unutcam tabi ben yaşadıkça mutlu oldkça o çldrsın desin ahh yllk nasıl yaptı bunu :)) walla boş bu dünya üzülmüşm ya onun için aptalmışım hiç bi etkisi yok bnde yüzünü görsem etkilenmem o derece unuttum onu :))
unutcam tabi ben yaşadıkça mutlu oldkça o çldrsın desin ahh yllk nasıl yaptı bunu :)) walla boş bu dünya üzülmüşm ya onun için aptalmışım hiç bi etkisi yok bnde yüzünü görsem etkilenmem o derece unuttum onu :))
yapıcam merak etme amacıma ulaştımıda söliycem sana:lepi:yerimseniben nyse şekerim verdğin bilgiler tawsiyeler ablalık için çok teşekkür ederim emin ol hepsini uygulayacağım tıp oynayacağım bundan snra tawiz yok:umursamaz: nyse çok öptüm seniopuyorumnanaktan kendine çok ii bak ii geceler artık ii sabahlar mı diyim sabah olcak nerdeyseyerimseniben
yapıcam merak etme amacıma ulaştımıda söliycem sana:lepi:yerimseniben nyse şekerim verdğin bilgiler tawsiyeler ablalık için çok teşekkür ederim emin ol hepsini uygulayacağım tıp oynayacağım bundan snra tawiz yok:umursamaz: nyse çok öptüm seniopuyorumnanaktan kendine çok ii bak ii geceler artık ii sabahlar mı diyim sabah olcak nerdeyseyerimseniben
yllka seni çok iyi anlıyorum
acı çekmesini istediğini bu isteğini de çok iyi anlıyorum
ama çeker kesinlikle
kimsenin ahı kimsede kalmaz
ilk çıktığım çocukla 5 yıl sürmüştü
yanımda arkadaşıma asıldı ve başka sevgilisinin olduğunu öğrendim bitti
çok istedim karşılaşalım acı çeksin beni mutlu görsün diye
ama sonra onu öyle silmişim ki şimdi umrumda değil biliyor musun acı çeksin çekmesin
abartmıyorum yolda görsem tanımayabilirim
gerçi o çocukluktu ayrıldığımızda lise 2 deydim
demem o ki kendiliğinden siliniyor gülerek hatırlıyorsun
bakın kızlar ne anlatacağım
akrabalarımın içinde bir pislik varmış
ortaokuldayken beraber havuza gidelim derdi
evli kendisi
ailecek (onun ailesiyle beraber ) gidecektik
çok yaptı teklifi
ama babam hiç izin vermedi
çok kızardım babama
ama Allah korumuş kızlar
Rabbim beni korumuş..
gitseydim orada tecavüz edebilirdi bana
abartmıyorum
bir şeyi ölesiye istememek lazım
hani deniyor ya
sizin hayır bildiklerinizde şer şer bildiklerinizde hayır olabilir(ya da varır tam hatırlamıyorum)
ve ben böyle kaç kere direkten döndüm
lise 1 de iken servis beklediğim yerde çok tonton!! bir amca da beklerdi
muhabbet ederdik. bir gün çarpışmış olduk ve göğüslerimden itekledi
çok utandım ama yanlışlıkla olmuş gibi yaptı( o zaman öyle olduğuna inandım)
bir kaç gün sonra gazetede resmini gördüm pislik herif sübyancıymış yakalanmış
nasıl ağladım...
dualarla olduğumuz zaman Rabbim koruyor
elimizde olmayan şeyleri hep bizi bizden iyi bilene bırakmak gerekiyor
kötü şeyler görmemeni dilerim
öyle olunca da direkten dönmüşüm ya bir daha olur da farkedemezsem diye korkuyorsun
keşke ömür boyu mutlu olacağımız kişilerle karşılaşsak
sonunda ayrılık olan ilişkilere hiç başlamasak
çok zor ya..
Karşınıza bir gün size kıymet veren doğru dürüst düzgün bir adam çıktığı zaman diyeceksiniz ki Ohh yaa iyiki eskisi ile ilişkim bitmiş,iyiki şimdi birlikte olduğum insanla birlikteyim diyeceksiniz...Size değer veren adamın güzel davranışlarını görünce önceki ilişkinizdeki adamın yaptığı hataları daha iyi görecek ve hatırlayacaksınız..Belki de iyi ki bitmiş verilmiş sadakam var diyeceksiniz..Her işte bir hayır vardır....