- Konu Sahibi solukbenizli
-
merhaba arkadaşlar benim hoşlandigim kişi ile aramda 40cm var o 2 metre bense 161im ve görüntü olarak korkunç duruyoruz topuklu giysem bile arada yine 30 cm falan kaliyor. Ben onun çocugu gibi duruyorum. Aranizda eşiyle/sevgilisiyle arasinda bu kadar fark olan var mi? Ve sorun yasiyor musunuz? Simdiden tesekkurler :)
belle8 kendisi Bulgar zaten Türk degil :)
Gwencooper evet uzun kalma derdi yokta topuklu giyince bile kafam koltuk altina falan geliyor
Enigma seninkide kötüymüs
Mozarella haha koptum
Elifgibiolmak 25cm çok degil bence :) yani 40cmin yarisi :))
Hepinize yorumlariniz icin cok tesekkur ederim :)
Erkek arkadasim derken sevgilim degil yanlis anlasilmasin, ben hoslaniyorum :) kucuk yasta istanbula goc etmisler senin benim gibi Turkce konusuyo yani :)Tatlım bişi sorucam.Bulgar demişsinya erkek arkadaşına nasıl anlaşıyorsunuz onla merak ettim ben...
inan ki bu konunun tersi için üzülenler var... erkek dediğin uzun boylu olmalı bayanın onun yanında çok kısa olması sorun değil kötüde gözükmüyor bence...kötü gözüken erkeğin kısa olmasıııımerhaba arkadaşlar benim hoşlandigim kişi ile aramda 40cm var o 2 metre bense 161im ve görüntü olarak korkunç duruyoruz topuklu giysem bile arada yine 30 cm falan kaliyor. Ben onun çocugu gibi duruyorum. Aranizda eşiyle/sevgilisiyle arasinda bu kadar fark olan var mi? Ve sorun yasiyor musunuz? Simdiden tesekkurler :)
Erkek arkadasim derken sevgilim degil yanlis anlasilmasin, ben hoslaniyorum :) kucuk yasta istanbula goc etmisler senin benim gibi Turkce konusuyo yani :)
Bende tarih meraklisiyim tarihle aram iyidir cok okur cok arastiririm bunlari bende biliyorum ama bahsettigim kisi gercekten Bulgar buraya is icin gelmis ailesi , adi soyadi Bulgarca ve müslüman degil :)
Ben sana bişiler anlatımki senin aracılığınla herkes öğrensin bunu.Sende olurki ilerde aranızda bi gelişme olurda böle konular konuşulursa zor durumda kalma..
Tatlım arkadaşın Bulgar değil.Osmanlının Balkanlardaki hakimiyeti sırasında oralara yerleştirdiği Türklerden.Anlıcan Türk.Nasıl Almanyada yaşayan gurbetçilerimiz Alman olmuyorsa Bulgaristanda doğan ve orda yaşayanlarda Bulgar olmuyor.Senin üstünden bunu söylemek istiyorum çünkü ben bir tarih meraklısıyım ve kendi milletimizin özellikle gençlerimizin tarihimizi bilmemesine çok kızıyorum.Onlar için çok üzülüyorum.Sakın sana saldırdığımı falan düşünme.Sadece bilgilendirmek istedim seni.Çünkü ülkemizde hala Osmanlının balkanlarda yıllarca hakimiyetini sürdürdüğünü bilmeyip oraları Türkleştirmek adına birçok Türk aile yerleştirdiğini bilmeyen var.Ve orda doğan ordan buraya göç eden herkese Bulgar deniliyor.Yazık gerçekten..
Bende tarih meraklisiyim tarihle aram iyidir cok okur cok arastiririm bunlari bende biliyorum ama bahsettigim kisi gercekten Bulgar buraya is icin gelmis ailesi , adi soyadi Bulgarca ve müslüman degil :)
Türk degil ama eminim :)
merhaba arkadaşlar benim hoşlandigim kişi ile aramda 40cm var o 2 metre bense 161im ve görüntü olarak korkunç duruyoruz topuklu giysem bile arada yine 30 cm falan kaliyor. Ben onun çocugu gibi duruyorum. Aranizda eşiyle/sevgilisiyle arasinda bu kadar fark olan var mi? Ve sorun yasiyor musunuz? Simdiden tesekkurler :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?