Boşuna mı alınganlık ediyorum ?

Yok ben başkasının üzülmesini kırılmasını o kadar çok önemsemiyorum haksızsa tabi ki ,
İşte yavaş yavaş tırmandırıyor bi daha bu konular hakkında oturup konuşmayacağım zaten ya diycem bu konuyu açmayın bi daha konuşmak istemiyorum diye üstelerse de diycem olup olmaması sizi ilgilendirmiyor eşimle benim aramda bi mevzu diye

Neden bu kadar açıklama gereği duydunuz ki kaynanaya ya. Bir sıkıntı olduğunu öğrendiler madem oğlunuza sorun bu konuyla ilgili bana bir şey sormayın deyip kestirip atsaydınız keşke. Sizin her defasında kendinizi açıklama çabanız ters tepiyor. Belli ki anlayışsız insanlar çok da muhatap olmaya gerek yok muhatap olunacaksa eşiniz olsun siz konuşmayın bence.

Açık açık konuşmanız lazım bu şekilde alttan alıyorsunuz tepenize çıkıp sizi kırıyor oğlundaki rahatsızlık yokmuş da sizde var kesin diye laf söyletmemeye çalışıyor karşıdaki size saygısızlık yaparken siz niye bu kadar çekingen cevap vermeyen haldesiniz. Kayınvalideniz için evlatları çok kıymetli demekki ordan üstüne gidin, hastalık oğlunda doktor eşinden kaynaklı olmuyor sen sağlıklısın dedi de açık açık bidaha da bu konuyu açıp oğlunun çocuğunun olmamasını gözüme sokma benlik Bi durum yok oğlunu üzüyorsun yanına gelmek istemiyor artık bu lafları açtığın için de

Yok böyle söylemeyin, oğlun zaten değerleri düşük diye üzülüyor ikide bir çok ağlıyorum çok üzülüyorum deyip oğlunu üzüyorsun, oğluna değer veriyorsan onu sağlık sorunundan vurma, o yeter ki sağlığına kavuşsun ben anne olmayı ertelerim önemli değil deyin.

Onun oğluna bişey dediği de yok toz kondurduğu da.
Benim içime dert koyacak ya.
Ben böyle ağzı aşırı sıkı ser verip sır vermeyen insanlardan değilim malesef.
Normal bişey olduğu sürece söyleyebilirim yani oda her defasında kurcalıyor ki bende bişey varsa söyliyim.
Ben her defasında sizin dediğiniz gibi diyorum zaten eşim çok üzüldü çok kafasına taktı toparlamaya çalışıyorum gibi

Evet kendisi böyle insanları suçlar gibi konuşup açıklama yapmaya iten birisi.
Bana da aynı şeyi yaptırıyor normalde onu çok takan biri değilim ama baş başa kaldığımızda illa bu konulara getiriyor lafı

Eşim olmuyor bu konuşmalar olduğunda.
Zaten beni tek yakaladığında akıtır zehrini.
Eşim stres olur diye ödü kopar benim stres olsam önemli değil onun için

İşte dan dan söyleyin, ben oğlunun sağlık sorunu yüzünden çocuğum olmuyor diye ağlamıyorken sen niye ağlıyorsun sana ne oluyor deyin, siz kibarca söylüyormuşsunuz böyle kayınvalideye duygusuzca ağzının payını vere vere söylemek gerekiyor.

Evet öyle yapıcam bi dahakine.
En son değerleri düzelene kadar rafa kaldırdım bu mevzuyu olmazsa tüp deneriz benlik bişey yok dedim.
Olcak ben olacağına inanıyorum dedi mevzu öyle kapandı.
İçin için biliyo oda neyin ne olduğunu da işte varikosel mevzusunu bile damadına kızına sormuş onlarda da bizde de vardı bak oldu demişler heralde bana diyor ki e onların oldu ya.
Dedim al bak test yaptırdık okuyayım sana gör sende gösterdim sustu bidaha.
Ama bundan sonra daha sert olcam ve uzun bi süre mesafe koymayı düşünüyorum.

