Canım bir kere kaynının geldiğinden illa haberin olmuştur gittiğimde baktım kaynım gelmiş diyorsun eşin demedi mi kardeşim gelmiş diye ya da kaynanan oğlum gelecek diye hadi geldi sen bekledin o kadar seni beklettiğini aşağıda hazır olduğunu eşin biliyor sen beklerken içki sofrasına mı oturuyor ne alaka anlamadım ben sen evde öyle oturuyor olsa o öylesine çıksa neyse ama siz dışarı çıkacakmışsınız sanki söylediğin laflara kılıf bulmuşsun gibi geldi bana çünkü sen giyinmiş aşağıda beklerken onun oturması mantıklı değil oturduysa da gel otur biraz demişlerdir oturmuştur kaynananın yanında ekmeklerine bal sürer gibi girişmen bağırman iyi olmamış aşağı inecektin eşin zaten gelirdi arkandan öyle konuşacaktın zaten şehir dışındaymış sürekli aynı apartmanda değilmişsiniz biraz tutabilirdiniz kendinizi tabii siz öyle bağrınınca zaten aranız bozuk o da bağırmış görmezden gelmeniz gerekirdi. Artı neden kaynınızı arayıp bir de ağzınıza geleni söylüyorsunuz. Ne gerek var ağız dalaşına olayları körüklemekten öteye gitmez. Annenize neden hemen gidiyorsunuz meydanı bırakıyorsunuz konuşmayın eşinizle ama evinizde olun bu şekilde haksız da olsalar haklı durumda olacaklar bak evi bıraktı gitti diye kaldı ki eşiniz kaynınızı yanınızda aramış söylenecekleri söylemiş daha ne siz arıyorsunuz o geldiğinde çıkmayın yukarı muhatap olmayın. 2500 kredi var diyorsunuz ne borcu bu ev kredisi olsa bu kadar olmaz dubleks filan almanız lazım ki aile apartmanında kira vermiyorsunuz eğer sorun yaşamak istemiyorsanız dayanamıyorsunuz illa cevap veriyorsanız ayıracaksınız evleri. Kaynınız anlaşamıyorsanız çıkın aile apartmanından demiş siz mirasa getirmişsiniz miras hakkı anne bana ölünce hak düşer şu anda değil. Bir mal bölünmesi yok ki miras payını versin kaynınız. Onlarda haksız ama siz de haksızsınız yangına körükle gitmişsiniz o sinirli siz sinirli böyle olmaz.
Mesajımda tavır yok gercekten .. Sanal ortamda ses tonumu ve mimiklerimi göremediğin icin böyle algılamış olabilirsin..
Reelde cok güleryüzlü herkesle barışık biriyimdir aslında..
Napim işte ben sana onu soruyorum ..Esım savunamıyo bende onun gibi pısıp susayım mı dedim kötü bişi demedim yani alınganlık yapma
eşi hatta tel.mesaj göndermiş sanırım gecikeceğinden bahsetti.. görmedim diyor ama sanki hani yukarıda konuşuyorlar bir onları basıyım ağzıma geleni söyleyim iniyim demiş gibisin.. yani yanlış anlama kadınız yeri gelir öyle düşünürüz. yeri gelir olayı daha sakin karşılaşırız..
ama kavgalıysam açık seçik istenmiyorsam ben de onları istemiyorsam eve çıkar otururdum. onlarla hiç muhatap olmazdım. eşin elbette gelecek.. derdim niye geciktin.. hani yukarıya çıktığını biliyorum. belki de o sırada mesajı da farkedecem derim herhalde önemli birşey var.. seni orada bırakması kötü ama eşin haber vermiş. sen görmemiş olmanı da samimi bulmuyorum kusura bakma. ama öyle diyorsan öyledir..
onların yanında niye geciktin niye burdasın niye sormam ki.. tek kelime etmem.. oraya çıkmam.. telefonla arayıp sorarım. işte bu yüzden mesajı görmediğine inanmıyorum. sonra bana burdayım gecikecem mi yazdı ya da söyledi konuşmanız da yazmanızda aynı şey.. sonra eve giderim beklerim.. ne oldu önemli birşey mi oldu o da onlarla biraz konuştum der vs..
yani arkadaşım kusura bakma sen onlarla muhatap olma ama ayrımcılık yapma kendi ailenle de olma.. (ortak evde oturuyorsunuz. yani onlarla konuşmayıp kendi ailenle konuşursan ayıp olur.). eviniz ayrı sizin. herkes kendi hayatını yaşıyor.. yok muhatap olursan öfkeni kontrol edemezsen intikam almak istersen kaybeden üzülen sen ve eşin olur..
