hayret birşey bu erkekleri anlayan beri gelsin.nisan bence daha fazla arkadaş kalma onunla boşver konuşma gitsin.arkadaş kalalım diyince ne değişecek duygular mı yoksa sadece ilişkinin adı mı.duygular değişmeyecekse arkadaş kalmanın anlamı ne iki insan birbirine aşıksa neden arkadaş kalsın ha ilişkinin adı değişip sadece karşı tarafa açık kapı bırakıp onu elde tutmakmıdır amaç bence odur.madem sana arkadaş olarak bakabilecek biri hiç mi yasadıklarınız aklına gelmeyecek o kadar mı duygusuz olur insan böyleyse zaten SEWMEMİŞTİR üzülme degmezzz.inan 3,5 senelik ilişkim bitti zamanında şimdi bakıyorum salla diyorum düşünmüyorum ozamanki çocukluguma kızıyorum.corel senin yasadıgından da çok etkilendim haketmiyormuş seni seven insan bu kadar mı çabuk unutur.degmezmiş hakkınızda hayırlısı olsun.ama size sormak istediğim bir soru var hiç ilişkinizin gidişatı sırasında bir sogukluk ilgisizlik kendini geri çekme hissettinizmi yoksa herşey birdenmi oldu
bilmiyorum şekerim ama bi insan sence birini eski sevgilisini daha doğrsu biz 3 bçk yıl çıktık ve olgun insanlarız neden bekletsin?? bnm arkadaşlarım bn eski sevgilimi ya eklerim yaada silerim der engellerim der ama bu onuda yapmıyor sence neden??
:)canım genel yazdım.farkettim ki yazdıgım yazıda corel ve nisan demişim.sadece iki kişiyle bu konuyu kısıtladıgım için diger arkadaşlardan özur dilerim herkesin yasadıgı ayrılık kötüdür elbet ama onlardan çok etkilendim.düşünüyorum şu an sözlum var aramız çok iyi hayırlısı diyorum gelecek için ama bazen kavga edince düşünüyorum biz neyi eksik yapıyoruz hanımlar yada neyi fazla yapıyoruzda yaranamıyoruz bu adamlara.aslında yaranmak gibi bir amaçla yapmadıgımızı biliyorum içimizden geliyor nasıl hissediyorsak öyle davranıyoruz ama bazen hata mı ediyoruz diyorum çunku kişi kendini ne kadar çekerse öyle degerli oluyo sanki.bana mı yazdın irem
yllkacığım buna kafa yorma bence..Şu an belkide hayatında başka kimse olmadığı için ve hala onu düşündüğün için kafanı kurcalıyor her ayrıntı...
Şöyle bir şey var ki herşey olacağına varıyor..Şimdi neden olmadı niye olmadı diye üzülüyorsunuz taze acı olduğu için..Ama aradan zaman geçince ve konudan uzaklaşınca bu kez mantığınızla bakacaksınız geçmişe ve iyi ki olmamış,Allah hayırlısını vermiş diyeceksiniz...Belki de yol yakınken bitmiş iyiki bile diyeceğiniz ilişki ve insandır belki kimbilir...
Hayatta öyle zorluklar ,öyle acılar var ki..Bunlar da acımıymış beee..Devede kulak tüyü bile değilmiş diyebilirsiniz.....
Başka türlü davranırsan üzülürsün daha çok....Kıçına tekme yiyen adam köpek olur.......Kaba bir tabir oldu ama böyle işte.....:kedi:
Bkz: Yukardaki mesajım..a.s:)canım genel yazdım.farkettim ki yazdıgım yazıda corel ve nisan demişim.sadece iki kişiyle bu konuyu kısıtladıgım için diger arkadaşlardan özur dilerim herkesin yasadıgı ayrılık kötüdür elbet ama onlardan çok etkilendim.düşünüyorum şu an sözlum var aramız çok iyi hayırlısı diyorum gelecek için ama bazen kavga edince düşünüyorum biz neyi eksik yapıyoruz hanımlar yada neyi fazla yapıyoruzda yaranamıyoruz bu adamlara.aslında yaranmak gibi bir amaçla yapmadıgımızı biliyorum içimizden geliyor nasıl hissediyorsak öyle davranıyoruz ama bazen hata mı ediyoruz diyorum çunku kişi kendini ne kadar çekerse öyle degerli oluyo sanki.
kafamı yormuyorum ama anlam veremiyorum dengesiz hal ve tawrlarına tekrar barışmak aklımda yok bn onu unutmaya çalışıyorum ki bunu başardım onszda hayatım devam ediyor ama böle sürekli gizliden bişeyler yapması canımı sıkıyor madem istemiyordun neden bekletiyorsun yada madem seviosun needen ayrıldın akıl sır erdirilmiyor bu erkeklere gerçekten..
eftenpuften konular cicim iyigeceler..arkadaşlık isteği yolladım kabul edrsen sevinirm cnm..by
istedği kadar kaçsın kowalamıyorum ki ben onu :)) ayrıcaben onu zmnnda başka adreslerdende ekliyim dedim kabul etmedi düşün ama bni bekletio anlam yüklemiyorum ama hangi arkadaşıma sordysam verilen tek ortak cwp bu çocuk dengesiz mi neden kaçıyor böle neden eklemiyor ya bırak yllk bu çocuğu ezik yaa verdkleri tek cwp bu :)) düşün yani
O zaman umursama seni ekleyeip eklememesini..Neden beni eklemiyorsun bile deme..Hatta mesajlaşma bile....uğraşma değil bnm amacım unuttuğm için onun pişman olması hepsi bu o bni yapamaz vs sanıyordu ya çokta ii yaaprım imajını ona aşılamak hepsi bu bide onun dengesizliğini çekmk zorundan değilim haayatıma gir çık yapmasını istemiyorum uyarıpta muhatap hiç olmak istemiyorum hepsi bu
Yani de mi........a.sanladım ki konuşarak unutulmuyor ..
artık konuşmama yolunu tercih edeceğim ..
kalan sağlar bizimdir :)
artık tıp oynuyorum :)
hayat daha beter acılarda yaşattı bana ..
atlattım ..
peki bnm cool davranmam onu panik haline sokar mı yani ne olduda yllka böle davranıyor gibisnden yaparmı?? çnkü çok istiyorum onun böle pişman olup yalwarmasını hemde çok.. üzüldüm ama o günler geçti artık güçlüyüm acılarıda aştım acı kalmadı bnde artık gayet mutluyum..
evet.
kahpeliği kaldıramamıştım ben ama artık onuda umursamıyorum ..
yıllar önce daha gencecikken hayatımı kaybetmekle karşı karşıya kalmış .. ölümden dönmüştüm ..
o büyük kazayı ve bana yaşattıklarını bile bugün tebessüm ederek hatırlıyorum.
ve ders çıkarıyorum hayattan ..
neydi o ders ?
Allah sağlığımdan etmediğine göre çözülmeyecek sorun,atlatılmayacak acı yok ..
o halde bugünü yaşamaya başlama vakti ..
dünde kalmanın bir anlamı yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?