Boşluktayım...

Onunla hem telden hem de face den mesajlaşmayı kes..Corel in dediği gibi tıp oyna ....yerimseniben

eğer bunu yaparak istedklerimi elde edersem ben ölene kadar tıp oynarım öldü sanar bni :)) walla öle olcaksa süründrceksem onu her zmn tıp oynarım ama inat bi insan bu akrep burcu sanmam bnm tıpıma gelip özr dleyecğini :))

Aklında sen varsan yokluğunu hisseder bir şekilde,merak etme...

Tatlım burçlara göre tıpatıp uymaz insanlar..Bak kova burçları hiç kıskanç olmaz diye okudum bir yerde ...Alakasız,ben kova burcuyum ve eşimi çok kıskanırım kaydirigubbakcemile3

bak şöle özetliyim 17 yaşında çıkmaya başladık 21 yaşında ayrıldık ciddi bi ilişkiydi ilk aşkıydım saçma sebepten ayrıldık skldım bunaldım dedi hoppp bittikaydirigubbakcemile3 bnm yokluğumuda 7 ayda hissetmedyse hiç hissetmez yada bilmiyorum üstesinden gelicem bu işinde :))

** aynı zmnda aklından hala bn warım ki bni merak ediyor gizlide olsa arıo bni merak ediyorki profileme bakıp ilşki durumuma bakıyor vs vs

:):)canım bence kendin için yap yaptıgın şeyleri o geri dönsün sürünsün diye değil.sonuçta hayat senin hayatın o olmadan da sen vardın.bence hayatına çekidüzen
vermek için yap bazı şeyleri hayatını yaşa degmez bu erkeklere cidden ha degecek olanlar vardır tabii ki ama o özel insanda seni üzmez

Böyle diyen bir insan için ne diye kendini yoruyorsun o zaman ?

Beyefendi sıkılmış bitirmişmiş...

Sen neden sıkıldım diyen bir insanın suratına bakıyorsun? Neden face de ekleyip eklemediğini takip edip hayıflanıyorsun ? Neden sabahlara dek mesajlaşıyorsun ?

Yormuyorum deme,yoruyorsun işte...a.s

ben ona herhangi sevgi aşk duymuyorum ki duysam bunları yazamam nötrüm ona karşı ama ah almak warya o zmnnda bnm ahımı çok aldı hani diolar ya giden öle yada böle gelio hatasını anlayıp bn o günleri görücekmiyim diyorum çnkü bnm karşımdaki şahsiyet kincinin önde gideni sevse bile aşkından ölse bile gelmeyecek kada inat bi insan seviyormuyum onu evet insan olarak seviyorum eski sevgilim olarakta sever saygı duyarım ötesinden hiç bişey hhissetmiyorum hayatımıda düzene soktum şuanda bekar olmanın tadını çıkarıyorum diebilirim zemuszemus

Seven erkekte kaybetme korkusu olur ve ağzınızın içine bakar kaybetmemek için....Üzmemeye çabalar..Öyle sıkıldım bitsin de demez ,demeyi aklına getirmez bile üstelik...

suratına bakmıyorum ki :)) görmüyorum bile bnm isteğim onun ne kadar dengesiz bi şahsiyet olduğunu ona ispatlamak hepsi bu gerçekten yormuyorum yorduğum tek konu nasıl böle birisi için zmnnda üzülmüşm ağlamaşım çok aptalmışım demek o kadar o bnm için kafa yorsun bn değil..

O zaman bırak herşey olacağına varsın..İlla 3 gün 5 gün sonra diye bekleme..Belki 3ay belki 3 yıl....

O zamana dek ne yaptığı umrunda bile olmaz belki....kaydirigubbakcemile2

Ondan seninle aynı olgunlukta ve aynı kafa yapısında olmasını bekleme...

O zaman bırak herşey olacağına varsın..İlla 3 gün 5 gün sonra diye bekleme..Belki 3ay belki 3 yıl....

O zamana dek ne yaptığı umrunda bile olmaz belki....kaydirigubbakcemile2

kim bilir belkide 3 yıla kalmaz evlenirim bi başkası ile :)) oda bni facete beklettiği ile kalır :)) gerçekten erkekleri anlamak zor ne yapacakları belli olmuyor..

