Boşuna mı sinirleniyorum haklı mıyım?

barbekusos

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Temmuz 2018
679
1.265
113
31
Saçma, gereksiz nasıl anlatacağımı bilemediğim bir konu. 2 gün önce erkek arkadaşım bir güzellik yapıp iş yerine çiçek göndermiş. Çok mutlu oldum. Aradım teşekkür ettim. (son 1 aydır tartışmalı zamanlar geçirmiştik, son günlerde düzeltmiştik ve mutluyduk.) Sevgilim de bu hareketiyle gerçekten beni mutlu etti. Aynı gün telefonda konuşurken, şakalaşıyoruz. Hediyeleşmek sünnettir falan diye dalga geçiyoruz. Erkek arkadaşım da bana evet sen de bana bir tişört falan alırsın yazık değil mi bana hepsi eski dedi güldü. O an şakalaştığımızı biliyorum ve güldüm tabi ki dedim. Hatta benim de aklımdan geçmişti, görüştüğümüzde ben de ona bir hediye alırım diye. Severiz birbirimize hediye almayı.
Neyse, akşam oldu. Birden bu muhabbet aklıma geldi. Kendi kendime düşündüm, çiçeği bana karşılık bekleyerek mi aldı diye. Aradım sevgilmi normal konuşuyoruz dedim ki 'bugün, bana tişört alırsın artık dedin. çiçeği karşılığında tişört bekleyerek mi aldın?' dedim. Barbekü ne saçmalıyosun şaka yapmıştım dedi. Ben uzattım konuyu. O da dedi ki çok saçma konuşuyorsun, karşılığında tişört beklesem o çiçeği almam gider o parayla kendime tişört alırım, bunu da söylettin ya bana bravo dedi. Çok üzüldüm. Kapattık telefonu konuşmadık.
Normalde dışarı çıktığımızda ben kendime birşey alacak olsam bile çoğu zaman kendisi alır öder. Bunları da düşündüm. Ama o an çok sinirlendim tişört konusuna.
Ayrıca benim kuzenimle beraber dışarı çıkacağız yarın. Bu aralar ikimiz de çok para harcadığımız için ona telefonda dedim ki, hesabın hepsini sen ödeme ben sana bir kısmını vereceğim dedim. Ya dert etme sen falan dedi. Ama bu ay benim için de çok masraf yaptığını bildiğim için böyle dedim. Sonra da, tamam öyle yaparız sorun yok hallederiz barbekü dedi.
Tişört konusundan sonra hesabı bölüşme teklifimi de kabul edince aklıma takıldı bu konular. Regl dönemim yaklaşıyor gereksiz mi sinir yapıyorum. Yoksa para konusunda benden beklentileri mi var bilemiyorum. Normalde böyle düşünmem. Düşüncelidir. Beğendiğimi alır eder. Sizden akıl almak istedim.

Selam Barbekücüm ( barbekü sosunu çok severim bu arada olsa da yesek, herneyse )
Kusura bakma ama, saçmalamışsın.
ne alaka yan? çiçek aldım karşılığında tşört beklerim? mantıklı mı sence?
ayrıca erkek arkadasın doğru söylemiş, tişört alacak parası olmasa veya başka birşey sana çiçek göndermek yerine kendine tişört almayı seçer sonucta en kötü çiçek , nette 50tl den başlıyor. o paraya ben pazardan mesela kendime en az 3 tişört alırım felan yanii. ayrıca bunun şaka olduğunu bildiğini sonradan uzattıgını söylemişsin. konuya vakıf olman da güzel, ama uzatman saçma olmuş. erkeğin yanında kadının parasının konusulmasını normalde sevmem. eşim varsa yanımda para ödemem. nadirdir. ama erkeklerinde banka gibi görülmesini hiç sevmem. yanlış ta bence. senin kuzenin ise, o ay çok para harcandıgını düşünüyorsan, sizi eğlendirmek için çıkarıyorsa elini cebine sokacksın biraz, ki ilk başta çocuk sana saçmalama falan da demiş. hesabı ortak ödeyebilirsiniz bu gayet doğal bence.. diğer türlü sence erkek arkadasına da haksızlık olmuyor mu ? paran var ise o yemek ısmarlıyorsa sen kahve ısmarlayabilirsin falan.. yani boş şeyleri bence kendine dert edip kendni de onu da sıkıntıya sokma. abla tavsiyesi

Saçmalamışsınız. Adam doğru demiş çiçeğe vereceğim parayla zaten tişört alırdım diye. Regl döneminin etkisi diyelim

Siz de sorun çıkarmaktan beslenen tiplerdensiniz belli ki. Ama bir yere kadar çeker adam sizi, söyleyeyim. İnsanların sabır sınırlarını zorlayıp durun ancak. Niye aklınıza ilişkiye renk, huzur, keyif katmak gelmez anlamam. Ancak nerden ne çıkarsam da adamın üstüne yürüsem diye düşünün... pes.

Normalde evet o yemek ısmarlarsa ben kahveleri öderim. Ya regl olucam diye heralde. Taktım baya. Mutlaka dikkate alicam.

nolursunuz yemeğe gittiğinizde hesabın tamamını ödeyin geçin. bir de sen yarısını verdin ,3te 2sini neden vermedin tartışması olmasın. ama beni de yanlış anlamayın kötü niyetli değilim

Sizin tabirinizle "domuz" gibi inat kocanızdan boşanın. Çünkü kimse böyle hakaretleri hak etmez.

Iı şey bu benim konum ama siz yeni konu açmalısınız sıkıntınız için. Bence karşınıza alıp konuşun.

Canım konuyu biraz daha anlaşılır şekilde topik aç istersen, barbekücümün konusunun altına yazmışsın hiç etik değilAma ben fikrimi söyleyeyim gene de buradan, erkek erkeğe olan muhabbeti neden bilmek istiyorsunuz ki ? ve bunu bilmediğiniz için küsüyor musunuz ? hem de 3gündür ? aynı evin içinde ? çok ilginç valla ya.. bence siz küsmeye yer aramışsınız kusura bakmayın ama. Benim de eşim arkadaşları ile hafta da 1 gün çıkar gece 1 de 2 de gelir, hiç sormam naptın ne konuştun ne ettin diye. gittiği yeri söyler şurdayım hayatım haberin olsun der konu kapanır geldiğine daha asla sormam. ki keza benim de telefonda whatsap gruplarım var ailem, kız arkadaşlarım falan. bazen telefonumu alır resimlere falan bakmak ister. whATSAp konuşmalarıma bakma lütfen kızlarla konuşmalarım var özel derim, tenezüül etmez daha bakmaya okumaya böyle şeyler için kalp kırmaya değmez. bir yuva kolay kurulmuyor. çok rahatsız oluyorsanız bunu güzelce anlatabilirsiniz küsmek yerine. hayatım ne yaptınız nereye gittiniz sohbet edelim biraz.. diye.

Bir de ayrıca çok içten cevap verdiginiz için de teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…