boşluktayım intihar etmemek için zor tutuyorum kendimi......

ay Allah'ımmmmm ya kızacaksınız bana. hatta vicdansız, kalpsiz filan da denilecek te yani. ölmek isteme nedeniniz ne. adam şerefsizse siz niye intihar ediyorsunuz. yaşım 24 daha kimse yok diyorsunuz. duyan da 68 yaşında huzurevinde bekliyorsunuz sanacak. ölmek istemek ne kolay ya. herifin biri yüzünden ölelim, geberelim. hangimiz terkedilmedik, çoğumuz aldatıldık, hangimiz işsiz kalmadık, hangimiz salak yerine konmadık, hangimiz anamızla-babamızla kavga etmedik. yapmayın Allah aşkına. hayat bu kadar vazgeçilecek bir şey değil. sağlıklısınız maşallah, iş var, aile var. aşk ta olur, para da.. nedir bu arabeske bağlama. silkelenin bi lütfen.

Bir baskasinin varligi sana deger katamaz ki yoklugu deger kaybettirsin, boyle dusunmeye alistir kendini
Bossan da kutuphaneye git hem oku hem sessizlikte basini dinle inan cok iyi gelecektir

Çok sevdiğim bi yazardır Şermin Çarkacı
Yeni kitabını herkese tavsiye ediyorum
Ben çok beğendim 'Ev yapımı sihirli değnek' :KK3:

Çalisiyormuşsun, bence duzgun bir terapiste git cunku profesyonel yardim en guzeli... Bu en guzel yillarini heba etme...

olumsuz eleştiri yapanların dünyaya/insanlığa katkısı ne acaba merak ettim :110:çok mu süper insanlarmış

Daha çok gençsin. .
Hayat ondan ibaret değil ki . .
Ailen , Okukun , işin , inançların . .
Mutlu olmayı kendin istemelisin . .
Psikolojik destek alabilirsiniz. .

Yaşadığınız hisler aldatılan kadınların yaşadığı en tipik hisler . baİ kişilerde bu hisler öyle yoğun olarak kendini gösteriyor ki kişi ciddi ruhsal bunalımlar yaşıyor. Öncelikle profesyonel destek lazım. İlaç ya da terapi bence. Ama hepsinden önemlisi kişinin kaybettiği özgüveni tekrar kazanması ve içindeki gücü harekete geçirmesi. - tabi herkes kendini yeniden ayağa kaldıracak içsel güce sahip degil- bu nedenle ilaç ve terapi şart. Aksi taktirde cabaladikca bataklığa batmak ve boğulmak işten bile değil.
Başınıza geleni kabullenin.

Neden ben demeyin.

Kendinizde suc aramayin.

Geriye asla dönmeyin.

Ayağa kalkın ve yolumuza devam edin.

Zor bir süreç ama geçecek inanın.

Merhaba arkadaşlar, size biraz içimi dökmek ve fikirlerinizi almak istiyorum. Sizden yardım istiyorum L çünkü bazen çok bunalım geçiriyorum ve intihar etmemek için zor tutuyorum kendimi… İnanın bu gerçek.

Aslında her şey, yani bu kadar ağır bunalım ve boşluk hissi geçirmemin sebebi, bundan 2 yıl önce sevgilimin beni neredeyse 1 yıl boyunca aldattığını öğrenmemle başladı. Herkese ve her şeye olan inancımı yitirdim. Avare avare dolanıyorum. 2014 yılıydı bu olay olduğunda; bu zamana kadar okulu bitirdim, iki iş değiştirdim… Ailemle de sorunlarım olduğu için evde de mutsuzum. Şu anki iş yerimde biraz sıkıntılı. Ben giderek içe kapanıyorum. Artık ayakta duracak gücüm kalmadı. Kendimi aşağılıyorum sürekli. Kendimi bir hiç olarak görüyorum; beceriksiz, çirkin, işe yaramaz, tercih edilmemiş; feda edilmiş; vazgeçilmiş… TERKEDİLMİŞ…. artık asla mutlu olamayacağım, asla sevilmeyeceğim gibi geliyor. çok yorgunum. o kadar ağladım ki zamanında; artık ağlayamıyorum. ayrıca artık sürekli eleştiri alıyorum çevremden. hep olumsuz eleştiriler.... kendimi iyice kötülemeye başladım içsel olarak. kendimi bile sevmiyorum artık

Ondan sonra geçekten de ne birine güven duyup hayatıma alabildim ne tam manasıyla mutlu olabildim. Bana çok büyük bir acı yaşattı… Bazen dayanamıyorum. Bu hayatta kimseye güvenmediğim kadar güvenmiştim ona. Kendimi toparlayamıyorum. Çok büyük bir boşluktayım. Sizce ne yapmalıyım, lütfen yardım edin. Yoksa bir gün……

