boşluktayım intihar etmemek için zor tutuyorum kendimi......

Merhaba arkadaşlar, size biraz içimi dökmek ve fikirlerinizi almak istiyorum. Sizden yardım istiyorum L çünkü bazen çok bunalım geçiriyorum ve intihar etmemek için zor tutuyorum kendimi… İnanın bu gerçek.

Aslında her şey, yani bu kadar ağır bunalım ve boşluk hissi geçirmemin sebebi, bundan 2 yıl önce sevgilimin beni neredeyse 1 yıl boyunca aldattığını öğrenmemle başladı. Herkese ve her şeye olan inancımı yitirdim. Avare avare dolanıyorum. 2014 yılıydı bu olay olduğunda; bu zamana kadar okulu bitirdim, iki iş değiştirdim… Ailemle de sorunlarım olduğu için evde de mutsuzum. Şu anki iş yerimde biraz sıkıntılı. Ben giderek içe kapanıyorum. Artık ayakta duracak gücüm kalmadı. Kendimi aşağılıyorum sürekli. Kendimi bir hiç olarak görüyorum; beceriksiz, çirkin, işe yaramaz, tercih edilmemiş; feda edilmiş; vazgeçilmiş… TERKEDİLMİŞ…. artık asla mutlu olamayacağım, asla sevilmeyeceğim gibi geliyor. çok yorgunum. o kadar ağladım ki zamanında; artık ağlayamıyorum. ayrıca artık sürekli eleştiri alıyorum çevremden. hep olumsuz eleştiriler.... kendimi iyice kötülemeye başladım içsel olarak. kendimi bile sevmiyorum artık

Ondan sonra geçekten de ne birine güven duyup hayatıma alabildim ne tam manasıyla mutlu olabildim. Bana çok büyük bir acı yaşattı… Bazen dayanamıyorum. Bu hayatta kimseye güvenmediğim kadar güvenmiştim ona. Kendimi toparlayamıyorum. Çok büyük bir boşluktayım. Sizce ne yapmalıyım, lütfen yardım edin. Yoksa bir gün……
seni çok iyi anlıyorum canım. inan ki 3 sene öncesi tıpatıp senin yaşadıklarını yaşadım. inan intiharı düşündüm hatta ötesini de yaptım. ama ne büyük cahillikmiş. rabbim sınıyormuş beni. bir ayet de der ki '' Allahtan ümidinizi kesmeyiniz. '' atanamadım, erkeklere güvenemedim, çünkü hepsi uçkur peşinde. ama bir gün eşimle tanıştım. nasıl büyük bir iyilik yapmışım ki Rabbim onu verdi bana. ya da çok mu içten istedim bilmiyorum. hayatımı değiştirdi. sonra atandım. ben Allahtan ümidimi kesmiştim ama o beni bırakmadı, benden vazgeçmedi. bunları yaşıyorsan bil ki ileride yaşayacaklarının kıymetini bilmen içindir. gidene de üzülme, şeref yoksunu biri hayatında olsa ne olmasaaa ne. bu yaşına kadar onunla mı geldin sanki. şükret, ssağlığın yerinde, güzel günlerin olacak ve geçecek bunlar. ama sadece sabret. zamanı var güzelliklerin.

Merhaba arkadaşlar, size biraz içimi dökmek ve fikirlerinizi almak istiyorum. Sizden yardım istiyorum L çünkü bazen çok bunalım geçiriyorum ve intihar etmemek için zor tutuyorum kendimi… İnanın bu gerçek.

Aslında her şey, yani bu kadar ağır bunalım ve boşluk hissi geçirmemin sebebi, bundan 2 yıl önce sevgilimin beni neredeyse 1 yıl boyunca aldattığını öğrenmemle başladı. Herkese ve her şeye olan inancımı yitirdim. Avare avare dolanıyorum. 2014 yılıydı bu olay olduğunda; bu zamana kadar okulu bitirdim, iki iş değiştirdim… Ailemle de sorunlarım olduğu için evde de mutsuzum. Şu anki iş yerimde biraz sıkıntılı. Ben giderek içe kapanıyorum. Artık ayakta duracak gücüm kalmadı. Kendimi aşağılıyorum sürekli. Kendimi bir hiç olarak görüyorum; beceriksiz, çirkin, işe yaramaz, tercih edilmemiş; feda edilmiş; vazgeçilmiş… TERKEDİLMİŞ…. artık asla mutlu olamayacağım, asla sevilmeyeceğim gibi geliyor. çok yorgunum. o kadar ağladım ki zamanında; artık ağlayamıyorum. ayrıca artık sürekli eleştiri alıyorum çevremden. hep olumsuz eleştiriler.... kendimi iyice kötülemeye başladım içsel olarak. kendimi bile sevmiyorum artık

