Bosluktayim yanlis karar almaktan korkuyorum

Artik tepkini göstermelisin bu böyle devam etmemeli. Hakkinda hayirlisi olsun insallah.

Zaten bir arkadasimla gorusursem nerdeyse surat asiyo , gicik gicik davraniyo. Bazenleri tartismalarda fikrimin sonuna kadar savundugumda sana baya bir ozguven gelmis popon kalkmis diyip beni hareketleriyle darma duman ediyo

Sert tepki vermek yerine daha guzel bir dille konussaydiniz ( oylemi yaptiniz bilmiyorum ) belki ikna edici konussaydiniz cok daha iyi olabilirdi. Mesela canim biz bir aile olduk ilerde cocugumuz olacak evimizi alalim krediyi yarilayinca babangile de alalim tarzi biseyler olabilirdi zaman kazanirdiniz.

Bu saatten sonra nasil ne zaman düzgün birinle karsilasip aile kurucam.30 yasima bastim sanki hersey bitti benim için gibime geliyor artik
Böyle bir adamdan çocuğun olsa çokmu mutlu olacaksın ki? Evliliğini sürdünmen için hiçbir sebebin yok, eşin zaten dünden razı, ne diye uğraşıyorsun... bende 28 yaşındayım ve zararın neresinden dönersem kârdır deyip artık boşanmak istiyorum....

Zaten guvenemiyorumki ama hala seviyorum kendimi anliyamiyorum piskolojik destek almaya karar verdim . Mantigim terk et bir dakka durma diyor ,kalbim bosanirsam cok aci cekecegimi soyluyor...
O kalb herkese aynı vesveseyi veriyor.... ama hiçbirşey olmayacak sadece biraz zamana ihtiyacın var... emin ol aylar sonra iyiki diyeceksin..

bence olay tam tersi olmalıydı. siz eşinize "o evi benim rizam olmadan alırsan boşanırım senden" demeliydiniz... Adam resmen korkuyla sindirmeye çalışıyor. Bu adami valla bi denemek lazim, git boşan hadi demek lazım; blöfe blöf yani. Sözleri blöfse hemen pusup kalır geri adım atar, yok ciddiyse sizi sevmiyor demektir ki öyle adamla evli kalıp ne yapacaksın. Sizin durumunuz sevgiden ziyade bağımlılık olmuş. Bence bi psikologtan yardim alabilirsiniz. Insanlar 3. evliliğini bile yapıp mutlu olabiliyor. 30umdan sonra kimi bulcam filan demeyin. Çocuk olayi da gayet kolay dert etmeyin en kötü ihtimal insanlar 40 yaşında tüp bebekle hamile kalıyor artik. Velevki tekrar evlenemediniz; yalnız ama mutlu kadınlar da var mesela benim kayimvalidem. Bi adamla mutsuz bi ömürdense yalnız huzurlu bir hayat daha iyi daha sağlıklidir bence.

Gidin hemen boşanin demiyorum ama boşanma tehdidi ile sindirilmeyin diyorum. Hatta eşinize diyinki "boşanma lafı cok ciddi bir laftır eğer bir daha ağzına alırsan boşanma dilekceni de hazırla, çocuk oyuncağı degil bu işler" deyin, eşiniz sizi gerçekten seviyorsa vazgeçer.

Umrunda degilki yapmadimmi bunlari eskiden ozur dinliyodu en azindan simdi oda kalmadi ....tukendim eskiden hazirdim bosanmaya tehditlerine katlanamiyordum ama ozur diliyodu simdi hele son bir senedir ne oldu anlamadim sanki onsuz hayat bitti gibi geliyor kendime butun guvenim gitti

Saygısız,hadsiz ve terbiyesiz bir adam. Ömrü billah iflah olmaz. Üzgünüm ama bu cümleyi gerçekten kolay kolay kurmam.. ama bir an önce kendinizi toplayıp boşanmanız gerekiyor.
Ne demek çocuk istiyorsan bu zaten benle olmaz, ne demek boşanırım, ne demek ben daha kiradayken babama ev alırım. Ne demek ne demek??????
Bir de bulmuş sizin gibisini bunuyor terbiyesiz. Sen ondan boşanırsan ona kim gider acaba?
Gencecik kadınsın öylede bir kurarsınız ki hayatınızı çocukta yaparsınız,kariyerde. Bende 30 olmak üzereyim, daha evli bile deilim. Lütfen kendinize bu ezikliği reva görmeyin, bu adam sizi haketmiyor.

