Boşuna mı sinirleniyorum haklı mıyım?

Barbeku sos olsa da patatesi banip banip yesek
regldendir o. Bol cikolata ye. Sakin tutar, mutluluk verir Benim o donem yaklasinca esim artik evi cikolata dolduruyor. Ne kadar biktiysa o donemin hassasligindan. Hazirlik yapiyor resmen savasa girer gibi

Kimbilir neler yaşadın bilemeyiz tabi burda sadece 3 satır yazıya göre yorum yapıyoruz.
Ne kadar gönlü güzel birisin güzel dikeklerin çok mutlu etti beni.
Ben evliyim ilişki anlamında değilde imrenişim huzurumu özledim.
Küçük şeylerle üzme kendini fazla alıngan davranmışsın konuna dönecek olursam.
Ne travmalar atlattın bilmiyorum ama nezaman istersen seve seve sırdaşın olurum

Kardeş konsantre konu sıkıştırmayın araya ahsjsjs.

Konu sahibi yaşınız 16 değilse durumunuz çok vahim.

Aslında konu sahibini az çok anladım çünkü ben de aynı durumu yaşamıştım... eski sevgilimle otobüse binerken akbilini bulamadık basar mısın dedi. Bastım. Sonra tekrar aradı üstünden çıktı akbil arka cebine koymuş. Bayağı kızmıştım kendisine sonradan. Bu sanırım bazı şeylerin baştan önünü alma çabası.
Sonra mı? Beş katı ağzıma eden biriyle tanıştım keşke tek derdi akbilim olsa diyorum :)

Şu regl, hamilelik, lohusalık, vs vs durumlar ne zamana kadar başkalarına saldırmanın bahanesi olacak? Biz de oluyoruz regl, biz de hamilesiyle, lohusasıyla, regllisiyle beraber yaşıyoruz. Eee nasıl birbirimize saldırmadan yaşayabiliyoruz? İnsanların hayatını cehenneme çevirmenin bahanesi olamaz bunlar. Aşın bunları. Davranışlarını kontrol edemeyen psikolojik tedavi görsün. Bu kadar net.

Dışarda genelde beğendiğim birşeyi erkek arkadaşım alır demişsin
Ben daha 1 yıllık ilişkimde buna müsade etmedim, beğenirim durumum yoksa beğenmedim der geçerim ve almam
Regl imiş ne güzel bahane, ben regl ağrısından yerlere yatıyorum hastanelik oluyorum şöyle trip atmaya kıyamam kimseye
Beni çok yanlış yetiştirmişler
Bu düzene ayak uyduramadım gitti

Aynı şekilde bende, kesinlikle. Bir gün uzun uzun bir mesaj yazarım belki sana. Sen de aynı şekilde her türlü dert dinlerim istediğin kadar

Aslında durum şöyle. Ben beğenirim alır mısın demem. Ya da aa beğendim falan demem. Ihtiyacım olan bişey mesela girdim aldım kasaya gittiğimde hadi sana bunu ben alıyım der. Ben de ona yaparım aynı şekilde. Kötü niyetle demedim. Regl yakın diye trip atmak da değil aslında kendime engel olamıyorum sinirleniyorum herşeye. O dönemler aileme yakın çevreme karşı oluyor böyle gerçekten.

Bu asla birilerinin kalbini kırmak için bahane değil. Evet davranışlarını kontrol edemeyen ben tedavi görüyorum. Fakat anlamadigim şey azarlar tarzda yorum yapmanız olmuş. Yine de teşekkür ederim. Belli ki o kadar büyük sacmalamisim ki sizi bu kadar sinirlendirmiş.

Ya dii mi.. Ya evet cidden etrafımda da çok duyuyorum böyle şeyler etkileniyorum. En ufak bir durumda aklıma acaba öyle mi böyle mi diye sorular geliyor tabiki.

Nerede çalışıyorsunuz?
Sanırım işiniz saçmalamak.
Ve maaşınızda dolgun olmalı.
Yoksa bedavaya bu kadar saçmalanmaz.
Ahahahah böyle dan diye yorumlar çarpıyor yuzume utanıyorum. Yarın inşallah arkadaş çevremden biri çıkıp 'abi kk'da sevgilisine aldığı çiçeği zehir eden saftiriği okudunuz mu ben utandım Yaaa' demez.

Off en sevdiğim patates ve barbekü sos. Ya regl zamanı bak cidden oluyor işte böyle şeyler. Esiniz akıllı davranıyor ahahah

Asla kesinlikle böyle değil. Çok ciddiyim asla böyle bir durum değil. Kendisi söylemişti kuzenini de alalım sizi yemeğe gotureyim diye. Ben o yüzden ona onceden söylemek istedim. Hani onu düşündüğüm için aslında soyledim. Çok harcadık bu ay beraber ödeyelim gerek yok senin ismarlamana diye. Gerçekten asla öyle değil. O yemekleri öderse ben sinema biletini alırım. O başka bişey yaparsa diğer mekânda ben asla ona odetmem. Inanın öyle değil. Sadece acaba böyle bir durum olabilir mi diye geçti aklimdan o kadar.

Hesap ödemeyi teklif edip kabul edince de bozulmuşsun. Öderken elin geri gidecekse laf olsun diye de teklif etme.

Kısa ve net haksızsın. Resmen tartısmak ıcın caba sarfetmişsin gibi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…