Boy aşka engel midir?

solukbenizli

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Aralık 2011
72
1
36
İstanbul
merhaba arkadaşlar benim hoşlandigim kişi ile aramda 40cm var o 2 metre bense 161im ve görüntü olarak korkunç duruyoruz topuklu giysem bile arada yine 30 cm falan kaliyor. Ben onun çocugu gibi duruyorum. Aranizda eşiyle/sevgilisiyle arasinda bu kadar fark olan var mi? Ve sorun yasiyor musunuz? Simdiden tesekkurler :)

bayan kisa olup erkek uzun olunca bence hic mahsuru yok, ama tam tersi olursa ozaman bence biraz acayip oluyor.Onu bunu bosver en onemlisi sevmek

Benim boyum 1.76 eşiminki 1.83 ama senin boyun normal eşininki uzun bence hiç dert etme,sorun sende değil,önemli olan anlaşabilmek :)

Tabiki değildir Eski erkek arkadaşımla 20cm fark vardı ama sorun etmezdik.Bunun için ayrılmadık yanlış anlaşılmasın

baya fark varmıs :26: ama o cok uzun sen olmasan bir baskası yanında yine kısa kalıcak 190 lık kız bulucakki ideal olsun oda mumkun degil tabi bence takma sevdikten sonra onemli degil tersi olsa problem olurdu tabi erkek kısa kadın 2 metre isin iyi tarafı istedigin kdr topuklu giyebilirsin boyunu gecicem derdin olmıycak

arkadaşım bu ülkede 2 metrelik adamı nasıl buldun yahu?türk erkeği ortalamsı malum 1.75 .
neyse bence sorun değil aşıksanız birbirnize neden engel olsun ki .

benimle eşim arasında da hiç yoksa 25 cm boy farkı var bu boy farkını kafama takmak yerine herkezden önce bizle ben dalga geçerek yendim. hala vitrin camlarından bakıp gülerim

Cnm benim boym 1.80 eski erkk arkadaşım 178 di off felaket topluyu bırak kambur gibi yürürdüm yanında
Neyseki bitti

Ama şöyle bi durum var o bundan gayet memnndu takmazdı kafasına :)
Ben takardım ne yalan söyliim yani yanımdaki adam uzun olmalı
Sen kısaymışsın takma bence daha iyi işte

benim bir dönem bikaç kez görüştüğüm kişinin boyu 1,97di, bense 1.59 falanım
bizim için boy farkı hiç sorun olmamıştı,
görüntü olarak çirkin bulmuyorum, hele hele aşka hiç engel bir durum değil
önemli olan boyların değil, kafa yapılarının uyması

. Sorun yaşayacağını hic düşünmüyorum cnm önemli olan aranizdaki ask sevgi

belle8 kendisi Bulgar zaten Türk degil :)
Gwencooper evet uzun kalma derdi yokta topuklu giyince bile kafam koltuk altina falan geliyor
Enigma seninkide kötüymüs
Mozarella haha koptum
Elifgibiolmak 25cm çok degil bence :) yani 40cmin yarisi :))
Hepinize yorumlariniz icin cok tesekkur ederim :)

boy önemli değil önemli olan anlaşmak tabiki benım eşim 1.80 bende 1.60 gayet guzel yakısıoz mutluyuz benden utanmıyo sonucta

canım benimde sevgilimle aramda 30 cm var biz bunu hiç sorun olarak görmedik bence sorun görüntü değil anlaşmadır bu konuyu önce sen aşmalısın diye düşünüyorum

benimde nişanlım 2 mt reye yakın bende 1.72 civarı. eski sevgilimde 1.90 dı keşke daha uzun olsa derdim ALLAH gönlüme göre verdi. bence hiç dert etmeyin. erkeğin uzun durması çok guzel

Bulgar mı benimkide sulak yerdemi yetişiyorlar neee :):):) sülalesinde pek kısa erkek bulamazsın =)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…