Botox yaptıran arkadaşlar ....

herkese slm,
botox yaptırdım ve üç ay içinde eski halime döndüm. şuan külkedisinin balkabağına dönen arabası misali şoktayım. var mı botox u bu kadar erken çözülen?

Benimki sekiz ayda bire kadar uzadı. Doktor seran göçerle çalışıyoruz biz. öneririm. birde botoks sonrası yapılması yapılmaması gerek hareketleri bilmen gerekiyor tatlım. botokstan sonra bölgeye buz koy bir de şişlik acı birşey kalmıyor. sizinde söyleyeceğiniz şeyler varsa dinlerim :)

bende iki senedir botox-dolgu yaptırıyorum.Her iki uygulamanında etkisi bende çok daha uzun süre oluyor,yaptırdıktan 6 ay sonra etkisinin kayboolmaya başladığını görüyorum ve tamamen bitmeden yeniden yaptırıyorum.Yani senede iki defa yaptırarak her zaman genç ve bakımlı kalabiliyorum.Ama bence bu iki uygulama da da en önemli faktör doktor seçimi çünkü çevremizde uzaylı gibi yada basit kadın görüntüsünde birçok insan oluyor malesef yanlış uygulama sebebiyle.Bence en güzeli uygulamanın doğal görünümde olması ve güzelleştirmesi tazelik katması

Ben doktorumdan son derece memnunum ve dr.Kerem baykal'ı herkese tavsiye ederim.Saç dökülmesi şikayetim için gittiğimde tanıştım , saç sorunumu giderdiği için çok memnun kaldım ve sonrasında botox-dolgu da yaptırdım.Yapılan işlemlerin bende sonuçları gerçekten çok çok başarılı , tavsiye ederim kızlar.Sizde yinede araştırın internetten ama eminim doktor beyden çok memnun kalacaksınız.

Her Botoks yaptıran şeytan kaşlı mı olur?

Botoksun adı neden kötüye çıktı?

Her Botoks yaptıran şeytan kaşlı mı olur?

Hayır. Botoks çok çok eski bir tedavi değil. Alına Botoks uygulamasında broşürlerde, yayınlarda, göz bebeğinden bir dikey çizgi çekin ve bunum dışına Botoks yapmayın yazıyordu. İşte bu şekilde yapılan Botox şeytan kaş yapar. Yapanların suçu yoktu aslında, ürün kullanımı böyle öğretildi. Bu uygulama, Botoks imajını bozdu aslında. Ben, alın yanlarına iki ek küçük doz ekliyorum. Böylece alındaki çizgiler azalıyor, kaşlar yana çekik oluyor. Ben havaya kalkık kaşı değil, yana çekik kaşı daha estetik buluyorum.

Etkisi ne kadar sürer?

4-6 ay sürer. 4-6 ay sonra sadece eski haline gelir.

Botoksun etkisi geçince daha kötü oluyormuş?

Alakası yok. İnsan güzele çabuk alışıp eski halini unutuyor. Etkisi tamamen geçicidir. Mesela, alına yapılan botoksda, 6 ay boyunca, alnın yaşlanması durur.

6 ay kısa, kalıcı yöntem yok mu?

Kuaföre haftada 1 defa gittiğinizi düşünürseniz 6 ay çok uzun bir süre. Etkisi geçici olmasa bu kadar yaygınlaşmazdı aslında. %20 hasta botoksu beğenmiyor. Kalıcı yöntem olması çok riskli aslında

Botox yaptırdım, hala çizgilerim var?

Botox deriye dolaylı etki eder, direk etkisi yoktur. Botox kaslara etkilidir. Yıllar içinde oluşan derideki çizgi, Botoksla 1 haftada geçmez.

Beton yüz, mimiksiz yüz yapay duruyor?

Hiç çizgi kalmasın diye, botoksu abartıp mimik kaslarını çalışmaz hale getirirseniz, yüzünüz robota döner. Doğal Botox uygulaması, duygularınızı doğru şekilde gösterecek mimiklere, izin vermelidir. Bu, kişiye özgü noktalar ve doz ile bu mümkün.

Ben botoksluları hemen anlarım.

Mimiksiz, anlamsız yüzler anlaşılır. Doğal botoks uygulaması , yüze doğal bir tazelik verir.

Göz kenarlarındaki çizgilerden kurtulabilir miyim?

