Boşuna mı alınganlık ediyorum ?

8 senelik evliyim çocuk fikri bize çok uzak istemiyoruz yani ve bize de sürekli çocuk baskısı yapılıyor işte olmuyor mu tedavi olun vs gibi saçma sapan şeyler söylüyorlar. Daha önce bi düşük yaptım Rabbim affetsin üzülemedik bile ve bu duyguyu hissedince daha da sağlıklı korunma yöntemlerini tercih ettik, buna rağmen kısır heralde yazık diye bile konuşuluyor fakat biz çocuk istemediğimiz için bu konuşmalar bizi hiç ama hiç etkilemiyor. Siz anne olmak istiyorsunuz o yüzden söyleyenenler sizi rahatsız ediyor bence biraz az görüşün bu süreçde psikolojik olarak kendinizi yormayın. Üstelik kimseye açıklama yapmak zorunda değilsiniz sorun eşinizde de sizde de olabilir bu sizin özeliniz. Siz açıklama yaptıkça onlar daha çok konuşmak daha çok sormak isteyecektir. Bu çok mahrem ve ulu orta konuşulamayacak bi konu insanların yatak odasına kadar da karışmasınlar bi zahmet.

Özür dilerim ama, cocugu olmayan ve bunun icin ugrasan, caba sarfeden insanlara, evlat edinin fikrini vermenizi cok dusuncesizce buldum.
Direkt evlat edinme fikri vermedim en olumsuz ihtimalde bile çıkış yolu olduğunu belirtmek için söyledim. Ki evlat edinmek kötü bir şey değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…