- Konu Sahibi pinkflowerrr
-
Laf sokmasanız dahi yine böyle açtığında lafı açık konuşun bak bu yüzden olmuyor oğlunun hastalığı ben eşiyim kötülemek için söyleyecek halim yok ama olan bu tedavisi neyse biz uğraşırız olursa da haberiniz olur bu lafı açmayın bidaha ikimize de kırmak istemiyorum artık tahammülüm kalmadı bu konuda rica ediyorum vs de kapatsınBen böyle ansızın cevap veremeyebiliyoruö laflar bazen sonradan geliyor aklıma arada yapıyorum arada tutukluk yapıyo
Gergin olunca laf sokabiliyorum çok.
Bu beni alttan alttan işliyor gerilmiyorum başta ama yine de cevabını veriyorum.
Zaten bu konuyu açmamdaki soru ne zaman oraya gitsek bizi torununu görmeye sürüklemesiydi bi yandan ben onun cevabını veriyorum en son açtım testi gösterdim sesi kesildi
La havle hayattaki tek amaçları gelin yarıştırmak mıBurada gelin yarışı var senin gelinin benim gelinim yarışı.Benim elti biraz atarlı bir tip belki o paylaşmış olabilir ama ben de zan altında kaldım. KV tartışmada pat çıkardı önüme koydu. Kanıtlamak istesen kanıtlayamıyorsun da. Çok da severdim duyar duymaz numarasını sildim. Hem paylasmak istesem paylaşmak istediğime açarım durumu. Teyzenin ruhu duymaz. Kesinlikle, işsizlikten hep bunlar.
Evet gerçekten öyle.Anlatın annenize, anneniz çok güzel cevap verip lafları tıkar ağzına, hiç sevmem böyle insanları.
Düşüncesizce ve bilinçsizce konuşan tipleri, sizin de sağlık sorununuz olabilirdi bu, ne kadar incitici ne kadar kırıcı ya da hiç çocuk istemiyor da olabilirdiniz, çocuğu yoksa kusurlu mu insanlar veya bu bir kusursa illa problem sadece kadında mıdır?
Kendisi doğurmuş ama ana olamamış, gerçekten anne olan bir kadın başkasının evladını böyle üzmez böyle sıkıştırmaz, bunu da diyebilirsiniz mesela.
Paylaşmadım paylaşmış olsam da size paylaşmadım diyorum, yoook bize gelip gittikten sonra paylaştın diyip duruyorlar.Paylaşabilirsin kaynanana ne ki belki arkadaşına kızdın başkasına atıyorsun.
Kızlar yaklaşık 2 senedir çocuk sahibi olamıyorum bu konuda uğraşıyoruz.
Olmadığını bile bile devamlı her görüşmemizde bize acıyan sürekli bu konuyu açan bi kayınvalidem var.
Kibarca eşimin değerlerinde sorun olduğunu anlatıyorum düzeltmeye çalışıyoruz bakalım ne olacak diye anlatıyorum.
Eşimde morfoloji %1 + varikosel + inmeyen testis ameliyatı olmuş 10 -12 yaşlarındayken.
Tüm bunları bilmesine rağmen bana devamlı ama şunun olmuş ama bu kişide de şu varmış olmuş çocuğu diyor.
Herslde kendince bende arıyor bişey.
Zaten bu öyle sağlık sorunuyla da açıklanabilecek bişey değil hiç bir sağlık sorunu olmayan insanlarda yıllarca çocuk sahibi olamıyor.
Neyse konuyu toparlayalım görümcem evlendi hemen hsmile kaldı çocuğu doğdu hastaneye gittiğimde orda da devamlı işte sizin olmadı çok üzülüyorum çok ağlıyorum gibi konuşmalar.
3 yıllık evliyiz henüz.
Biz ilde oturutoruz aileler ilçede.
Ne zaman gitsek devamlı görümceme gitmemizi istiyor hep beraber.
Sürekli beni Ahmet’e götürün bebeğin adı Ahmet.
Bi Ahmet’e gidip gelelim.
Genelde vakit olmutor hsstaosnu gidiyoruz bi cemiyet bişe olduğunda.