Ondan sonra geçekten de ne birine güven duyup hayatıma alabildim ne tam manasıyla mutlu olabildim. Bana çok büyük bir acı yaşattı… Bazen dayanamıyorum. Bu hayatta kimseye güvenmediğim kadar güvenmiştim ona. Kendimi toparlayamıyorum. Çok büyük bir boşluktayım. Sizce ne yapmalıyım, lütfen yardım edin. Yoksa bir gün……
Kendi kendini yemekten baska bisey degil yaptigin.hayatta daha buyuk acilar var rabbim vermesin.sevgilin degilde ya esin aldatmis olsaydi.kendini bir degersiz insan icin üzmeye degermi ustelik yasininda en guzel baharindasin.ne guzel isin,mesleginde varmis inan senin yerinde olmak isteyen o kadar insan vardir ki.keske bende bir meslek sahibi olsaydim calisir parami kazanir dunyada umurumda olmazdi.burda o kadar büyuk sıkintilari olan inssnlar varki okusan haline sukredersin canım. Kendini toparla , kendini sev ve kimseye kendinden fazla deger verme.ve unutma karsina cikicak her insanda kotu olacak diye bisey yok.guvenin sarsilmis evet ama insanlara karsi kendini kapatma arkadas ortamlarina gir guvenin tekrardan yerine gelir ins

Demek ki şu an yaşadığım sıkıntı ve stresin 10 da birini yaşasan çoktan meftaydın.ki sürekli dik durma, ayakta kalmaya çalışıyorum. çok ciddiyim hayatta görüp görebileceğin en büyük dert bu olsun. ( cidi ciddi duadır bu) ve evet hepsi boşluktan bunların.

Ihanete ugrayan ilk sen degilsin bu zamanlar da geçecek herkesin hayatında kötü seyler oluyor ama arkana bakmayacaksın önüne bakacaksın böyle mutsuz olursan etrafindan zaten iyi seyler duyamassin
ilk önce bir kendine gel kendini sev mutlu ol kendine güven ondan sonra kimse sana elestiri yapamaz yapsa bile duymamazliktan geleceksin
bu dünyada evlat acısı varken bir insanın kendinden yaratdigi bir insan ölüyorsa inan bundan daha fazla aci veren birsey yoktur kendi haline şükür et senden daha kötü durumlarda olanlar var

Boşluktaki arkadaş, çıkabildin mi oradan ?
Bak ben mesaimi bitirdim eve geldim
Ek işimi de bitirdim ancak yatacağım
Sabah yine iş ve 1 yaşında kızım var
Ama of pof demeden yapıyorum herşeyi, çiçek böcek te tavsiye etmiştim
Hayat akıp gidiyor, yakalamak lazım bi ucundan
Hatta ben 4 elle sarılmaya çalışıyorum sizin yerinize de :KK53:
Haydi iyi uykular herkese

Bende intiharın eşiğindeyim yaşadığımız aynı olmasada anlayabiliyorum. Hatta daha önce iki kez denedim kurtardılar napalım balina gibi toplu intihar mı edelim :)

ya evliyken aldatilsaydin birde cocuklarin oldugunu dusun,birde gidecek yerin yapacak bir meslegin egitiminde olmadigini dusun...iste dusun ve kendine gel...egitimin var isin var bekarsin cocuk yok ..bircok kadina gore cok avantajlisin. lutfen kendine iyi davran assagilik bir adam icin kendini yiyip bitirmeye hatta oldurmeye degermi?degmezzzzzzzzzzzzzzzz

bu çok iyiydi :) gülümsedim :) teşekkür ederim

Gülümseyebiliyorsaniz bir cümle ile demek ki hala yolunuz var. :)

Atın aklınızdan intihar düşüncesini. Siz kiymetlisiniz. Yaşamınız, her saniyeniz kıymetli.
Kıymetsiz olan cevrenizdekiler. Görmemeyi ve duymamayi öğreneceksiniz, çabalamak zorundasınız.

