canımmm geldin mi sen
Son durumu konunun sonuna ekledim.
Panik atak değil.
Gözde bununan pskolojıye baglı bı rahatsızlık.
Üveit bu .. Ön üvea var esımde..
..
O adiilere inat esime daha da sarılacagım ..
Son detayları konuya ekledım.
En altta yazıyo , okumak isterseniz ..
EXPORT seni tebrik ediyorum ,
bak bu hoşgörünün karşılığını emin ol Allahın izni ile alacaksın.
Çünki herşey insanlar için yarın bigün sende hasta olabilirsin
eşinde sana bakar destek olur helal olsun sana
geldim cnm
okudum şimdi çok sevindimDoğru bir karar vermişsin
sana ykışan da budur
şimdi yapman gereken evliliğinin tadını çıkar asla diğerleriylede muhatap olma
daha yeni evlisin
sarılın koklaşın gezin tozun,tatil planları yapın kafa dağıtın canmmmm
Sen böyle diyince kocamın benim için yaptıkları geldi aklıma ..
Ben bekarken cok siddetli adet sancıları gecırırdım ..
O da gece uyumak bı mesajımla saat kac olursa olsun araba olsun olmasın farketmez ,
bi sekılde benı hastaneye yetıstırırdı ve ben ıyı olana kadar rahat nefes alamazdı canm o benım ya..
Hatta bı aksam mısafırlıkteyken basımıza geldi gttgımız yerde devlet hastanesı yok ozellerde de acık hıc bı yer bulamamıstık ,
Guc bela bi yer bulduk ama gidene kadar taksıcıyı az daha dovuyodu daha hızlı olsun dıye ,
Her kapalı hastannenın kapısını yumruklayıp deliriyodu ki , sadece adet sancısı ..
Buldugumuz o ozelde benı sıraya sokmak isteyen guvenlık gorevlısını zor aldılar elınden ..
Ayyy ..
Aklıma geldi bi kez daha benim için yaptıkları ..Tek zaafı ailesine bunu da duzeltcegını soyledı umarım oyle olur ..
Ama duzeltemese bıle bıdaaha asla onu öyle bı konuma sokmıcam ... En azından denicem
ahtapot gibi uyuduk aksamHalimizi görseler bıdaha bızı uzmeye calısmazlardı eminim..
Sımdıden borcumuzu hızlı bıtırme planları yaptık ...
Yazın da karı koca telfonları kapatıp 7 gun tatıl yapıcaz tüm detayları konustuk heycanlı heycanlı ..
Iyi ki varsınız ...
Yoksa bi süre daha dönmezdim ve belki esim daha da kötü olacaktı ve onu oyle gordukce bende bıtecektım ..
allahım mutluluğunuza gölge düşürenlerden uzak tutsun (hepimizi)
siz birbirinize lazımsınız
ilerde bebeğinde olunca anlayacaksın hayat sadece sizden ibaret olucak
dış kapının mandalları sadece dışardan segretmek sorunda kalıcak
"""Birgün evliyalardan biri koyun otlatmaya gidiyor hanımıda ekmek koyuyor
akşam eve gelince bakıyorki sıcaktan ekmek bildiğin taş olmuş kadın
o kadar üzülüyorki ertesi günü eşini ugurlayınca ekmeğini camın önüne koyuyor
ekmek kuruyor bunu gören birisi ne yapıyorsun diyor diyorki eşim orda kuru ekmek yerken ben
burda sıcak yumuşak ekmek yiyemem """""[/COLOR][/FONT][/SIZE]
Ne güzel bi hikaye bu böyle ...
evet canım evlilik doğru insanla cennettir
rabbim herkesin yuvasını korusun içindede bizimkileri
hemen ufak şeylerde pes etme bir daha tammamı
Yok .. Gitmem bidaha da .. Ne yaparsa yapsın.. /ıhanet, siddet dısında ..
Aramızda bi sorunumuz da yok zaten bizim..
Maddiyattan bile kavga eden insanlar değiliz biz ...
Dıs mihraplarında yurdum sınırlarında gezmesıne ızın vermıcem ...
export cum çok sevindim.
son durumda sadece eşinin sana geldiğini hatasını anladığını özür dilediğini yazmışsın..
peki sen? senin bu olaylarda çıkaracağın ders yok mu.. bunu itiraf etmedin mi.. bundan sonra o şekilde davranmam gerektiğini.. söyleyip söylemediğini yazmamışsın.. yani sadece tüm eşinde ve özür diledi affettim olayına girmişsin..
arkadaşım kızma bana ama bu şekilde devam edersen bu tartışma yine olabilir.(inşallah olmaz)
yani sen hıncını,sinirini,öfkeni kontrol edeceğini.. onlarla laf dalaşına girmeyeceğine.. ezik olmamak için kavga etme yoluna gitmeyeceğini, onların yanında bu kadar tartışmaya girmeyeceğini. onlar sonuçta eşinin ailesi ve size kapı açmışlar dolayısıyla onlara saygı duyacağını ama muhatap olmayacağını söylemedin mi..
yani kusura bakma o annenden özür dilemiş.. senin annen kıymetli de onun annesi kıymetli değil mi.. senin annen mi ev açtı onun annesi ev açtı.. kendi anneni üstün gösterip onun annesine öfke kusmamalısın..
dediğim gibi kızarsın belki ama yine yazmadan edemedim..
mutluluklar...
export cum çok sevindim.
son durumda sadece eşinin sana geldiğini hatasını anladığını özür dilediğini yazmışsın..
peki sen? senin bu olaylarda çıkaracağın ders yok mu.. bunu itiraf etmedin mi.. bundan sonra o şekilde davranmam gerektiğini.. söyleyip söylemediğini yazmamışsın.. yani sadece tüm eşinde ve özür diledi affettim olayına girmişsin..
arkadaşım kızma bana ama bu şekilde devam edersen bu tartışma yine olabilir.(inşallah olmaz)
yani sen hıncını,sinirini,öfkeni kontrol edeceğini.. onlarla laf dalaşına girmeyeceğine.. ezik olmamak için kavga etme yoluna gitmeyeceğini, onların yanında bu kadar tartışmaya girmeyeceğini. onlar sonuçta eşinin ailesi ve size kapı açmışlar dolayısıyla onlara saygı duyacağını ama muhatap olmayacağını söylemedin mi..
yani kusura bakma o annenden özür dilemiş.. senin annen kıymetli de onun annesi kıymetli değil mi.. senin annen mi ev açtı onun annesi ev açtı.. kendi anneni üstün gösterip onun annesine öfke kusmamalısın..
dediğim gibi kızarsın belki ama yine yazmadan edemedim..
mutluluklar...
evlendin diye hemen evlendiğin erkek senden yana olmaz bu epey uzun yıllar alıyor , sende epey laf saymışsın o kaynında artık aileden yani devreye politik olmak , idareci olmak olgun olmak gerekiyor evlilik zor iş her zaman muhatap olacağın insanlarla farklı konuşulur ve et tırnak ayrılmak bir
evlendin diye gittiğin aileye meydan okumak seninde pek idare etme yeteneğin olmadığını gösterir , ağ&ına geleni saymak hiç iyi olmamış bence bu huyundan vazgeç sen kardeşleri birbirinden ayıramazsın , evlilik sevgili olmaktan farklı keşke bu kadar agresiv davranmasaydın
sanırım eşin bu pasifliği sürdürecek , bundan sonra nasıl davranacaksın her günde kavga edilmez ki , ne anladık bu evlilikten ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?