Ahmet’e de gidemedik oraya varamadık.
Eşimde haftaya gideriz filan dedi kibarca her hafta bişey çıkarma kendi aileme gidicem dedim sustular.
Seviyorsan torununu içinden sev bizi sürükleme sürekli çocuk lafı açılan bi ortam orası da.
Bu tavırlarından aşırı rahatsızlık duymaya başladım.
Sırf kıskançlık yaptı çekemedi demesinler diye sesimi çıkarmıyorum.
Çünkü böyle bi huyları var ben bişeyden rahatsızlık duysam kesin kıskanıyorumdır onlara göte
Benden de genç47 48 yaşında gencecik kadın
Bakalım zaman ne getirecek ne gösterecek.Eğer olma ihtimali yoksa evlat edinebilirsiniz. Sosyal medyada denk geliyorum. 3-4 aylıkken veriliyor bebekler. Kendi evlatları gibi oluyor o şekilde de. Takip ettiğim bir tanesi vardı çok mutlular. Eğer ilerleyen süreçte bebeğiniz olmazsa düşünebilirsiniz yani her şeyin bir çözümü var üzülmeyin. Umarım her şey gönlünüzce olur. Boş laf yapanın da cevabını verin. Bahsettiğiniz ameliyatlar hamilelik konusunda çok riskli ameliyatlar. Görümcenizle kaynananız gitsin oğullarına ağlasın size değil. Gerçi ağlanacak bir durum da yok kendi istekleriyle çocuk yapmayan insanlar da var.
Çok zor Allah yardımcınız olsun. Hemen hemen aynıları yaşadım 2 yıl sürmedi ama gerçekten zor süreçler. eltim hiç hamile kalmayı düşünmezken birden kayınvalidem de ben mutfakta balkondayken eltim kayınvalideme ve görümceme ben hamileyim dedi. Kayınvalidem de sus kimseye söyleme nazar değer dedi bende salona gittim ağladım onun çoçuğu olacağına değil kendi acıma ağladım. Aradan bir iki gün geçti yine aileler toplandı bir baktım ben hariç herkes biliyor ama ben kulak misafiri oluyorum yine bana söylemiyorlar. Benim hamile kalamadığımı bildikleri için nazarım değer diye korktular. Eşimle tartışmalar yaşadım ona göre ben üzülmeyeyim diye demiyorlarmış ama ben kulaklarımla nazar değer diye duydum. Dedim ki kalplerin içindekini bilen Allah Rabbim onlara kalbinin ekmeğini versin. Bu arada en küçük gelin ailede benim hepsinin bir tane çocukları var. Benim yok. Aradan zaman geçti elim yengemin gebeliği boş gebelikmiş bebek yokmuş içinde dedi. Sevinmedim ama içimde Allahın verdiği huzur vardı sanki ama Allah şahit sevinmedim. Aradan bir ay geçti ve o bir ay sonra hamile olduğumu öğrendim. Tabi rahim filmi çektirdik benim yumurtalarım az eşimin morfolojisi %2 çıktı vitamin falan kullandık bir ay olmadan hamile kalmışım. Üzülme Rabbim büyük Allaha havale et. Daha yaşadığım bir sürü şey varda aman Allah büyük demeyi öğrendim. Rabbim Dilediğine erkek ve kız çocuklardan çift çift verir. Dilediğini kısır kılar. Çünkü O, (her şeyi bilen) Alîm, (her şeye güç yetiren, mutlak kudret sahibi olan) Kadîr’dir. (42/Şûrâ, 50) ayeti hep aklımdadır. Olmasaydı da Rabbim senin iznin olmadan bir meyve bile tomurcuk dökemezken meyve veremezken ben aciz bir kulum dedim . Rabbim diline huzur kalbine ferahlık kucağına da bir evlat nasip etsin inşallahKızlar yaklaşık 2 senedir çocuk sahibi olamıyorum bu konuda uğraşıyoruz.
Olmadığını bile bile devamlı her görüşmemizde bize acıyan sürekli bu konuyu açan bi kayınvalidem var.
