyi olurdu parasını da kumarda içkide sevgilisine güzel hediyeler alarak harcasaydı keşke....nasıl ömür geçer bu adamla boşan hiç vakit kaybetme fazla gelmiş sana ..Adamda kurtulsun sendenİyi geceler herkese arkadaşlar bu fikrimi kimseyle henüz paylaşmadım yalnızca anneme ben bu adamı boşayacam zaten ilerde dedim o da saçmalama dedi o kadar.
Benşm iki kızım var 4 ve 1,5 yanındalar şu an. İki kuşum da çok küçük eşim onlara karşı çok iyi bi babadır. Ama bana gelince kendisinden buz gibi soğutmayı başardı. Ben 2 yıldır ücretsiz izindeyim ve bu süreçte çok yoruldum. İki kızıma da tek başıma ailemden uzakta kendim baktım ve koca olacak insan akşam eve gelip yemeğini yedi ve yattı. Ben iş yaparken çocuklarla oynadı hafta sonları full yatma derdinde. Nerde bulsam yatıyo ben deli gibi koştu ru rken bunu hep yatarken görüyorum. Artık sinirlerim bozuldu bu konuda
Ayrıca çok iyi maaş almasına rağmen pistinin teki. Hayatta tek derdi para biriktirmek sanki ayy herşeyin hesabını yapar. Benim maaşım iyi çok şükür hiç diyaloğa girmiyordum tüm evin ve çocuğun masraflarını ben karşılıyorum bu paşa para biriktiriyorsu.
Eşime karşı bir sürü kırgınlığım ve gözyaşlarım var ve alamıyorum artık bunları sinir oluyorum kendisine konuştukça gırtlağına basasım geliyo hep tersliyorum ve hakaret ediyorum ama yine de içimdeki acıyı öfkeyi bastıramıyorum.
Özet olarak ben bu adamla yaşamak istemiyorum bir ömür ama yavru kuşlarım var ve babalarına çok düşkündür.
Birde eşimi dışarda gören hayran olur ay ne efendi çocuk ne kibar insan diye ama ben olmuyorum. Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda fikirleriniz için şimdiden teşekkürler.
Bence ortada bosanmayi gerektirecek bir sorun yok.İyi geceler herkese arkadaşlar bu fikrimi kimseyle henüz paylaşmadım yalnızca anneme ben bu adamı boşayacam zaten ilerde dedim o da saçmalama dedi o kadar.
ama yavru kuşlarım var ve babalarına çok düşkündür.
Evet yaaa
Benim bir arkadasim en son,hala eski sevgilisinin kredi borcunu ödüyordu
Oyle cahil yada küçük bir insanda degil ya 31 yasında. Herkesin gururu var ama kimse kusura bakmasin evine bakmayan erkek evlenmicek
Ben seyede kızıyorum. Kaynanam koltuk aldi kayinbabam düğün yapti olayına. Ya bir perde bir koltuk alamayan adam ne diye evlenir. Yalan mi kız
Tabiki öyle. Ya onu geçtim. Adam baba olmuş kaynanası neymis bir corap almamış. E almasın babam benim? Sanki kaynana yaptı çocuğu tobe est.Valla buna bende katılıyorum. Sonra kaynanam şunu yapmadı kaynanam bunu yapmadı diye dırdır ediyo gelinler. Hepsi adamın sorumluluğu aslında
Benimkininde yatmasi kismi benziyo... isten gelip yemek yiyip yatto koltikta ellemedim cagirmadim 11 de cagirdim artik yataga git diye kalkmis mutfaga gelmis ben yatiyorm diyoEvet yatmasi benzio bitekdiger seyler yok bu adam pintiymiss de . Simdikilerde kadina guvenerek evlenior heralde.
Tabiki öyle. Ya onu geçtim. Adam baba olmuş kaynanası neymis bir corap almamış. E almasın babam benim? Sanki kaynana yaptı çocuğu tobe est.
Hahahahahahahahaha yemekten sonra yatmalari o kadar zararli ki. Bu da oyle. Hele dun gece ben bunlari yazarken oyle bisey yapmıştıki banaBenimkininde yatmasi kismi benziyo... isten gelip yemek yiyip yatto koltikta ellemedim cagirmadim 11 de cagirdim artik yataga git diye kalkmis mutfaga gelmis ben yatiyorm diyokelimeler kifayetsiz
Kiz dogum hediyesi de degil. Daha hamile hani neymis kizin annesi beşik alacakmis kendileri dolap alacakmis kaynana bisey almiyormus sormuyormus. Dogum hediyesi de almak zorunda değiller bencede. Bazi insanlar anne olunca dünyanın sahibi olduklarini sanıyorlarKaynanadan Doğum hediyesi beklemeyi mi diyosunbence hiç bişey yapmak zorunda değiller iş güç sahibi ettiyse tamam işte evini de dizsin adam bi zahmet
Boşan kızİyi geceler herkese arkadaşlar bu fikrimi kimseyle henüz paylaşmadım yalnızca anneme ben bu adamı boşayacam zaten ilerde dedim o da saçmalama dedi o kadar.
Kız koala değil miydi o?Tembel hayvan'ı (hayvanın adı bu; tembel hayvan) duymadınız sanırım. Günde 15-20 saat yatıp, geri kalan zmaan diliminde de yemek yiyor ve yattıkları dalı değiştiriyorlar. :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?