- 19 Nisan 2015
- 2.244
- 2.224
- 133
- Konu Sahibi barbekusos
-
ya demeyin öyle lütfen. nelere üzülüyorsanız bir an önce geçer gider umarım. umarım güzel günler çok yakındırAllahım bunlara üzülebilecek kadar rahat bi hayatı banada nasip et
Çok teşekkür ederim.ya demeyin öyle lütfen. nelere üzülüyorsanız bir an önce geçer gider umarım. umarım güzel günler çok yakındır
Cocuk cok sabirli galiba. Ama sabrin da sonu vardir. Durduk yere sorun yaratmaya devam ederseniz isiniz zor. Allah erkek arkadasina sabir versin :)Saçma, gereksiz nasıl anlatacağımı bilemediğim bir konu. 2 gün önce erkek arkadaşım bir güzellik yapıp iş yerine çiçek göndermiş. Çok mutlu oldum. Aradım teşekkür ettim. (son 1 aydır tartışmalı zamanlar geçirmiştik, son günlerde düzeltmiştik ve mutluyduk.) Sevgilim de bu hareketiyle gerçekten beni mutlu etti. Aynı gün telefonda konuşurken, şakalaşıyoruz. Hediyeleşmek sünnettir falan diye dalga geçiyoruz. Erkek arkadaşım da bana evet sen de bana bir tişört falan alırsın yazık değil mi bana hepsi eski dedi güldü. O an şakalaştığımızı biliyorum ve güldüm tabi ki dedim. Hatta benim de aklımdan geçmişti, görüştüğümüzde ben de ona bir hediye alırım diye. Severiz birbirimize hediye almayı.
Neyse, akşam oldu. Birden bu muhabbet aklıma geldi. Kendi kendime düşündüm, çiçeği bana karşılık bekleyerek mi aldı diye. Aradım sevgilmi normal konuşuyoruz dedim ki 'bugün, bana tişört alırsın artık dedin. çiçeği karşılığında tişört bekleyerek mi aldın?' dedim. Barbekü ne saçmalıyosun şaka yapmıştım dedi. Ben uzattım konuyu. O da dedi ki çok saçma konuşuyorsun, karşılığında tişört beklesem o çiçeği almam gider o parayla kendime tişört alırım, bunu da söylettin ya bana bravo dedi. Çok üzüldüm. Kapattık telefonu konuşmadık.
Normalde dışarı çıktığımızda ben kendime birşey alacak olsam bile çoğu zaman kendisi alır öder. Bunları da düşündüm. Ama o an çok sinirlendim tişört konusuna.
Ayrıca benim kuzenimle beraber dışarı çıkacağız yarın. Bu aralar ikimiz de çok para harcadığımız için ona telefonda dedim ki, hesabın hepsini sen ödeme ben sana bir kısmını vereceğim dedim. Ya dert etme sen falan dedi. Ama bu ay benim için de çok masraf yaptığını bildiğim için böyle dedim. Sonra da, tamam öyle yaparız sorun yok hallederiz barbekü dedi.
Tişört konusundan sonra hesabı bölüşme teklifimi de kabul edince aklıma takıldı bu konular. Regl dönemim yaklaşıyor gereksiz mi sinir yapıyorum. Yoksa para konusunda benden beklentileri mi var bilemiyorum. Normalde böyle düşünmem. Düşüncelidir. Beğendiğimi alır eder. Sizden akıl almak istedim.
Rica ederim.Valla ya doğru hep onlar kalp kiracak değil ya :) teşekkür ederim
Pes artık ben cocugun yerınde olsam ayrılırım hem cocuk daha cok masraf yapmıs harcamıs ve harcamaya devam edıyor kuzenını de yedıyor ve senden maddı beklentısı var evet ne var al demıs saka yapmıssa... sızın beklentı daha fazlaSaçma, gereksiz nasıl anlatacağımı bilemediğim bir konu. 2 gün önce erkek arkadaşım bir güzellik yapıp iş yerine çiçek göndermiş. Çok mutlu oldum. Aradım teşekkür ettim. (son 1 aydır tartışmalı zamanlar geçirmiştik, son günlerde düzeltmiştik ve mutluyduk.) Sevgilim de bu hareketiyle gerçekten beni mutlu etti. Aynı gün telefonda konuşurken, şakalaşıyoruz. Hediyeleşmek sünnettir falan diye dalga geçiyoruz. Erkek arkadaşım da bana evet sen de bana bir tişört falan alırsın yazık değil mi bana hepsi eski dedi güldü. O an şakalaştığımızı biliyorum ve güldüm tabi ki dedim. Hatta benim de aklımdan geçmişti, görüştüğümüzde ben de ona bir hediye alırım diye. Severiz birbirimize hediye almayı.
