Boşluktayım..

Gokyuzumm

İki meleğim♥
Kayıtlı Üye
9 Temmuz 2016
241
120
103
Merhaba Hanımlar,

Bir gün böyle bir konu açacağımı hiç düşünmemiştim. Eşim biraz sert bir insandır. Kendi doğrularından pek şaşmaz. Kendi söyledikleri onun doğrularıdır ve o doğrultuda ilerlenmesini bekler. Aksi bir durum olursa surat asar ve haftalarca konuşmaz. Geçtiğimiz hafta kötü bir tartışma yaşadık, onun istemediği bir şeyi yaptığımdan dolayı. Bu defa hiç beklemediğim bir şey oldu ve ayrılmak istediğini boşanacağımızı telaffuz etti. Çocuğumuz var ve ben ayrılmak istemiyorum. Bir kaç defa konuşmaya çalıştım ama faydasız. Gece geç geliyor ve ayrı oda da yatıyor. Ne yapacağım bilemiyorum. Kendince biraz haklı da olsa benim de haklı taraflarım var. 7 yıldır birlikteyiz, 4 yıldır evliyiz.. Eşimi seviyorum ve aile kavramını bozup çocuğumun bir tarafı buruk olsun istemiyorum. Onu çok özlüyorum.. Bu defa çıkmaza girdim sanırım. Görüşlerinize ihtiyacım var. Benimle aynı durumu yaşayan veya yaşamış olan var mı? Sağlıklı düşünemiyorum..

Resmen bahane ağrıyormuş gibi olmuş

Bu kadar çabuk kestırıp atacağı naptınız ?

Resmen bahane ağrıyormuş gibi olmuş

Bu kadar çabuk kestırıp atacağı naptınız ?

Sigara kullanıyordum oda kullanıyor. İçmemi istemiyor. Bende içmiyordum uzun zamandır. Geçtiğimiz hafta iş yerinde sorunlar oldu ve o akşam evde bir tane içtim. O dışarıdaydı geldiğinde gördü ve kavga gürültü anlayacağınız. İnsan sigara içiyor diye eşini boşar mı? Gerçekten çok komiğime gidiyor anlatınca. Uzun zamandır çalışmıyor ve onun sıkıntısı da var üzerinde. Biraz da buna yormaya çalışıyorum. Ama nereden tutsam elimde kalıyor.. Doğru düzgün bir sebep göremiyorum..

Bazıları için çoook buyuk bır sebep olabılır sigara içmesi özellikle benım için . Asla gözünün yaşına bakmam .
Bunu eşimde bilir benı kaybetmeyi göze alırsa anca içer ..

Sen bu kadar şaşırdıgın için eşinin kararı bu kadar net değil demekki .

İçmediğiniz için böyle düşünüyor olabilirsiniz. Benim eşim içiyor. Sıkkın olduğumda 1 tane içmemin ona ne zararı olabilir ki bu kadar çok. İçmese anlarım. Ben ona defaca kez içme dedim. Ama o içiyor.. Herşey karşılıklı.. Ve ne olursa olsun bu boşanma sebebi olamaz benim gözümde. Bir daha içmeyeceğimi söyledim ama anlamıyor. Eşimi geri istiyorum. Ne yapmam gerektiğini bilemiyorum.

Diyorum ya sizin için tabi kide olmaayabilir .
İlk dediğim gibi resmen bahane aramış gibi duruyor.

bahane aradığını düşünüyorum. kendisi içmeyen, sigaraya aşırı karşı bir insan bile olsa kimse eşini tek bir sigara yüzünden boşamaz.

ya boşanmak için bahane arıyor ya da kendi çapında size ders verme triplerine girmiş de blöf yapıyor.

ya da sizin bize anlatmadığınız eski meseleler, birikmişlikler var.

O iciyor sana icme diyor oldu pasam. Sigarayi geciniz . Acik acik sor neden bosanmak istiyorsun diye kem kum ederse baska biri olabilir.

Bende bunu anlayamıyorum.. Sanki mutsuzluktan zevk alıyor. Huzursuzluk çıkarıp kafam rahat olsun. Yalnız takılayım kafasında gibi hissediyorum. Bu da beni çıldırtıyor.

kendi sigara kullanıp sana kullanma diyorsa ve sen içtiğin için boşanmak istiyorsa
bu bahanedir

O iciyor sana icme diyor oldu pasam. Sigarayi geciniz . Acik acik sor neden bosanmak istiyorsun diye kem kum ederse baska biri olabilir.

Sordum sigara boşanmak için bir sebep olamaz sebebin ne dedim. Susuyor. Başkasına karşı birşey mi hissediyorsun diyorum ve her zaman ki gibi susuyor. Eşim zaten fazla konuşmayı sevmez. Kavgalıyken hiç konuşmaz. Başkası olsa bana söyler diye düşünüyorum ama bilemiyorum tabi. Erkek sonuçta kestiremiyorum yapmaz diyemiyorum bu yüzden. Ama yapacak hiçbir sebep yok ortada. Ben çalışıyorum kendi ayaklarım üzerinde duruyorum. Evime katkı sağlıyorum. Çoğunlukla ona karşı özeniyorum kendime. Gözü başkasına bakmasın diye. Eğer bunlara rağmen hala gözü başkasındaysa gözü çıksın derim ve susarım çekilirim kenara alırım çocuğumu.

Kendisi de içiyor madem size niye karışıyor. Siz eşinizin mali değilsiniz, bu birinci.
Ikincisi de eşiniz çalışmadığı için buhrana girmiş bence. Kendini yetersiz ve ise yaramaz hissediyor. Otorite kurmaya çalışması da bundan kaynaklı olabilir, tatmin ihtiyacı.

Bence boşanmalık bir durum yok ortada. Eşinizle sakince konuşun, onun sizin için ne kadar değerli olduğunu tekrar hatırlatın. Sebep bunlarsa tekrar kazanırsınız

Evet onun gözünde sebep bu. Konuşmaya yanaşmıyor şuan. İkimizde susuyoruz. Benim üzerimde ilk baştan beri otoriteyi kurmaya çalışıyor. Kısıtlamalar vs. Zamanla aştık bunları. Umarım bu durumu da aşarız..

Bence o da bunalmış . Ikinizin de dinlenmeye ihtiyacı var sanki .

kendisi sigara içerken sen bi tane sigara içtin diye seni mi boşayacak? ya kusura bakmayın ama siz bu adamların malı değilsiniz, bu adamlar padişah değil sultan değil ağızlarından çıkan laf allahın emri değil. neden boyun eğiyosunuz neden tepenize çıkarıyosunuz?

Sizin sigara içmenizi istememesinin özel bi sebebi var mı? Hastalık? Emzirme vs.?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…