- 14 Temmuz 2018
- 679
- 1.265
- 113
- 31
- Konu Sahibi barbekusos
-
teşekkür ederim :)))Bir melisa çayı, papatya çayı ne bileyim tomurcuk gül çayı falan için. Gerginliğe, huysuzluğa birebir gelir.
Kimbilir neler yaşadın bilemeyiz tabi burda sadece 3 satır yazıya göre yorum yapıyoruz.senin de hayatında yine güzel şeyler vardır. öyle düşünme. belki ben diğer sorunlarım yüzünden bu kadar takıntılı olmuşumdur.. belki büyük travmalar atlatıp bu günlere gelmişimdir.. umarım sen benden çok daha mutlu bir hayat yaşarsın. benden çok daha güzel bir ilişki yaşarsın. seni tanımıyorum. ama seni seviyorum :)
Arkadaşlar domuz gıbı inat kocam var genelde isten eve evden ıse gıder erkek arkadaşıyla konuştuğu yada yaptıgı işlerini bana anlamıyor tartıştık 3 gundur kusuz ne yapmalıyım yorumları beklıorum
Aynı şekilde bende, kesinlikle. Bir gün uzun uzun bir mesaj yazarım belki sana. Sen de aynı şekilde her türlü dert dinlerim istediğin kadarKimbilir neler yaşadın bilemeyiz tabi burda sadece 3 satır yazıya göre yorum yapıyoruz.
Ne kadar gönlü güzel birisin güzel dikeklerin çok mutlu etti beni.
Ben evliyim ilişki anlamında değilde imrenişim huzurumu özledim.
Küçük şeylerle üzme kendini fazla alıngan davranmışsın konuna dönecek olursam.
Ne travmalar atlattın bilmiyorum ama nezaman istersen seve seve sırdaşın olurum
Aslında durum şöyle. Ben beğenirim alır mısın demem. Ya da aa beğendim falan demem. Ihtiyacım olan bişey mesela girdim aldım kasaya gittiğimde hadi sana bunu ben alıyım der. Ben de ona yaparım aynı şekilde. Kötü niyetle demedim. Regl yakın diye trip atmak da değil aslında kendime engel olamıyorum sinirleniyorum herşeye. O dönemler aileme yakın çevreme karşı oluyor böyle gerçekten.Dışarda genelde beğendiğim birşeyi erkek arkadaşım alır demişsin
Ben daha 1 yıllık ilişkimde buna müsade etmedim, beğenirim durumum yoksa beğenmedim der geçerim ve almam
Regl imiş ne güzel bahane, ben regl ağrısından yerlere yatıyorum hastanelik oluyorum şöyle trip atmaya kıyamam kimseye
Beni çok yanlış yetiştirmişler
Bu düzene ayak uyduramadım gitti
Bu asla birilerinin kalbini kırmak için bahane değil. Evet davranışlarını kontrol edemeyen ben tedavi görüyorum. Fakat anlamadigim şey azarlar tarzda yorum yapmanız olmuş. Yine de teşekkür ederim. Belli ki o kadar büyük sacmalamisim ki sizi bu kadar sinirlendirmiş.Şu regl, hamilelik, lohusalık, vs vs durumlar ne zamana kadar başkalarına saldırmanın bahanesi olacak? Biz de oluyoruz regl, biz de hamilesiyle, lohusasıyla, regllisiyle beraber yaşıyoruz. Eee nasıl birbirimize saldırmadan yaşayabiliyoruz? İnsanların hayatını cehenneme çevirmenin bahanesi olamaz bunlar. Aşın bunları. Davranışlarını kontrol edemeyen psikolojik tedavi görsün. Bu kadar net.
Ya dii mi.. Ya evet cidden etrafımda da çok duyuyorum böyle şeyler etkileniyorum. En ufak bir durumda aklıma acaba öyle mi böyle mi diye sorular geliyor tabiki.Aslında konu sahibini az çok anladım çünkü ben de aynı durumu yaşamıştım... eski sevgilimle otobüse binerken akbilini bulamadık basar mısın dedi. Bastım. Sonra tekrar aradı üstünden çıktı akbil arka cebine koymuş. Bayağı kızmıştım kendisine sonradan. Bu sanırım bazı şeylerin baştan önünü alma çabası.
Sonra mı? Beş katı ağzıma eden biriyle tanıştım keşke tek derdi akbilim olsa diyorum :)
Ahahahah böyle dan diye yorumlar çarpıyor yuzume utanıyorum. Yarın inşallah arkadaş çevremden biri çıkıp 'abi kk'da sevgilisine aldığı çiçeği zehir eden saftiriği okudunuz mu ben utandım Yaaa' demez.Nerede çalışıyorsunuz?