En zor bölge burası. Botoksla, tüm göz kenarı çizgilerini silmek mümkün ama o zaman da gülmeniz imkansız hale gelir. Doğru doz ile hem gülebilir hem de çizgileriniz azalır. Deri çok kırışmış ve incelemişse yağ enjeksiyonu daha mantıklı bir çözüm. Gülünce çok az çizgi oluyorsa ben hiç botoks yapmıyorum.

Doğru doz ve doğru noktalara ile botoksla olan önyargılarınız ortadan kalkacaktır. Ben kendime 5 yıldır yılda 1 defa Botoks yapıyorum. Gülme miniklerime çok az Botoks yapıyorum. Botoksla, gülerken kaşlarımın aşağıya düşmesini engelliyorum ve alın çizgilerimi dengeliyorum. Böylece, botoksunuz yakışmış demiyorlar, sizi iyi gördüm diyorlar. Botoksu, salt çizgi silme aracı olarak görmeyin. Botoksu, taze bir görünümü devam ettirmek için yapıyoruz.

Sevgiler

Dr. Barış Çakır

şoktayım 1 ay 10 gün sonra botoksum bozuldu yani eskisi gibi kaşlarımı çatıyorum ve mimik kırışıklarım geldi ((((((((((((

haftasonu görüştüğüm doktor botox ilk kez yapıldığında etkisinin 2 ay ile 4 ay arasında değişeceğini ancak 2.uygulamadan sonra 6 aylık kalıcılığa sahip olacağını söyledi.burun kenarından aşağıya doğru inen çizgilere botox yapılmağını öğrendim ve çok üzüldüm.o çizgilere ancak dolgu uygulanıyormuş.

selamlar ben şimdiye dek 4 kez botox yaptırdım. ilkinde 3 ay sürdü etkisi. daha sonra doktorumu değiştirdim ve son iki uygulama en az 6 ay gitti. sanırım bunda kullanılan ilacın original olması ve çok beklememiş taze ilaç olmasının etkisi büyük. ilacı uygulatınca tam olarak oturması için 1 hafta 10 gün gecmesi gerekiyor. daha sonra kalıcılıgının en az 6 ay olması gerekiyor. sonuncu uygulamayı yeni yaptırdım, bu haftaiçi rötuş randevuma gideceğim.

botox yaptıran arklarım var.eski halınızden daha kotu oluyrsnz

Bende botoks düşünüyordum ama vazgeçtim şimdi çok iyiyim biraz daha yıllar geçmesi gerekecek eczacı bi arkadaşımın tavsiyesiyle yuzume çok iyi gelen bişey buldum 3-4 ay içinde harika sonuçlar aldım insallah gerek kalmaz ama yaptıracaklar için sunu söyliyim gözlemlediğim kadarıyla 1-2 kez yapınca ancak etkisi zun sure kalıyor

canım bende merak ettim banada özelden yazarmısın, ne yaptıysam fayda görmedim bende

canım bende merak ettim banada özelden yazarmısın, ne yaptıysam fayda görmedim bende

canım, botoks yüzyılın mucizesi denebilecek bir uygulama. yüzyılın en iyi uygulamasına aday gösterildi. cildin geçirgenliği hesaba katıldığında botoks ile rekabet etmesi olası değil. cilt çok fazla seçicidir. krem ne kadar iyi olursa olsun botoksdan aldığın sonucu alma şansın olamaz. yapman gereken şey deneyimli bir hekim bulmak , hepsi bu. bir de şu var : Botoks senin için uygun bir yöntem olmayabilir. başka seçenekleri değerlendirmen gerekebilir.

Sonunda kaşarama yaptırdım ve sonuç muhteşem o kızgın ve yorgun ifade gitti şimdi hep pozitif bakıyorum:)) bakalım nekadar sürecek etkisi.kesinlikle tavsiye ederim tek kelime ile mucizeeee:))

Arkadaşlar botoks ve dolguda kullanılan malzmrler çok önemli. Ortalık çin malı malzelerle dolu. Sizin yanınızda açmasına dikkat edin. Ben ankara doc.dr. Erol koç a yaptırıyorum. Çok memnunum . Kesinlikle tavsiye ederim. Diğer doktorlara da bu eğitimleri veren doktor kendisi. Araştırın iyice. 5 yılllık doktorum erol koç. Kendisine tş ederim. Sayesinde hayatka barıştım. Allah razı oldun

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

bende serhat tuncere botox yaptırdım ve ınanılmaz guzel oldu daha once bır cok yere yaptırmıstım onlar botox degılmıs meger bu uygulamayı gorunce cok tesekkurler doktorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…