Kibarca eşimin değerlerinde sorun olduğunu anlatıyorum düzeltmeye çalışıyoruz bakalım ne olacak diye anlatıyorum.
Eşimde morfoloji %1 + varikosel + inmeyen testis ameliyatı olmuş 10 -12 yaşlarındayken.
Tüm bunları bilmesine rağmen bana devamlı ama şunun olmuş ama bu kişide de şu varmış olmuş çocuğu diyor.
Zaten bu öyle sağlık sorunuyla da açıklanabilecek bişey değil hiç bir sağlık sorunu olmayan insanlarda yıllarca çocuk sahibi olamıyor.
Neyse konuyu toparlayalım görümcem evlendi hemen hsmile kaldı çocuğu doğdu hastaneye gittiğimde orda da devamlı işte sizin olmadı çok üzülüyorum çok ağlıyorum gibi konuşmalar.
3 yıllık evliyiz henüz.
Eşimde haftaya gideriz filan dedi kibarca her hafta bişey çıkarma kendi aileme gidicem dedim sustular.
Seviyorsan torununu içinden sev bizi sürükleme sürekli çocuk lafı açılan bi ortam orası da.
Çünkü böyle bi huyları var ben bişeyden rahatsızlık duysam kesin kıskanıyorumdır onlara göte
Yok her konuşmamızdaBenden de gençgenç olması daha iyi tansiyon kalp şeker gibi bahanelerin arkasına sığınamaz istediğiniz lafı edebilirsiniz kendisine :)))
Boş verin 3 kuruş desteği bile olmasın böyle birinin çünkü 3 kuruş verir 33 yıl lafını eder, bir süre gitmeyin her hafta gelemem işim gücüm benim de bir ailem var deyin.
Canım benim eşimünde morfoloji 1 hangi takviyeleri kullansınız acabaÇok zor Allah yardımcınız olsun. Hemen hemen aynıları yaşadım 2 yıl sürmedi ama gerçekten zor süreçler. eltim hiç hamile kalmayı düşünmezken birden kayınvalidem de ben mutfakta balkondayken eltim kayınvalideme ve görümceme ben hamileyim dedi. Kayınvalidem de sus kimseye söyleme nazar değer dedi bende salona gittim ağladım onun çoçuğu olacağına değil kendi acıma ağladım. Aradan bir iki gün geçti yine aileler toplandı bir baktım ben hariç herkes biliyor ama ben kulak misafiri oluyorum yine bana söylemiyorlar. Benim hamile kalamadığımı bildikleri için nazarım değer diye korktular. Eşimle tartışmalar yaşadım ona göre ben üzülmeyeyim diye demiyorlarmış ama ben kulaklarımla nazar değer diye duydum. Dedim ki kalplerin içindekini bilen Allah Rabbim onlara kalbinin ekmeğini versin. Bu arada en küçük gelin ailede benim hepsinin bir tane çocukları var. Benim yok. Aradan zaman geçti elim yengemin gebeliği boş gebelikmiş bebek yokmuş içinde dedi. Sevinmedim ama içimde Allahın verdiği huzur vardı sanki ama Allah şahit sevinmedim. Aradan bir ay geçti ve o bir ay sonra hamile olduğumu öğrendim. Tabi rahim filmi çektirdik benim yumurtalarım az eşimin morfolojisi %2 çıktı vitamin falan kullandık bir ay olmadan hamile kalmışım. Üzülme Rabbim büyük Allaha havale et. Daha yaşadığım bir sürü şey varda aman Allah büyük demeyi öğrendim. Rabbim Dilediğine erkek ve kız çocuklardan çift çift verir. Dilediğini kısır kılar. Çünkü O, (her şeyi bilen) Alîm, (her şeye güç yetiren, mutlak kudret sahibi olan) Kadîr’dir. (42/Şûrâ, 50) ayeti hep aklımdadır. Olmasaydı da Rabbim senin iznin olmadan bir meyve bile tomurcuk dökemezken meyve veremezken ben aciz bir kulum dedim . Rabbim diline huzur kalbine ferahlık kucağına da bir evlat nasip etsin inşallah