Sanırım işiniz saçmalamak.
Ve maaşınızda dolgun olmalı.
Yoksa bedavaya bu kadar saçmalanmaz.
Off en sevdiğim patates ve barbekü sos. Ya regl zamanı bak cidden oluyor işte böyle şeyler. Esiniz akıllı davranıyor ahahahBarbeku sos olsa da patatesi banip banip yesek
regldendir o. Bol cikolata ye. Sakin tutar, mutluluk verirBenim o donem yaklasinca esim artik evi cikolata dolduruyor. Ne kadar biktiysa o donemin hassasligindan. Hazirlik yapiyor resmen savasa girer gibi
Asla kesinlikle böyle değil. Çok ciddiyim asla böyle bir durum değil. Kendisi söylemişti kuzenini de alalım sizi yemeğe gotureyim diye. Ben o yüzden ona onceden söylemek istedim. Hani onu düşündüğüm için aslında soyledim. Çok harcadık bu ay beraber ödeyelim gerek yok senin ismarlamana diye. Gerçekten asla öyle değil. O yemekleri öderse ben sinema biletini alırım. O başka bişey yaparsa diğer mekânda ben asla ona odetmem. Inanın öyle değil. Sadece acaba böyle bir durum olabilir mi diye geçti aklimdan o kadar.Para konusunda faydalanan sizsiniz gibi geldi. Baksaniza daha gitmediginiz, yiyip icmediginiz yerin hesabının ödemesini bile onun yapacağıni soylemissiniz. Yani bu kesinlikle adamın görevi siz lütfedip yardım ediyormussunuz gibi. Hayır kuzen de sizin yani anlamadım ki. Adam iyi dayanıyor buna.
Hesap ödemeyi teklif edip kabul edince de bozulmuşsun. Öderken elin geri gidecekse laf olsun diye de teklif etme.Saçma, gereksiz nasıl anlatacağımı bilemediğim bir konu. 2 gün önce erkek arkadaşım bir güzellik yapıp iş yerine çiçek göndermiş. Çok mutlu oldum. Aradım teşekkür ettim. (son 1 aydır tartışmalı zamanlar geçirmiştik, son günlerde düzeltmiştik ve mutluyduk.) Sevgilim de bu hareketiyle gerçekten beni mutlu etti. Aynı gün telefonda konuşurken, şakalaşıyoruz. Hediyeleşmek sünnettir falan diye dalga geçiyoruz. Erkek arkadaşım da bana evet sen de bana bir tişört falan alırsın yazık değil mi bana hepsi eski dedi güldü. O an şakalaştığımızı biliyorum ve güldüm tabi ki dedim. Hatta benim de aklımdan geçmişti, görüştüğümüzde ben de ona bir hediye alırım diye. Severiz birbirimize hediye almayı.
Neyse, akşam oldu. Birden bu muhabbet aklıma geldi. Kendi kendime düşündüm, çiçeği bana karşılık bekleyerek mi aldı diye. Aradım sevgilmi normal konuşuyoruz dedim ki 'bugün, bana tişört alırsın artık dedin. çiçeği karşılığında tişört bekleyerek mi aldın?' dedim. Barbekü ne saçmalıyosun şaka yapmıştım dedi. Ben uzattım konuyu. O da dedi ki çok saçma konuşuyorsun, karşılığında tişört beklesem o çiçeği almam gider o parayla kendime tişört alırım, bunu da söylettin ya bana bravo dedi. Çok üzüldüm. Kapattık telefonu konuşmadık.
Normalde dışarı çıktığımızda ben kendime birşey alacak olsam bile çoğu zaman kendisi alır öder. Bunları da düşündüm. Ama o an çok sinirlendim tişört konusuna.
Ayrıca benim kuzenimle beraber dışarı çıkacağız yarın. Bu aralar ikimiz de çok para harcadığımız için ona telefonda dedim ki, hesabın hepsini sen ödeme ben sana bir kısmını vereceğim dedim. Ya dert etme sen falan dedi. Ama bu ay benim için de çok masraf yaptığını bildiğim için böyle dedim. Sonra da, tamam öyle yaparız sorun yok hallederiz barbekü dedi.
Tişört konusundan sonra hesabı bölüşme teklifimi de kabul edince aklıma takıldı bu konular. Regl dönemim yaklaşıyor gereksiz mi sinir yapıyorum. Yoksa para konusunda benden beklentileri mi var bilemiyorum. Normalde böyle düşünmem. Düşüncelidir. Beğendiğimi alır eder. Sizden akıl almak istedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?