Merhaba canım seninle daha önce dertleşmiştik. O kadar benzer sorunlarımız var ki..
Kvyi bozma zamanı geldi de geçiyor. Ama kocana bu durumu yansıtma. Hepsinin deyimi yerinde ise ağzına z.ç.
Ben benimkilere fena diyordum seninkiler aşırı hadsiz. Sürekli o şekilde söyleyerek kocanın üzerinde hâkimiyet kurmalarına izin verme. Bıktık bu insanlardan. Ben neredeyse vazgeçme eşiğindeyim bu ay da olmazsa eşime korunmayı teklif edeceğim. Torun hakettiklerini düşünmüyorum

Yok ben zaten bir kere gittim onu da görmeye diye.
Daha da gitmiyorum söylüyor devamlı ama oralı olmıtorum açıkçası
Sorunun esinizde oldugunu soylemenize ragmen sizdeymis gibi altindan biseyler ariyor herhalde. Bidaha falanca da boyleymis ama olmus derse maalesef oglunuzun ki kadar umutsuz bir tablo degilmis demekki diyin yani sokun lafinizi kalsin altinda maalesef bu cümleler gerçekten hic hos degil
ama mecbur birakiyor boylelleri illa onlar gibi davranmak gerekiyor.

Umarım eşinizin tedavisi iyi gider sizde istiyorsanız bebeğiniz olur inşallah ama kayınvalideniz çocuk meselesini sizin üzerinize yıkmaya çalışıyorsa hiiiç kibar olmayın, sert ve acıtarak söyleyin laflarınızı, bir daha bu konuyu açıp asıl sorunun oğlunda olmasına rağmen bende sorun varmış gibi imalarda bulunur çok ağlıyorum çok üzülüyorum nağmeleri yaparsan herkesin içinde test sonuçlarını ortaya döker senden fazla ağlarım susturamazsın gibi laflar edin daha gık diyemez, ki yani sağlık bu, eşinizin de elinde olan bir şey değil sizin de, bu bir kusur da değil üstelik, kusurmuş gibi görüp bir de bunu sizin üzerinize yıkmaya çalışıyorsa ezin geçin kayınvalideyi.

Bana geçen görüştüğümüzde de demişti bende bu defa dedim ki sen bana öyle demiştin ama ben o kadınla konuştum tedaviyle oldu zaten ikinci de olmuyor yıllardır dedi bana senin bildiğin gibi değilmiş yani dedim.
Beni nerelere sürüklüyor kocamla aramızı da açacak yanlış bi kelime kullansam eşimle aram bozulacak gidecek söyleyecek abartacak halbuki bende de olabilir onda da olabilir hiç kimsede de olmayabilir Allah’ın bileceği şeyler bunlar

Aynen oyle gercekten cok uzucu esiniz zaten duysa onun icinde cok uzucu ama annesi cok sinir bozucu sizde olsa Allah korusun ne zorbaliklar yapicakti demekki.

Yok zaten konu açılsın bu defa ağzının payını alacak.
Anneme de açıyormuş bu konuyu çok ben daha demedim anneme sorun eşimde filan diye diycem ama oda ağzının payını verir hayırdır biz bişey demiyoruz sana n’oluyo diye

Aynen oyle gercekten cok uzucu esiniz zaten duysa onun icinde cok uzucu ama annesi cok sinir bozucu sizde olsa Allah korusun ne zorbaliklar yapicakti demekki.
Evet gerçekten.
Teyzen kendisiyle komşu.
O kadar çok sevindim ki sende bişey çıkmamasına çocuk olmuş kadar sevindim diyor bunların dili yüzünden işte

Aynen söyleyin annenize yapıştırsın lafı, ki yani aslında çok çirkin bir durum zira dediğim gibi bu bir kusur değil, ikinizin de elinde olmayan bir sağlık sorunu, insan gibi bunun sağlık sorunu olduğunu kabul edip bir suçlu aramasa ve o suçluyu da sizmiş gibi göstermeye çalışmasa siz de ona sert cevaplar vermek zorunda kalmazsınız ama sizin kayınvalide hak ediyor, acımayın verin ağzının payını, nasılsa sizle baş başayken söylüyormuş, gider oğluna yetiştirirse aaaa nereden çıkarıyor bu lafları dersiniz zira nasılsa kendisi de size yaptığı imaları inkar edecek o yüzden baş başayken saçıyor zehrini.

Allah var eşimi bu konuda hiç bi şekilde incitip üzmek istemiyorum.
Benim elimde olan bişey de yok onun elinden gelen bişey de.
Ki bende de olsa bi sağlık sorunu o beni asla incitmezdi.
Ki onun değerleri ilk testlerde gayet iyi çıkmıştı hiç demedi acaba sende bir problem olabilir mi diye.
Kendisine de söyledim şimdi takviye filan kullanıyor biz elimizden geleni yapalım kullanalım gerisi takdiri ilahi diye.
Ki bende çabalıyorum 10 kg fazlam var vermeye çalışıyorum sağlıklı beslenip her gün yürümeye çalışıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…