Ben 28 yaşındayım, ben de aldatıldım zamanında. . Aşık oldum sandım o beni hiç sevmemiş bile hep yalan dolan.. arkadaşlarımdan da darbe yedim.. hep en güvendiğim sevdiğim insanlar hayal kırıklığına uğrattı beni. Senin gibi üzülmüştüm ben de ama artık geçmişe baktığımda herkesi affettim bana kattıkları için. Hayatın ve insanların bu acımasız yönünü görmüş oldum. Çok güzel dersler çıkardım, kendimi sevmeyi , kendime değer vermeyi öğrendim. Hayata bir kere geliyoruz bmve kimse, hiçbir şey için bu günlerimizi mahvetmeye değmez. Siz de kendinizi önemseyin kimseden bir şey beklemeyin kendiniz için yaşayın ki ileride en güzel zamanlarımı heba etmişim demeyin

Ben 28 yaşındayım, ben de aldatıldım zamanında. . Aşık oldum sandım o beni hiç sevmemiş bile hep yalan dolan.. arkadaşlarımdan da darbe yedim.. hep en güvendiğim sevdiğim insanlar hayal kırıklığına uğrattı beni. Senin gibi üzülmüştüm ben de ama artık geçmişe baktığımda herkesi affettim bana kattıkları için. Hayatın ve insanların bu acımasız yönünü görmüş oldum. Çok güzel dersler çıkardım, kendimi sevmeyi , kendime değer vermeyi öğrendim. Hayata bir kere geliyoruz bmve kimse, hiçbir şey için bu günlerimizi mahvetmeye değmez. Siz de kendinizi önemseyin kimseden bir şey beklemeyin kendiniz için yaşayın ki ileride en güzel zamanlarımı heba etmişim demeyin

çok doğru söylediniz... haklısınız

Hayat nice güzelliklerle dolu, biraz canın sıkkın goremuyorsun yalnızca..geçecek arkadaşım.. Biraz sabır..

Nasıl affettiniz insanları? Tecrübe e
Deyip kenara koyamiyorum ben..yediremiyorum yapılan haksızlıkları.. bi kamyon gordugumde hızla vurasim var.ölüm banada yakın ve manalı geliyor..

Terapiye başladım..hayati dar kılmisiz kendimize.varsa bir tavsiyeniz paylaşın lutfen

10 senelik sevgilim tarafindan (ayrica 1 yildirda nisanliydik) terkedildim,bende vazgecildim.bende tercih edilmedim belki..

acimi en doruklarda yasadim ve artik bitti gercekten gecti. magaza görseliydim 25 yasimda kalktim hostes oldum.simdi evimi degistiriyorum.

inan hicbi aci baki kalmiyor..
hep icinde bi yerde sizliyor ama eski kuvvetiyle kalmiyor.

Hayat nice güzelliklerle dolu, biraz canın sıkkın goremuyorsun yalnızca..geçecek arkadaşım.. Biraz sabır..

Nasıl affettiniz insanları? Tecrübe e
Deyip kenara koyamiyorum ben..yediremiyorum yapılan haksızlıkları.. bi kamyon gordugumde hızla vurasim var.ölüm banada yakın ve manalı geliyor..

Terapiye başladım..hayati dar kılmisiz kendimize.varsa bir tavsiyeniz paylaşın lutfen

Merhaba,

Aslında kendi içimide hallettim biraz da.. hayatı çok fazla ciddiye almamayı ve insanlardan bir şey beklememeyi öğrettim kendime.. mesela bir kaza geçirmiştim çok sıkıntılıydım o dönem de ama hastanede kaldığım süre boyunca tek istediğim oradan çıkıp eski sağlığıma kavuşmaktı. Hayatta tek istediğim sağlıklı olmaktı.. başımıza farklı olaylar gelince aslında önceliklerimiz değişiyor. Daha sonra iyileşince yine ufak tefek basit seyleri kafama yine taktım :) sonuçta sosyal hayata karışınca da böyle bir ruh haline giriyor insan.

Beni üzenleri affettim kendi içimde çünkü gördüm ki bana niye böyle yaptılar, neden böyle oldu deyip ahlayıp vahlamak sadece kendimi yıpratmama neden oluyor. Bana bir şey kazandırmıyor ki hayat akıp gidiyor beni üzenler hayatına bakıyor ben sacma bir biçimde yerimde sayıyorum. Neden böyle olsun dedim , herkes yoluna gitmiş, olan olmuş zaten. Herkesin kendi yolu , kendi seçimi. Herkes hata yapabilir ki insanız biz de yapıyoruz.. ben vicdanim rahat mı ona bakarım ki benim rahat..

Hayat herkese eşit davranmiyor malesef..Ege de kaçak göçmenlerden bir sürü küçücük çocuk boğulup ölüyor ya da 18 yaşında gencecik bir çocuk şehit oluyor. . Onların ne suçu günahı var, ailelerinin..hayatlarinin baharinda hic gün yüzü görmeden gidiyorlar .. yani diyeceğim o ki herkesin başına farklı şeyler geliyor ve hayat hiç adil değil.. sorgulamak ve neden ben demek bir şey kazandırmaz çünkü cevabı yok.. oldugu kadar olmalı, fazla da bir şey beklememeli.

