Bosluktayım dogru karar ne

zaten ne oluyorsa bu evlilikte eşlerin tam anlamıyla ailelerine kim olduğumuzu öğretemediklerinden dolayı oluyor...biri gider biri gelir mantığıyla bakıyolar.yuva yıkmak çok kolay geliyor.ancak canım eşin en azından hatasını anlayıp sana bir geri dönüş yapmış konuştukda diyorsun,bence daha fazla açma arayı sonuçta aynı yerde oturuyorsunuz bunlar senin yokluğunu fırsat bilip boş durmazlar işlerler eşini..6ay görüşmezsiniz eşinizde görüşmesin daha sonra başka bir eve çıkarsınız...allah yardımcın olsun canım

:) o kadar candan yazmışsın kı ...
Teşekkür ederim sanırım bızımkılerı dınlemeyıp gıdıcem yanına . Zaten cok zor uyudum o ıkı gece .. Annenın evı de olsa ınsan kendi düzenini özlüyo

yazdıklarını okudummm kuzucum...
6 ay sabretmekk bence en doğrusu..
evlilik için nelere katlanıyoruz..
neyseki kocan senin değerini biliyor..hatasını anlamış
bence çokta arayı uzatma..
aynı apartmana ayrı bir aile olun...

Annen haklı. Çünkü kaynın bu lafları ederken kayınvaliden oğlunu susturmaya çalışsa,
eşin de abisine bir dur dese böyle coşamazdı o adam. Eşin de çok hatalı arada kalmış ama karısı o kadar laf yerken susmamalıydı.

O nedenle ailece hatalarını anlamalılar, hatta o abi senden özür dilemeli, dilemiyorsa da bir daha eşinden seni onlarla muhatap ettirmeyeceğinin sözünü al. Çok çirkin bir olay ve hiçbir şey olmamış gibi hemen dönersen arkası da gelebilir. Ben olsam bir süre beklerdim kayınvalide bakalım size gelip senin gönlünü falan almaya çalışacak mı? O eve dönmezdim ama şartlarınız müsait değilse başka eve çıkmak için ailemin yanında askerden sonrası için söz alırdım eşimden.

Sanırım en mantıklı fikir bu .. Cok sagol canm benım :)) epey yardımcı oldunuz bana ..
Yarın esımle konusup aksamına da döneyim evime ..
Gercekten benı sevıyor onun farkındayım ama aılesıne nedense bısey dıyemıyo resmen onlara ezdiriyo dellendırıo benı..

Kw burnu düşse egılıp almaz eline celb gtse bosa oglum der gecer .. Ama olan eşime olur ..
ataklar gecirir en son kavgamızda az daha gözünü kaybediyodu

iyice konuşun canım bu durumlar insanı çok yıpratıyor hastalık hastası oluyorsun ben neler yaşadım neler yaşımda küçüktü ezdilerde ezdiler eşimde bilmiyodu kıymetimi yaklaşık 2 senedir anladı artık kıymetimi kimsede bişey yapamıyor tabi bana olanlar oldu artık eski ben değilim...yazını okurken üzüldüm ancak eşiinin kapılarına gelmesi senin tarafında olması çok başka bir durum inş. en kısa zamanda borçlarınızdan kurtulup huzurlu evinize geçersiniz bu kaynana tayfasıda emellerine ulaşamayıp kendi başını yesinler...

Kw burnu düşse egılıp almaz eline celb gtse bosa oglum der gecer .. Ama olan eşime olur ..
ataklar gecirir en son kavgamızda az daha gözünü kaybediyodu

Geçmiş olsun canım o zaman eşinden asker dönüşü için ayrı ev sözünü al seni bir daha ailesiyle bu şekilde yüzgöz etmesin yeter.
Bu insanlarla uğraşamazsın yoksa sana da yazık, sinir hastası olursun Allah korusun.

işte buuu.!!!
şapkamı çıkarıyorum Elmik..

evli olan insanların uygulaması gerekenlerin ince çizgisini yazmışsın.

[ı][sıze=3]önceki konulardanda biliyorum seni
sabır sabır sabır
ama eşin kesinlikle o kaynına haddini bildirecek senin eşim namusum diyecek
ettiği küfürler dolayı özür diletip bidahada görüşmeyecek
çok agır gerçekten
ama sen neleri atlatmışsın
bunu da atlatır dönersin evine
güçlü ve dimdik durursun karşıların da
ki amaçlarına ulaşamasınlar[/sıze][/ı]

çok çok benzer şeyler yaşadım, eşim arkamda durmadı, ben de evi terkettim falan filan. Basıl mı çözüm buldum. Aile danışmanına gidiyoruz. Eşim onun dediklerini dinliyor. Aslında bende ona aynı şeyleri söyledim ama beni dinlemedi ama o uzman diye sanırım onu dinliyor ve faydası oluyor. Tavsiye ederim.

''eşin kesinlikle o kaynına haddini bildirecek senin eşim namusum diyecek
ettiği küfürler dolayı özür diletip bidahada görüşmeyecek''kesinlikle katılıyorum bunu yapması lazım...hadlerini bilmelerini sağlamalı

AH yagmurum beee..
Benim herif orda 1 cümle kullanacaktı ben onu basımın tacı yapıcaktım .
Abı duzgun konus gır ıcerı lafını bıl ! sadece bu !
Yapamadı ama ...

cnm çok üzüldüm.. yapman gereken o eve geri dönmelisin...
eşinle aran iyi olsunya gerisi geri planda kalmalı...
kaynın o yüzü bir kere eşinden bulmuş aslında..eşin ona sen ne diyorsun benim namusuma diye haykırsa bak ne oluyor.
yani kardeş kocada çok iş var. eşinarkanda olduğu sürece gerisi vııız gelir sana.
eşine söyle arkamda ol beni savun ancak böyle yürür.
vee size tavsiyem evinize döndükten sonra hiç birinle kesinlikle muhattap olmayın. yüzlerine bile bakmayın derim. mesafe her zaman ilaçtır

Bak sen yazınca geldi aklıma..
Ben o an aıleme bısey dıyemıyorum sanırım bu benim eksiğin gerekirse bi uzmana götür beni dedi bana :)
Süper

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…