zaten ne oluyorsa bu evlilikte eşlerin tam anlamıyla ailelerine kim olduğumuzu öğretemediklerinden dolayı oluyor...biri gider biri gelir mantığıyla bakıyolar.yuva yıkmak çok kolay geliyor.ancak canım eşin en azından hatasını anlayıp sana bir geri dönüş yapmış konuştukda diyorsun,bence daha fazla açma arayı sonuçta aynı yerde oturuyorsunuz bunlar senin yokluğunu fırsat bilip boş durmazlar işlerler eşini..6ay görüşmezsiniz eşinizde görüşmesin daha sonra başka bir eve çıkarsınız...allah yardımcın olsun canım
:) o kadar candan yazmışsın kı ...
Teşekkür ederim sanırım bızımkılerı dınlemeyıp gıdıcem yanına . Zaten cok zor uyudum o ıkı gece .. Annenın evı de olsa ınsan kendi düzenini özlüyo
herkes benzer şeyler yaşıyor öncelikle bunu düşünün ve durumun çok çözümsüz hale gelmesine izin vermeyin....
kaynınızı aramanız bence gereksiz olmuş kendinizi sinir etmişsiniz sadece, o özürler falan da emin olun samimi değil...
sizin hatanız miras gibi gerçekten ailevi bir konudan bahsetmek ve o eve girmek olmuş...
eşiniz de çok hatalı davranmış o an sessiz kalarak...
yapacağınız şey aile apartmanından ayrılmak,gerekirse kiraya çıkmak ve eşinizle yapıcı konuşmalar yapmak...
(çok çok benzer bir durum yaşadım hem de bayramın ilk gecesi ve üstelik 4 haftalık hamileyken... fark olarak benim kv m yok ve kaynımın ciddi psikolojik sıkıntıları var... sadece rahat ve yapıcı olun ve kendinizi dinleyin)[/Q
Benimde kw olmasa zaten kaynım haytta gelmez..
Sorun da kalmazdı ortada ..
Mıras olayına gelınce de öyle kendi dairesiymiş muamelesi yapınca bana cok sinir oldum sen o adamın laflarını duysan emin ol az bile konusmussun derdin .. Patavatsız dengesiz herif .!
Eve gıdeyim ama onların yüzüne bakmayayım diyosun .. Bende boyle dusunuyodum ..
Ama annem ve arkadaslarım da sen 2 gun gtmıs olcan o evden kocan dahıl senın bu konudaki cıddıyetını ve hassasiyetini anlamıcak nasılsa 2 gune gelıyo dıcekler dedı :S
yazdıklarını okudummm kuzucum...
6 ay sabretmekk bence en doğrusu..
evlilik için nelere katlanıyoruz..
neyseki kocan senin değerini biliyor..hatasını anlamış
bence çokta arayı uzatma..
aynı apartmana ayrı bir aile olun...
Annen haklı. Çünkü kaynın bu lafları ederken kayınvaliden oğlunu susturmaya çalışsa,
eşin de abisine bir dur dese böyle coşamazdı o adam. Eşin de çok hatalı arada kalmış ama karısı o kadar laf yerken susmamalıydı.
O nedenle ailece hatalarını anlamalılar, hatta o abi senden özür dilemeli, dilemiyorsa da bir daha eşinden seni onlarla muhatap ettirmeyeceğinin sözünü al. Çok çirkin bir olay ve hiçbir şey olmamış gibi hemen dönersen arkası da gelebilir. Ben olsam bir süre beklerdim kayınvalide bakalım size gelip senin gönlünü falan almaya çalışacak mı? O eve dönmezdim ama şartlarınız müsait değilse başka eve çıkmak için ailemin yanında askerden sonrası için söz alırdım eşimden.
Sanırım en mantıklı fikir bu .. Cok sagol canm benım :)) epey yardımcı oldunuz bana ..
Yarın esımle konusup aksamına da döneyim evime ..
Gercekten benı sevıyor onun farkındayım ama aılesıne nedense bısey dıyemıyo resmen onlara ezdiriyo dellendırıo benı..
Kw burnu düşse egılıp almaz eline celb gtse bosa oglum der gecer .. Ama olan eşime olur ..
ataklar gecirir en son kavgamızda az daha gözünü kaybediyodu
Bi kere annenin yanında olmaman lazım, eşine de yazık. Hem hastaymış da, kolay değil öyle cirkef bi kardeşi idare edebilmek.
Akıllı olacaksın export. Git evine, herkesle aranda mesafe bırak, kv de dahil, biran evvel borcunu bitir.
Bu kadar tantanadan sonra eşine de lafını etme, kardeşin onu dedi anan bunu dedi fln diye.
Mesela bu akşam eşinle buluş, ona de ki; biz bir aileyiz sen beni korumakla mükellefsin, ben sana muhtacım (egosuna oyna), kardeşinin bana ettiği küfürleri vs unutmadım ama bu kadar basit birsey icin yuvamı yıkmayacağım, bir kez daha deneyeceğim. Onlar senin ailen, istediğin kadar görüşebilirsin ama beni muhatap etme. Biran evvel borclarımızı bitirilerim ve evimizi tasıyalım.
Ve bir de sakın kaynını fln arama, kimseyle muuhatap olma. Affetmek erdemdir ama bir kadına hele hele kardeşinin karısına insan öyle küfredemez.
eşin neden tepkisiz kalıyor?
[ı][sıze=3]önceki konulardanda biliyorum seni
sabır sabır sabır
ama eşin kesinlikle o kaynına haddini bildirecek senin eşim namusum diyecek
ettiği küfürler dolayı özür diletip bidahada görüşmeyecek
çok agır gerçekten
ama sen neleri atlatmışsın
bunu da atlatır dönersin evine
güçlü ve dimdik durursun karşıların da
ki amaçlarına ulaşamasınlar[/sıze][/ı]
[ı][sıze=3]önceki konulardanda biliyorum seni
sabır sabır sabır
ama eşin kesinlikle o kaynına haddini bildirecek senin eşim namusum diyecek
ettiği küfürler dolayı özür diletip bidahada görüşmeyecek
çok agır gerçekten
ama sen neleri atlatmışsın
bunu da atlatır dönersin evine
güçlü ve dimdik durursun karşıların da
ki amaçlarına ulaşamasınlar[/sıze][/ı]
çok çok benzer şeyler yaşadım, eşim arkamda durmadı, ben de evi terkettim falan filan. Basıl mı çözüm buldum. Aile danışmanına gidiyoruz. Eşim onun dediklerini dinliyor. Aslında bende ona aynı şeyleri söyledim ama beni dinlemedi ama o uzman diye sanırım onu dinliyor ve faydası oluyor. Tavsiye ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?