Bi çiçek al kendine
Karşısında çay iç
Ya da git bi parka
Etrafındaki herşeyi incele
O şahıs devede kulak kalır, dünya o kadar güzel ki
Değmez bi öküz için vazgeçmeye

12744010_10207329855379176_3782725912746997814_n.webp 12717398_10207344252379092_2512379995315328328_n.webp 11401456_10205746019304264_652914483202994640_n.webp 12646686_10207262259329317_967823124650859652_o.webp
Bak bunlar benim çiçeklerim her yana koyuyorum, gözüm gönlüm açılıyo
Tavsiye ederim
Sonuncuyu ben uydurdum , teraryumun çakması :KK53:

24 yaşında olmak
için nelerimi verirdim
sende ne seviyorsan onu yap vardır hoşlandığın samimi kız arkadaşında mı yok illaki bir erkeğin sevgisi mi gerek
kendine birkedi al o seni çıkarsız sever tavsiye ederim kuaföre git gençsin bunun kıymetini bil etrafta genç olup hasta olanvar ama diyorsan bunlar beni mutlu etmez o zaman psikoloğa git sana sakinleştirici yasın

bahardan da olabilir
hayat kısa mutlu olmaya bak farklılık yarat başkalarını kopyasını yaşama

bende senin yaslarında senın durumunu evli oldugum sahıs tarafından yasatıldım.Haline şükret bak beterin beteri var. He bende halime şükrediyorum ondan cocugum yok geciyo emin ol.Bak yııllar gecti hala bekarım 31 ime gircem hala hayatımda kimse yok ne mi yapıyorum çalısıyorum istedigim gibi harcıyor geziyorum.Ben inanıyorum elbet hakettigimiz mutlulugu bizde yaşıycaz ;)

Merhaba arkadaşlar, size biraz içimi dökmek ve fikirlerinizi almak istiyorum. Sizden yardım istiyorum L çünkü bazen çok bunalım geçiriyorum ve intihar etmemek için zor tutuyorum kendimi… İnanın bu gerçek.

Aslında her şey, yani bu kadar ağır bunalım ve boşluk hissi geçirmemin sebebi, bundan 2 yıl önce sevgilimin beni neredeyse 1 yıl boyunca aldattığını öğrenmemle başladı. Herkese ve her şeye olan inancımı yitirdim. Avare avare dolanıyorum. 2014 yılıydı bu olay olduğunda; bu zamana kadar okulu bitirdim, iki iş değiştirdim… Ailemle de sorunlarım olduğu için evde de mutsuzum. Şu anki iş yerimde biraz sıkıntılı. Ben giderek içe kapanıyorum. Artık ayakta duracak gücüm kalmadı. Kendimi aşağılıyorum sürekli. Kendimi bir hiç olarak görüyorum; beceriksiz, çirkin, işe yaramaz, tercih edilmemiş; feda edilmiş; vazgeçilmiş… TERKEDİLMİŞ…. artık asla mutlu olamayacağım, asla sevilmeyeceğim gibi geliyor. çok yorgunum. o kadar ağladım ki zamanında; artık ağlayamıyorum. ayrıca artık sürekli eleştiri alıyorum çevremden. hep olumsuz eleştiriler.... kendimi iyice kötülemeye başladım içsel olarak. kendimi bile sevmiyorum artık

Ondan sonra geçekten de ne birine güven duyup hayatıma alabildim ne tam manasıyla mutlu olabildim. Bana çok büyük bir acı yaşattı… Bazen dayanamıyorum. Bu hayatta kimseye güvenmediğim kadar güvenmiştim ona. Kendimi toparlayamıyorum. Çok büyük bir boşluktayım. Sizce ne yapmalıyım, lütfen yardım edin. Yoksa bir gün……
Hepsini inan bende yasadim. 4yil boyunca 4kere aldatildigimi ogrendim, ondan sonra hayatim hic duzelmeyecek gibi geldi bana da. Ailemle aram bozuldu. Okulda ayni sekilde kimseyle konusamiyordum, tamami 2yıl icinde gecti ve bitti, sakın intihar dusunme. Çünkü senin hic bi sucun yok ki bu konuda. Ben dua ederek icimi ferahlattim hep dua et. Sukret ki evlenmeden farkettin. Sende iyilestigini hissettigin an hayatina dogru kisi de gircektir. Ve iyi ki onla olmamış diceksin inan bana

Nasil yani gençliginin en güzel yıllarini kendini 5 para etmez biri icin mi heba ediyorsun.hayat cok kisa aslinda tadini çikar.allah dermansiz dert vermesin zamanla gececektir aşk yarasi.inadina hayata tutun ve mutlu ol.

Back
X