Neyse, akşam oldu. Birden bu muhabbet aklıma geldi. Kendi kendime düşündüm, çiçeği bana karşılık bekleyerek mi aldı diye. Aradım sevgilmi normal konuşuyoruz dedim ki 'bugün, bana tişört alırsın artık dedin. çiçeği karşılığında tişört bekleyerek mi aldın?' dedim. Barbekü ne saçmalıyosun şaka yapmıştım dedi. Ben uzattım konuyu. O da dedi ki çok saçma konuşuyorsun, karşılığında tişört beklesem o çiçeği almam gider o parayla kendime tişört alırım, bunu da söylettin ya bana bravo dedi. Çok üzüldüm. Kapattık telefonu konuşmadık.
Normalde dışarı çıktığımızda ben kendime birşey alacak olsam bile çoğu zaman kendisi alır öder. Bunları da düşündüm. Ama o an çok sinirlendim tişört konusuna.
Ayrıca benim kuzenimle beraber dışarı çıkacağız yarın. Bu aralar ikimiz de çok para harcadığımız için ona telefonda dedim ki, hesabın hepsini sen ödeme ben sana bir kısmını vereceğim dedim. Ya dert etme sen falan dedi. Ama bu ay benim için de çok masraf yaptığını bildiğim için böyle dedim. Sonra da, tamam öyle yaparız sorun yok hallederiz barbekü dedi.
Tişört konusundan sonra hesabı bölüşme teklifimi de kabul edince aklıma takıldı bu konular. Regl dönemim yaklaşıyor gereksiz mi sinir yapıyorum. Yoksa para konusunda benden beklentileri mi var bilemiyorum. Normalde böyle düşünmem. Düşüncelidir. Beğendiğimi alır eder. Sizden akıl almak istedim.
Çiçek alan o, size masraf yapan o, dışarıda harcadıklarınızı karşılayan da o. Sizden beklentisi olan biri bunları yapmaz. Tam tersi sevgiliniz böyle düşünebilir. Yazdıklarınız itici geldi.Saçma, gereksiz nasıl anlatacağımı bilemediğim bir konu. 2 gün önce erkek arkadaşım bir güzellik yapıp iş yerine çiçek göndermiş. Çok mutlu oldum. Aradım teşekkür ettim. (son 1 aydır tartışmalı zamanlar geçirmiştik, son günlerde düzeltmiştik ve mutluyduk.) Sevgilim de bu hareketiyle gerçekten beni mutlu etti. Aynı gün telefonda konuşurken, şakalaşıyoruz. Hediyeleşmek sünnettir falan diye dalga geçiyoruz. Erkek arkadaşım da bana evet sen de bana bir tişört falan alırsın yazık değil mi bana hepsi eski dedi güldü. O an şakalaştığımızı biliyorum ve güldüm tabi ki dedim. Hatta benim de aklımdan geçmişti, görüştüğümüzde ben de ona bir hediye alırım diye. Severiz birbirimize hediye almayı.
senin de hayatında yine güzel şeyler vardır. öyle düşünme. belki ben diğer sorunlarım yüzünden bu kadar takıntılı olmuşumdur.. belki büyük travmalar atlatıp bu günlere gelmişimdir.. umarım sen benden çok daha mutlu bir hayat yaşarsın. benden çok daha güzel bir ilişki yaşarsın. seni tanımıyorum. ama seni seviyorum :)Çok teşekkür ederim.
Senin yerinde olmak için neler vermezdim.
Tadını çıkar.
Erkek arkadaşının hiç hatasını göremedim
aa hayır hayır. tabiki her yemeği ödemek zorunda değil. kuzenimle ilk defa tanışacak. tanışma yemeği gibi. kendisi bunu teklif ettiği için ben öyle dedim. hani beraber öderiz bu ay çok masraf yaptın diye demek istedim.Şu konuyu sevgilime okusam bol bol hayır duasını alırım.
Adama eziyet etmeyin. Her zaman böyleyseniz topuklarını vura vura kaçması yakındır.
Kuzeninizle çıkacağınız yemek için "ben sana paranın bir kısmını veririm" demeniz de ayrı facia.
Çıktığınız her yemeği ödemek sevgilinizin vazifesi mi? Siz hiç ödemiyor musunuz?
Hesabı bölüşmeyi kabul etmesi bile sorun olmuş. Hem adama yıkılıyorsunuz hem bölüşmeyi kabul edince para konusunda beklentisi olan o oluyor.
Bazı konuları gerçekten dehşet içinde okuyorum.
önceki bir ilişkimde böyle bir durum yaşamadım aslında. bir an aklımdan öyle düşünceler geçti.Hmm...
Böyle erkek arkadaşım olsa yerlere göklere sığdıramazdım herhalde.
Haksız buldum sizi. Bence özür dileyin. Önceki ilişkilerinizde böyle sömürülme durumları oldu mu bilmiyorum ama çocuk şaka yapmak istemiş sadece.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?