Bosluktayım dogru karar ne

canımmm geldin mi sen
Son durumu konunun sonuna ekledim.

geldim cnm
okudum şimdi çok sevindim Doğru bir karar vermişsin
sana ykışan da budur
şimdi yapman gereken evliliğinin tadını çıkar asla diğerleriylede muhatap olma
daha yeni evlisin
sarılın koklaşın gezin tozun,tatil planları yapın kafa dağıtın canmmmm

Ayrıca insanlar artık moralle illet hastalıkları atıyor hayata bağlanıyor
Rabbim ol derse olur sevginle desteğinle eşin morelle bu hastalığıda yener bence

Sen böyle diyince kocamın benim için yaptıkları geldi aklıma ..
Ben bekarken cok siddetli adet sancıları gecırırdım ..
O da gece uyumaz bı mesajımla saat kac olursa olsun araba olsun olmasın farketmez ,
bi sekılde benı hastaneye yetıstırırdı ve ben ıyı olana kadar rahat nefes alamazdı canm o benım ya..
Hatta bı aksam mısafırlıkteyken basımıza geldi gttgımız yerde devlet hastanesı yok ozellerde de acık hıc bı yer bulamamıstık ,
Guc bela bi yer bulduk ama gidene kadar taksıcıyı az daha dovuyodu daha hızlı olsun dıye ,
Her kapalı hastannenın kapısını yumruklayıp deliriyodu ki , sadece adet sancısı ..
Buldugumuz o ozelde benı sıraya sokmak isteyen guvenlık gorevlısını zor aldılar elınden ..
Ayyy ..
Aklıma geldi bi kez daha benim için yaptıkları ..Tek zaafı ailesine bunu da duzeltcegını soyledı umarım oyle olur ..
Ama duzeltemese bıle bıdaaha asla onu öyle bı konuma sokmıcam ... En azından denicem

Son düzenleme:

Ahtapot gibi uyuduk aksam halimizi görseler bıdaha bızı uzmeye calısmazlardı eminim..

Sımdıden borcumuzu hızlı bıtırme planları yaptık ...

Yazın da karı koca telfonları kapatıp 7 gun tatıl yapıcaz tüm detayları konustuk heycanlı heycanlı ..

İyi ki varsınız ...
Yoksa bi süre daha dönmezdim ve belki esim daha da kötü olacaktı ve onu oyle gordukce bende bıtecektım ..

Son düzenleme:

Bak bunları okurken gözlerim doldu ne kadar güzel düşünmüşsün
bir an kırılmışsın ama sonunda doğruyu bulmusun

"""Birgün evliyalardan biri koyun otlatmaya gidiyor hanımıda ekmek koyuyor
akşam eve gelince bakıyorki sıcaktan ekmek bildiğin taş olmuş kadın
o kadar üzülüyorki ertesi günü eşini ugurlayınca ekmeğini camın önüne koyuyor
ekmek kuruyor bunu gören birisi ne yapıyorsun diyor diyorki eşim orda kuru ekmek yerken ben
burda sıcak yumuşak ekmek yiyemem """""

allahım mutluluğunuza gölge düşürenlerden uzak tutsun (hepimizi)
siz birbirinize lazımsınız
ilerde bebeğinde olunca anlayacaksın hayat sadece sizden ibaret olucak
dış kapının mandalları sadece dışardan segretmek sorunda kalıcak

Aminnnn
Dıs kapının mandalları .. Hahah cok iyi aynen de öyle ..
Meydan vermem bundan sonra kimseciklere

"""Birgün evliyalardan biri koyun otlatmaya gidiyor hanımıda ekmek koyuyor
akşam eve gelince bakıyorki sıcaktan ekmek bildiğin taş olmuş kadın
o kadar üzülüyorki ertesi günü eşini ugurlayınca ekmeğini camın önüne koyuyor
ekmek kuruyor bunu gören birisi ne yapıyorsun diyor diyorki eşim orda kuru ekmek yerken ben
burda sıcak yumuşak ekmek yiyemem """"" [/COLOR][/FONT][/SIZE][/QUOTE]

Ne güzel bi hikaye bu böyle ...

Ne güzel bi hikaye bu böyle ...[/QUOTE]

evet canım evlilik doğru insanla cennettir
rabbim herkesin yuvasını korusun içindede bizimkileri
hemen ufak şeylerde pes etme bir daha tammamı

Ne güzel bi hikaye bu böyle ...

[/QUOTE]

Yok .. Gitmem bidaha da .. Ne yaparsa yapsın.. /ıhanet, siddet dısında ..

Aramızda bi sorunumuz da yok zaten bizim..
Maddiyattan bile kavga eden insanlar değiliz biz ...
Dıs mihraplarında yurdum sınırlarında gezmesıne ızın vermıcem ...

Yok .. Gitmem bidaha da .. Ne yaparsa yapsın.. /ıhanet, siddet dısında ..