Eşim progenym kullandı. Bende Impryl kullandım. O sırada rahim filmi çektirdim sonra hamile kaldım şuan inşallah sağlıklı ise 85 günlük hamileyimCanım benim eşimünde morfoloji 1 hangi takviyeleri kullansınız acaba
MaşallahEşim progenym kullandı. Bende Impryl kullandım. O sırada rahim filmi çektirdim sonra hamile kaldım şuan inşallah sağlıklı ise 85 günlük hamileyim
Özür dilerim ama, cocugu olmayan ve bunun icin ugrasan, caba sarfeden insanlara, evlat edinin fikrini vermenizi cok dusuncesizce buldum.Eğer olma ihtimali yoksa evlat edinebilirsiniz. Sosyal medyada denk geliyorum. 3-4 aylıkken veriliyor bebekler. Kendi evlatları gibi oluyor o şekilde de. Takip ettiğim bir tanesi vardı çok mutlular. Eğer ilerleyen süreçte bebeğiniz olmazsa düşünebilirsiniz yani her şeyin bir çözümü var üzülmeyin. Umarım her şey gönlünüzce olur. Boş laf yapanın da cevabını verin. Bahsettiğiniz ameliyatlar hamilelik konusunda çok riskli ameliyatlar. Görümcenizle kaynananız gitsin oğullarına ağlasın size değil. Gerçi ağlanacak bir durum da yok kendi istekleriyle çocuk yapmayan insanlar da var.
Biraz pahalı vitaminler ama ben işe yaradığını düşünüyorum. Eğer ekime kadar olmasaydı doktor tüp bebek yapacaktı. Tüp bebek doktoru verdi bu vitaminleri. İyi bir hastanenin doktoruydu. Nerede oturuyorsunuz ?Eşim progenym kullandı. Bende Impryl kullandım. O sırada rahim filmi çektirdim sonra hamile kaldım şuan inşallah sağlıklı ise 85 günlük hamileyim
Inşallah duam seninle. Umudunu kaybetme doktorun dediği %2 ye bile hamile kalmana engel bir bozukluk değil . Başında ve kuyruk kısımlarında bozukluk vardı. Bunlar ufak şeyler. Mutlaka yumurtlama gününü testlerle kontrol etMaşallah
Lütfen bana da dua et tez zamanda hayırlı haberler alayım
Gözünüz aydın hayırlı olsunEşim progenym kullandı. Bende Impryl kullandım. O sırada rahim filmi çektirdim sonra hamile kaldım şuan inşallah sağlıklı ise 85 günlük hamileyim
Amin inşallah. Rabbim herkese nasip etsin sağlıkla huzurla inşallah.Gözünüz aydın hayırlı olsun
Kendisine laf söylediğim dönemlerde çok hasta oldu ölümlerden döndü hep ama hep döndü
Çok daha kötülerini yaşadım elaleme bayrak gibi salladılar bizi bir bilsen.Kızlar yaklaşık 2 senedir çocuk sahibi olamıyorum bu konuda uğraşıyoruz.
3 yıllık evliyiz henüz.
Aynı yollardan geçen biri olarak sizi o kadar iyi anlıyorum ki benimde yıllarca çocuğum olmadı. Ne zaman aileden birileriyle bir araya gelsek 'sende yokmu birşey ' ' yap bir tane sende' daha bunun gibi nice laflar duyuyordum..İnsan tahammül edemiyor. Hatta bazen tartıştığım kavga ettiğim bile oluyordu. Bu konuda size karşı anlayışlı olmaları lazım..Sanki sizin elinizde olan birşey. Psikolojik olarak sizin bunu takıntı haline getirmenize sebep olacaklar.Bende öyle olmuştu çünkü. Bu süreçte kayınvalidenizde olsa görümceniz de olsa kendi öz kardeşinizde olsa kim olursa olsun size bu soruyu sorup durmadan baskı yapan kim varsa onlardan uzak durun.En büyük tavsiyem bu.Kızlar yaklaşık 2 senedir çocuk sahibi olamıyorum bu konuda uğraşıyoruz.
3 yıllık evliyiz henüz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?