Boy aşka engel midir?

serenaa resimler icin cok saol :)) ama bide shakir (yazilisini hatirlamiyorum oneil la karisina bakincada korkunc duruyolar ya bide o adam iridende öte oldugu icn :/
Ya bide tabiki boy icin ayrilmak sacma ama rahatsiz eden sey goruntu ve insanlarin elestirileri takmamak lazim ama elde degil yani cok moral bozucu

Eski sevgilimle aramda tam tamına 42 santim vardı :), o 1.97 boyundaydı ve 94 kiloydu, benim boyum ise 1.55 :), ama biz hiç takmazdık, seviyorsan tabi ki boy aşka engel değil canım. :)

Son düzenleme:
Boy,yaş hiçbir şey aşka engel değildir.
Bizim aramızda 23 cm var. Benimki 166 kocamınki 189. Kendimi onun yanında kısa hissederdim hala da hissediyorum ama kompleks haline getirmedik hiç.Sizde 40 cm gibi bir fark var ama hiç önemli değil siz birbirinizi seviyosanız.Arkadaşımın 155 boyu nişanlısının 195 çokta yakışıyorlar.Eğer çevrenden olumsuz eleştiri alırsan bil ki kıskanıyorlar takma hiç.

nişanlım 1.94 ben 1.71 im ve aksine bu boy farkını ben seviyorum zaten kendimi bildim bileli kendimle aynı boyda olan erkekleri beğenmezdim.
bence sevdikten sonra hiç önemli değil, tek derdiniz o olsun inş.

esım 1.85cm bense 1.60cmım hıc bır sorun olmuyor ..hatta cocugun gıbı duruyorum yanında dedım ben boyle seylerı kafama takmam kadın erkekten kısa olur tabıkı dedı..bıdahada hıc mevzusunu yapmadık

Tatlım bişi sorucam.Bulgar demişsinya erkek arkadaşına nasıl anlaşıyorsunuz onla merak ettim ben...

Tabi ki engel değildir.Kısa olduğumu düşünmezdim onu tanıyana dek.Bir baktım 1.90.Hiç görüşmemiştik boyumla dalga geçerdi.İlk karşılaşmamızda haksızlık etmişim dedi ağzı açık kalmıştı bana bakarken.Gönüller bir olsun yeter ki.Sevgili değiliz ama o benim her şeyim.Aramızdaki 29 cm farka rağmen:)

canım problem değil ben 1,52 eşim 1,92 benim eşim hırvat.onlar böyle uzun uzunlar.ama hiç takma.boyun aşkta sevgide bir önemi yok

bizde de tersi bi durum var, ben 170 o 165 ama aynı şekilde ben hiç takmıyorum o biraz takıyor topuklu giymeme kızıyor, ama yürekler bir olduktan sonra,beni sevdikten mutlu olduktan sonra hiçbir önemi yok.ne boylular poslular yakışıklılar gördük içerisi beş para etmeyen

Dert ettıgın konuya bak..Şimdi benım bı arkadasım var dedıgın kadar boy farkı olan şimdi nisanlanıyorlar

inan ki bu konunun tersi için üzülenler var... erkek dediğin uzun boylu olmalı bayanın onun yanında çok kısa olması sorun değil kötüde gözükmüyor bence...kötü gözüken erkeğin kısa olmasıııı

Erkek arkadasim derken sevgilim degil yanlis anlasilmasin, ben hoslaniyorum :) kucuk yasta istanbula goc etmisler senin benim gibi Turkce konusuyo yani :)

Ben sana bişiler anlatımki senin aracılığınla herkes öğrensin bunu.Sende olurki ilerde aranızda bi gelişme olurda böle konular konuşulursa zor durumda kalma..

Tatlım arkadaşın Bulgar değil.Osmanlının Balkanlardaki hakimiyeti sırasında oralara yerleştirdiği Türklerden.Anlıcan Türk.Nasıl Almanyada yaşayan gurbetçilerimiz Alman olmuyorsa Bulgaristanda doğan ve orda yaşayanlarda Bulgar olmuyor.Senin üstünden bunu söylemek istiyorum çünkü ben bir tarih meraklısıyım ve kendi milletimizin özellikle gençlerimizin tarihimizi bilmemesine çok kızıyorum.Onlar için çok üzülüyorum.Sakın sana saldırdığımı falan düşünme.Sadece bilgilendirmek istedim seni.Çünkü ülkemizde hala Osmanlının balkanlarda yıllarca hakimiyetini sürdürdüğünü bilmeyip oraları Türkleştirmek adına birçok Türk aile yerleştirdiğini bilmeyen var.Ve orda doğan ordan buraya göç eden herkese Bulgar deniliyor.Yazık gerçekten..

Bende tarih meraklisiyim tarihle aram iyidir cok okur cok arastiririm bunlari bende biliyorum ama bahsettigim kisi gercekten Bulgar buraya is icin gelmis ailesi , adi soyadi Bulgarca ve müslüman degil :)
Türk degil ama eminim :)

Bende tarih meraklisiyim tarihle aram iyidir cok okur cok arastiririm bunlari bende biliyorum ama bahsettigim kisi gercekten Bulgar buraya is icin gelmis ailesi , adi soyadi Bulgarca ve müslüman degil :)
Türk degil ama eminim :)

Ozaman ayrı tatlım.Dediğim gibi ben senin aracılığınla anlatmak istedim bişileri.Çünkü ne yazıkki Bulgaristanda doğmuş Türklere bile burda Bulgar yaftası yapıştırılıyor.Tarihi bilmene sevindim çünkü gençlerimiz bari bu yanılgılara düşmesin.Bu arada boy hiç sorun değil canım kalpler bir olsun

Aynı durumdayız inanır mısın:) ben 1.65im sözlüm 1.98.. ilk zamanlar bendee çok sinir bozucu bulurdum. hatta kendimizle dalga bile geçerdimm. Ama hiçte öyle olmadığını zaman geçtikçe farkettim. Biz birbirimizi böyle sevdik ve devam ediyoruz boy çok arka planda kalan bişey konu 'aşk'sa eğer canımm.. :)

Değill tabi ki tatlım ya :)
Benim halamın kızıyla eşinin arasında ki boy farkı sizinkinden çok daha fazla.
Ama 2 çocukları var , çokda mutlular

Benim boyum 1.60 sevgilimin 1.83. Ben halimizden memnunum Aramızda bu sorun olmuyor. Zaten benim boyumda sevgilimin omzunu biraz geçiyor. İstediğim kadar yüksek topuklu ayakkabı giyme özgürlüğüm var daha ne olsun

Boşver takma boy olayını. Sen memnunsan gerisi boş... Tek sorununuz boy olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…