Aramızda bi sorunumuz da yok zaten bizim..
Maddiyattan bile kavga eden insanlar değiliz biz ...
Dıs mihraplarında yurdum sınırlarında gezmesıne ızın vermıcem ...
[/QUOTE]

o zaman bu akşam eşine güzel bir yemek hazırla

o zaman bu akşam eşine güzel bir yemek hazırla
[/QUOTE]

Aklımı da okumaya basladın 2 dakıkada
Ne yapsam diye düsünüyodum bende ..
Daha gecen gun cok şık kırmızı romantik bı masa ortusu takımı almıstım ..
Onu sercegımı ,nasıl durcagını falan düşünüyodum gercekten

export cum çok sevindim.

son durumda sadece eşinin sana geldiğini hatasını anladığını özür dilediğini yazmışsın..

peki sen? senin bu olaylarda çıkaracağın ders yok mu.. bunu itiraf etmedin mi.. bundan sonra o şekilde davranmam gerektiğini.. söyleyip söylemediğini yazmamışsın.. yani sadece tüm eşinde ve özür diledi affettim olayına girmişsin..

arkadaşım kızma bana ama bu şekilde devam edersen bu tartışma yine olabilir.(inşallah olmaz)

yani sen hıncını,sinirini,öfkeni kontrol edeceğini.. onlarla laf dalaşına girmeyeceğine.. ezik olmamak için kavga etme yoluna gitmeyeceğini, onların yanında bu kadar tartışmaya girmeyeceğini. onlar sonuçta eşinin ailesi ve size kapı açmışlar dolayısıyla onlara saygı duyacağını ama muhatap olmayacağını söylemedin mi..

yani kusura bakma o annenden özür dilemiş.. senin annen kıymetli de onun annesi kıymetli değil mi.. senin annen mi ev açtı onun annesi ev açtı.. kendi anneni üstün gösterip onun annesine öfke kusmamalısın..

dediğim gibi kızarsın belki ama yine yazmadan edemedim..

mutluluklar...

Ben ve annem hata yapmadık ki onlara karsı neden özür dileyeyım..
Esımın aılesı, benı o konuma sokup annemın evıne gtmeme neden oldu.
Ve annem cok sinirlendi onunda huzuru kactı evınde ..
Oglu borcla evlendı kı ben hıc ıstemedım buna ınan kaynnayla aynı apt oturanların hıkayesını cok okudum cunku.
Onlar bı oglan aılesi gıbı davranmadılar ustune dusen hc bı esyayı almadılar sadece boşta olan bı evı verdıler otrmamız ıcın bunu yaptılar dıye bana hakaret etme , ettiğinde de hıcbısey olmamıs gıbı gıtme hakkını mı verıyo.. ben senı neden anlayamıyorum acaba

Yorumları takip edebiliyomusun bilmiyorum ama soyle bişi yazmısım mesela ..

Aklıma geldi bi kez daha benim için yaptıkları ..Tek zaafı ailesine bunu da duzeltcegını soyledı umarım oyle olur ..
Ama duzeltemese bıle bıdaaha asla onu öyle bı konuma sokmıcam ... En azından denicem

..
Ego meselesi yapmıyorum ama gercekten onlar hatalı .... Hatta aılesının de benden ozur dilemesi lazım

evlendin diye hemen evlendiğin erkek senden yana olmaz bu epey uzun yıllar alıyor , sende epey laf saymışsın o kaynında artık aileden yani devreye politik olmak , idareci olmak olgun olmak gerekiyor evlilik zor iş her zaman muhatap olacağın insanlarla farklı konuşulur ve et tırnak ayrılmak bir
evlendin diye gittiğin aileye meydan okumak seninde pek idare etme yeteneğin olmadığını gösterir , ağ&ına geleni saymak hiç iyi olmamış bence bu huyundan vazgeç sen kardeşleri birbirinden ayıramazsın , evlilik sevgili olmaktan farklı keşke bu kadar agresiv davranmasaydın

Evlendiğim erkek benden yana ama .. Bızım sorunumuz aradakı mesafeyı koruyamamak ve haddını asan aılesıne haddını bıldırmemesı ..
Evet agresif oldugum dogru . Hırcınım bu da dogru ..
Ben hep kendimi savunmak zorunda kaldım cocuklugumdan berı ..
Sımdı de esımın en azından kendı aılesıne karsı savunmasını beklemıstım .. Ki bende herkes gibi damarına basılmadıkca gayet sakin ve güleryüzlü bi insanım .. Yani durduk yerde kımseyle munakasa etmem ..
Keske esım o an aılesını sustrsaydı da (onları da kendıne dusman etmıyecek sekılde ) bende munakaşa etmeseydim..

sanırım eşin bu pasifliği sürdürecek , bundan sonra nasıl davranacaksın her günde kavga edilmez ki , ne anladık bu evlilikten ?

sanırım eşin bu pasifliği sürdürecek , bundan sonra nasıl davranacaksın her günde kavga edilmez ki , ne anladık bu evlilikten ?

Evet galiba öyle olcak ... Bilmiyorum ..
Mümkün oldugunca mesafeli duracagım yanlarında durmayacagım ..
Bu tarz bı ortam yaratmamak ıcın calıscam ..
Kendı evımıze cıkana kadar ıdare etmem gerekıyor ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…