Ondan seninle aynı olgunlukta ve aynı kafa yapısında olmasını bekleme...

işte diorum ya bana göre çocuk o.. daha bişeyler kafasında oturmamış.. bugün seni seviyorum dio yarın hayır dio..yada sevgililer gününe plan yapıo 2 gn snra ayrılıo yüzümü görüo barışıo:)) böle işte bnm duyduğum bişeyde war aşkını kalbine gömüyormuş bnden için.. ve bnden kaçmasının sebebi yine bni görüp dayanamıyacağıymış ortak arkadaşlar böle dior ki haklılar çok karmakarışık bi insan.. aklım almıyor hal ve hareketlerini..

kim bilir belkide 3 yıla kalmaz evlenirim bi başkası ile :)) oda bni facete beklettiği ile kalır :)) gerçekten erkekleri anlamak zor ne yapacakları belli olmuyor..

Eee yani..Dedim ya..İyi ki bitmiş,iyi ki olmamış diyeceksin belki de...Onun için kafa yorduğuma değmezmiş diyeceksin...Hayat zaten kısa ve zor..Bir de onun beynini çözmek için ne diye yıparanasın ki...İster pişman olsun ister olmasın..Allah bilir tabi onu...Sana sıkıldım diyen biri ilerki zamanlarda kimbilir neler diyecekti.....

Sal gitsin...:dilcikar:

Söyle kalbine ve beynine bunu...

Ne hali varsa görsün...

Sen hayatını yaşa..Kendi hayatınla,kendi geleceğinle ilgili planlar yap ve uygula.......

ddm ya kafa yormuyorum onun için yoruyorum sanıoyorlar ama değil.. allah yolunu açık etsin başka bişey diyemem..ben evlenip bi başkası ile bni gerçekten çok seven biri ile o zmn anlıycam işte aşkı sevgiyi umarım öle biri karşıma çıkar bni gerçekten mutlu eder hakediyorum çnkü:hooray:

Sal gitsin...:dilcikar:

Söyle kalbine ve beynine bunu...

Ne hali varsa görsün...

Sen hayatını yaşa..Kendi hayatınla,kendi geleceğinle ilgili planlar yap ve uygula.......

yapıyorum hayatım planlarımı zaten çokta iiyim şuan inan hani başka kızlar 3 bçk yıl çıksa ağlar zırlar intihar ederim der bnde hiç yok 7 aydr öle bişey olmadı ayrıldğımz gün bile ağlamadım herkes ağlasana sevgilinden ayrıldın ddiler bn tepkisiz kaldım arada aklıma geldkçe ağladım hepsi bu çok olgun geçirdim bn bu ayrılık dönemini demem o ki bitti bnm için ama ilerde ahımı aldğı için kapıma gelmesi bni mutlu eder ve ona edeceğim 2 çift laf :)) ölmeden önce inşallah görürüm:))

Bitanem kaç sayfa ondan bahsediyorsun,bana yalvarmasını,özür dilemesini istiyorum diyorsun ya...Bu da kafa yormak be bebeğim kaydirigubbakcemile3

Çıkar karşına biri..Boşver onu..Çok istiyorsa mıçını kaldırcak,çaba sarfedicek..Sen de keyfin kabul ederse evet dersin,istemezsen seninle ilişki çok sıkıcı istemiyorum der keser atarsın...-tatlicadiarzu-

haklsın ondna bahsediyorum ama içimde kaldı walla:)) napim herşeyi yaptım başrmadğım başarı yok bunuda başarmak isterim:)) :hulya:

haklsın ondna bahsediyorum ama içimde kaldı walla:)) napim herşeyi yaptım başrmadğım başarı yok bunuda başarmak isterim:)) :hulya:

Onu kafandan tamamen silmek de bir başarı..Bu onu önemsemediğini,artık unuttuğunu gösterir..

Unutulmak,unutulduğunu farketmek ne acıdır unutulduğunu anlayan unutulan için .....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…