Boşuna mı sinirleniyorum haklı mıyım?

Bir de ayrıca çok içten cevap verdiginiz için de teşekkür ederim.
Caaanımmm rica ederimm Sevdiceğini üzme, kendini de böyle boş beleş şeyler için sıkıntıya sokma. Anın tadını çıkarın, boşver tişörtü, çiçeği, yemeği.
o 3 ödüyorsa sen 1 öde. Bunu da hiç kafana takma. Erkekler hem merkez bankası mı ayol.

Aslinda oyle bir tıp değilimdir. Aksine son zamanlarda ikimiz de düzeltmek için ilişki hareketlensin diye uğraştık. Pişman oldum. Iyiki konu açmışım diyorum. Düşünceleriniz bana iyi geldi.

Çocuğun sizden ayrılıp takıntı kurbanı olmayacağı biriyle sevgili olması lazım, yani boş kavga ve tribin bir faydası mı var bir çiçek aldınız diye şaftınız kaymış resmen hayatı sorgulamaya geçmişsiniz
Bu kadar takıntı yapmayın, anı yaşamaya bakın

Bu ayıp ama. Takıntılı olduğumu biliyorum gereken tedaviye de devam ediyorum. Önceki konularımdan vurmanıza üzüldüm şu an. Bir cicek alındı diye şaftımın kaydığı da yok. Teşekkür ederim yine de. Ani yasa takıntı yapma demek keşke faydalı olsaydı benim için. Hiç ilaç tedavisine başlamadan etrafımdan bu cumleyi duyarak iyilesebilirmisim demek ki. Yorumunuza üzüldüm.

nolursunuz yemeğe gittiğinizde hesabın tamamını ödeyin geçin. bir de sen yarısını verdin ,3te 2sini neden vermedin tartışması olmasın. ama beni de yanlış anlamayın kötü niyetli değilim
yaaa kötü niyetli olmadığınızı gerçekten hissettim. evet ya hepsini ben ödeyeyim geçiyim. sonuçta benim kuzenimi çıkartıyoruz. bir de o bana az mı yaptı böyle şeyler canım ya. cidden üzüldüm ya.

İnanın önceki konularınızı hiç okuyarak yorum yapmadım size şimdi. Yazdığınıza göre yorum yaptım.
Ama Bu durum devam ederse sonuç bu olacak onu demek istedim üzülmeyin ya.
Çiçekle birlikte olmayacak kavgalar etmişsiniz o yüzden sorgulamaya başladınız dedim ama sizi de üzmek istemedim.
Siz doktorunuzla yaşanan şu olayı anlatın ilaç tedavisi gerekirse önerisini yapsın ama size anlatmanızı tavsiye ederim

takıntılı olmak çok zor cidden. hem kendim hırpalanıyorum hem etrafımdakiler.

teşekkür ederim,eveet kesin anlatacağım. ya ben de size kesinlikle kötü niyetle yazmadım. yanlış anlamışım. yorumunuz için de teşekkür ederim. konu açmakla iyi yapmışım, yoksa hep kendimi haklı bulacaktım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…