Kendimize ev alicaktik kredi cekip ve ailesi bunu duydu hemen yapisti hazir cekmisken fazla cekin iki ev olsun falan. Yemin ederim bide bana beni ailemle senin aranda secim yapma zorunda birakma diyor. Bi kere ona bosansak seni bu kafayla kim ceker dedim falan diyor banane ikincisinde tekmeyi koyarim (sozde saka yapiyor gulerek). Ben bunlari haketmedim cok ama cok zoruma gidiyor

Konu sahibi hala gecmiste olan bitenlerle mesgul. Yeter!
Ya artik kendine gel. Topla kendini. Güclü ol biraz. Güven kendine. Inan kendine. Sen onsuzda bir hayat kurabilirsin. Hatta cok daha güzel bir hayat kuracaksin. Neden kendine bunu yapiyorsun? Senelerdir ayni diyorsun ve git gide dahada fazlalasiyor bu ukala tavirlari diyorsun. Sence düzelebilme ihtimali varmi?
Birak artik gecmisi irdelemeyi. Önüne bak gec olmadan!

1. Adam o kadar alışmış ki sizin ona muhtaç tavırlarınıza, ikinciye de tekmeyi koyarım diyebilecek kadar geniş biri. İnsanlar senin psikolojine göre davranıp tekme yemeye mi geldi bu dünyaya? diyeceksin. Ama anlamaz ve iflah olmaz. Siz bilirsiniz hayat sizin hayatınız. Zorlanmanızı çok iyi anlıyorum evlilik,düzen, hayat kolay kurulan şeyler deil ama bundan sonraki hayatınızın iyiliği için boşanın diyorum ben,ki bu forumda bunu kolay söyleyenlerin karşılarında durmuşumdur hep. Kocanız gerçekten çok egoist ve pişkin bir adam. sizi kesinlikle haketmiyor,başka yerden bulur o belasını.

Bence sen resti cekip ayrilmak istediğinde salya sumuk pesine dusecek..
Tabii blöf olsun, pesinden gelsin diye kalkisma boyle bi seye.. Gercekten ışık gormuyorsan bitirmelisin..

Bu adamla olmaz sizi sevmiyor acik bir bicimde... 30 yas gec degil omur boyu katlanmak zorunda degilsiniz soylemek kolay bosanmak zor biliyorum ama kendinizi ezdirmeyin sogukluk arada tartisma olur tamam ama esinizde sevgi yok malesef...

Bence sen resti cekip ayrilmak istediğinde salya sumuk pesine dusecek..
Tabii blöf olsun, pesinden gelsin diye kalkisma boyle bi seye.. Gercekten ışık gormuyorsan bitirmelisin..
Asla pesime dusmez kendisi hep hakli ondan iyisi yok onun icin. Zaten boyle yapicaksa gelmesinde. Ama basta boyle degildi son bir senedir costu iyice ben sustukca tekmeledi ve su an sanki blof yapmayi birakti ciddi ciddi bosanicakmis benden kabul etmezsem

Sen bosanmaktan korkup alttan aldigin icin boyle dik duruyor.. Bosanma kararini gercekten alip resti cektiginde görürsün bu dediklerimi..
Surekli bosanma tehdidi nedir ya? Eski esim gibi..

Boyle insanlara hic birsey olmaz arkadasim senin hayatini hayallerini yikarlar bir hic ugruna kendileri hic bisey olmamis gibi devam eder hayatlarina ve bu cok aci cok

Sen bosanmaktan korkup alttan aldigin icin boyle dik duruyor.. Bosanma kararini gercekten alip resti cektiginde görürsün bu dediklerimi..
Surekli bosanma tehdidi nedir ya? Eski esim gibi..
Resti ceksem bekar abisne tasinir mutlu mesut oturular zaten ikiside sanki beyinsel olarak 20 yaslarindalar.yoklugumu hissetmez bile

30 yasında bosandım
34 de yeniden evlendim
hala da anne olamadım ne var bunda
yeniden evlenirsin yani ne olacak
evlenemesen ne olur , kafan rahat olduktan sonra

Resti ceksem bekar abisne tasinir mutlu mesut oturular zaten ikiside sanki beyinsel olarak 20 yaslarindalar.yoklugumu hissetmez bile
Kardes, amac zaten rest cekip burnunu surtmek degil.. Ben rest cekersem şunu yapar diye ihtimalleri konusmaya gerek yok.. Sen ne istediğine karar ver, blöf yapacak degilsin..
Insan mutlu olmak icin evlenir.. Ay yaş, ay cocuk yapamadim diyerek mutsuzluga katlanmak cok mantiksiz..
Bosanmak elbette son secenek olmali ama elden gelen her sey yapılmış ve duzelme ihtimali kalmamissa, hep de daha kötüye gidiyorsa bitirmekten baska care kalmiyor..
Ayrica, kimse "ayol elimi sallasam ellisi, bosansam daha iyisini bulurum"diyerek bosanmiyor.. Mutlaka korkular, soru isaretleri ve üzüntü oluyor..
Sen, bu evlilik beklentilerine ne kadar cevap veriyor, ona bak..

iraz once cocuk konusunda « ben cocuk istemiyorum zaten istiyosan bu benle olmaz »dedi sok oldum. Adam resmen bosan baskasinla yapa getirdi. Biz ne ara bu hale geldik ...lutfen yardim edin

benle olmaz dedikten sonra ben olsam zaten senden düşünmüyorum derdim,

bazı şeyleri allah daha ne kadar insanın gözüne sokabilir ki demi ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…