eşi hatta tel.mesaj göndermiş sanırım gecikeceğinden bahsetti.. görmedim diyor ama sanki hani yukarıda konuşuyorlar bir onları basıyım ağzıma geleni söyleyim iniyim demiş gibisin.. yani yanlış anlama kadınız yeri gelir öyle düşünürüz. yeri gelir olayı daha sakin karşılaşırız..
ama kavgalıysam açık seçik istenmiyorsam ben de onları istemiyorsam eve çıkar otururdum. onlarla hiç muhatap olmazdım. eşin elbette gelecek.. derdim niye geciktin.. hani yukarıya çıktığını biliyorum. belki de o sırada mesajı da farkedecem derim herhalde önemli birşey var.. seni orada bırakması kötü ama eşin haber vermiş. sen görmemiş olmanı da samimi bulmuyorum kusura bakma. ama öyle diyorsan öyledir..
onların yanında niye geciktin niye burdasın niye sormam ki.. tek kelime etmem.. oraya çıkmam.. telefonla arayıp sorarım. işte bu yüzden mesajı görmediğine inanmıyorum. sonra bana burdayım gecikecem mi yazdı ya da söyledi konuşmanız da yazmanızda aynı şey.. sonra eve giderim beklerim.. ne oldu önemli birşey mi oldu o da onlarla biraz konuştum der vs..
yani arkadaşım kusura bakma sen onlarla muhatap olma ama ayrımcılık yapma kendi ailenle de olma.. (ortak evde oturuyorsunuz. yani onlarla konuşmayıp kendi ailenle konuşursan ayıp olur.). eviniz ayrı sizin. herkes kendi hayatını yaşıyor.. yok muhatap olursan öfkeni kontrol edemezsen intikam almak istersen kaybeden üzülen sen ve eşin olur..
eşin seni seviyor ama koruyamıyor. belki de laf geçiremiyor. yani ne dese sesini kesecek ki annesiyle kardeşi. zaten o sınırları bilen insan seninle öyle konuşmaz. ama etki tepki meselesi sen de geri kalmamışsın haliyle.
ama annen bir taraftan onlar bir taraftan derken evliliğin heba olur.
madem eşin seni istiyor, münkün olduğunuz kadar uzağa gidin.
Uzaga gidemeyiz su ara ..
Uzaga gidemeyiz su ara ..
export eşindeki rahatsızlık bendede var yaşamayan bunu bilemez
sakın eşini yanlız bırakma çok zor zamandan geçiyorsunuz
bazı şeylere bir müddet gözünü kulağını kalbini yum
görüşme konuşma , eşine sarıl bak insanlar eşleri neler yaptığı halde arkasında duruyor
sen iyi gün kötü gün için onunla bu yola çıktın belki karşıdan akıl vermek kolaydır ama
ben kendi adıma söylüyorum senın yerinde olsam eşime daha fazla sıkı sarılırdım
kaynına gelince onunla asla muhatap olma kayınvaliden ilede
gevura kızıpta oruç yeme canım sebret sabırının mukafatını alacaksın
O rahatsızlık bizi 2 senedir yedi bitirdi .
Ne zaman kocam üzülse ki cok içli duygusal biridir , hep atak gecırıyo..
Bu tartısmamızda da o gece hastaneye gıtmıs ..
Gorme oranı bi tık daha düşmüş..
Inanılmaz vicdan zabı cekıyorum ..
Onu cok sevıyorum ben ..
Bu hatalıgın tedavisi yok diye biliyorm .. Senin bildiğin bisey varmı bu konuda
BEN HENÜZ bir çare bulamadım bende sadece atak var ama ataklarım çok ciddi
sana nasıl anlatsamki bunu
bu yuzden sana söylüyorum lütfen eşini yanlız bırakma
o iki terbiyesiz insanın ekmeklerine yağ çalma
eşine destek ol eşinin tam hastalığının adı bedir ben panik atak sandım
son durum ne export ne karar verdin konuştunmu eşinle hiç
Panik atak değil.
Gözde bununan pskolojıye baglı bı rahatsızlık.
Üveit bu .. Ön üvea var esımde..
..
O adiilere inat esime daha da sarılacagım ..
Son detayları konuya ekledım.
En altta yazıyo , okumak isterseniz ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?