O kişi siz degersizsiniz diye aldatmadi.Ş.siz olduğu için aldattı.
Acınızı yasamissiniz yaşayacağınız kadar , eğer hala yasiyorsaniz ruhunuz yara almış demektir.
Gidin mutlaka bir uzmana. Teraziler çok iyi gelecektir.

Eğer inancınız varsa Kuranı kerim.okuyun, dinleyin. Odanızda hep açık olsun. Tefsirini okuyun.
Kitap okumaya çalışın. Kişisel gelişim kitapları iyi secilirse gerçekten rahatlatıyor.

Şu an hiç mantıklı düşünemiyorsun, intihar kelimesini bile ağzına alma. Alıştırma kendini bu fikre. Seni en çok etkileyen eski sevgilin olmuş. Aldatılan ilk kadın değilsin, son da olmayacaksın. Hepimiz intihar etseydik ohooo edelim de meydan bunlara mı kalsın. Onlar kim ki? 2 yıl öncesine kadar hayatında yoktu 22 yaşına onsuz geldin, demek onsuz da yaşınıyor.

Güvenini kaybettin anlıyorum ama inan zamanla geçecek. Biri çıkacak karşına, o zaman bu hallerini tebessümle hatırlayacaksın. Sorunlar yaşasan da bir işin var, kimseye muhtaç değilsin. İşsizlik yüzünden de intihar edenler var mesela. Onlara haksızlık olmaz mı yaptığın? Ruh halimiz farklı olaylara bakışımız farklı, ama inan burdan bakınca aşılamayacak sorun değil bunlar.
Ben derdime aldatılmayı tercih ederdim sanırım ama yine de yaşıyorum ne yapayım. Dün olmayan derdim belki yarın ortadan kalkacak, yaşayıp görmek gerek

Depresyona girmissin. Zaman zaman hayatta inisler cikislar olabilir. Sosyallesmekten sakin uzaklasma. Bunlari kisa zamanda atlatirsin umarim.

Bir erkek icin mi?kuzum aklinimi kacirdin Allah askina aldattiysa kendi sorunu senin sucun yok ...suclu oldugun kismi guvenemiyorum cok sarsildim oyleyse ölmeliyim... duygusallikla hayat gec mez....al abdestini kil namazini dua et Allah teala hayirlisini verir sana ..ol der olur...herseyin zamani vardir....da aslin mesele nedir biliyormusun bazi kizlar hayatinin merkrzine erkekleri koyar eger dogru biri olmazsa ben mutlu olamam seklinde ...seninkide ona benzemis....hayatin manasi bir erkekte degil ..onun icin aklimizi basimiza alalim intihar haramdir haram atestir ebedi perisan olursun geri donuste yok
..onun icin iyi dusun tamam kotu bir donemdi aci cekiyorsun ama gececek bir erkek nedir ki?evli degilsin birsey degilsin salla gitsin... yani bosvermeyi ogren inan rahat edeceksin...bana soylemesi kolay diyebilirsin ama oyle... geciyor ne dertler var inan insanlar ne sıkıntilar yasiyor ne hastaliklar var ne zulumler var hayatta ...sen dert etme dua et.. intihari degil yasama azmet pozitif ol Allah tealaya guven bak nasil guzel oluyor hersey....uzulme ...inan bana guzel kalbini bunlarla.yormaya degmez...

Herşey üst üste gelmiş en ağırı da bu ama sabretmelisin 2 yıl içinde daha da olgunlaşıp takmamaya başlayacaksın belki daha erken olur
Şuncacık sebeplerden intiharı düşünmek büyük iradesizlik
İradesizlikten ziyade tedavi gerektiren bişey
Dra gitmek ayıp değil ve herşeyin bi çözümü var

Yasadiklari icin sukretmeyenler yasamayi haketmezler...
Simarikligin luzumu yok. Bigun hastaneye git yogun bakima ozellikle. Oradan onkolojiye ugra orada cocuk sagligina vaktin olursa tup bebek kismina... hala bosluktaysan ve derdin sevgiliyse psikolog hatta psikiyatriste git.

Back
X