Boşuna mı sinirleniyorum haklı mıyım?

Cocuk cok sabirli galiba. Ama sabrin da sonu vardir. Durduk yere sorun yaratmaya devam ederseniz isiniz zor. Allah erkek arkadasina sabir versin :)

Pes artık ben cocugun yerınde olsam ayrılırım hem cocuk daha cok masraf yapmıs harcamıs ve harcamaya devam edıyor kuzenını de yedıyor ve senden maddı beklentısı var evet ne var al demıs saka yapmıssa... sızın beklentı daha fazla

Şu konuyu sevgilime okusam bol bol hayır duasını alırım.
Adama eziyet etmeyin. Her zaman böyleyseniz topuklarını vura vura kaçması yakındır.

Kuzeninizle çıkacağınız yemek için "ben sana paranın bir kısmını veririm" demeniz de ayrı facia.
Çıktığınız her yemeği ödemek sevgilinizin vazifesi mi? Siz hiç ödemiyor musunuz?
Hesabı bölüşmeyi kabul etmesi bile sorun olmuş. Hem adama yıkılıyorsunuz hem bölüşmeyi kabul edince para konusunda beklentisi olan o oluyor.
Bazı konuları gerçekten dehşet içinde okuyorum.

Çiçek alan o, size masraf yapan o, dışarıda harcadıklarınızı karşılayan da o. Sizden beklentisi olan biri bunları yapmaz. Tam tersi sevgiliniz böyle düşünebilir. Yazdıklarınız itici geldi.
Haksızlık yapmışsınız kendimizi affettirin. Ama bence tişört almayın. Konuyu açıp yine aranız bozulabilir. Onun yerine hoşuna gidecek başka bir sürpriz yapabilirsiniz.

Çok talihsiz bir muabbet olmuş. Sevgiliniz gerçekten çok kırılmıştır özür dileseniz de bi süre içinden atamaz o lafları gibime geliyor. Kırıcı olmak asla istemem ama yaptığınız konuşma gerçekten terbiyesizce olmuş. Aynısı size söylense mesela burada konu açsanız topa tutarız o adamı. Ne yapın edin gönlünü alın çocukcağızın

Son derece gereksiz ve şımarıkça bir yaklaşım olmuş gerçekten. Yani bilinçli huzursuzluk çıkarsam desem bu kadar anlamsız muhabbeti kırk yıl düşünsem bulamam. Bir jest var ortada. Ve siz resmen mahvetmişsiniz. Artık adam size bişey alacak olsada almak istemez yine karşılık beklediğini sanarsınız diye.

Para konusunda faydalanan sizsiniz gibi geldi. Baksaniza daha gitmediginiz, yiyip icmediginiz yerin hesabının ödemesini bile onun yapacağıni soylemissiniz. Yani bu kesinlikle adamın görevi siz lütfedip yardım ediyormussunuz gibi. Hayır kuzen de sizin yani anlamadım ki. Adam iyi dayanıyor buna.

Hmm...
Böyle erkek arkadaşım olsa yerlere göklere sığdıramazdım herhalde.
Haksız buldum sizi. Bence özür dileyin. Önceki ilişkilerinizde böyle sömürülme durumları oldu mu bilmiyorum ama çocuk şaka yapmak istemiş sadece.

Çok teşekkür ederim.
Senin yerinde olmak için neler vermezdim.
Tadını çıkar.
Erkek arkadaşının hiç hatasını göremedim
senin de hayatında yine güzel şeyler vardır. öyle düşünme. belki ben diğer sorunlarım yüzünden bu kadar takıntılı olmuşumdur.. belki büyük travmalar atlatıp bu günlere gelmişimdir.. umarım sen benden çok daha mutlu bir hayat yaşarsın. benden çok daha güzel bir ilişki yaşarsın. seni tanımıyorum. ama seni seviyorum :)

aa hayır hayır. tabiki her yemeği ödemek zorunda değil. kuzenimle ilk defa tanışacak. tanışma yemeği gibi. kendisi bunu teklif ettiği için ben öyle dedim. hani beraber öderiz bu ay çok masraf yaptın diye demek istedim.

önceki bir ilişkimde böyle bir durum yaşamadım aslında. bir an aklımdan öyle düşünceler geçti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…