- Konu Sahibi solukbenizli
-
merhaba arkadaşlar benim hoşlandigim kişi ile aramda 40cm var o 2 metre bense 161im ve görüntü olarak korkunç duruyoruz topuklu giysem bile arada yine 30 cm falan kaliyor. Ben onun çocugu gibi duruyorum. Aranizda eşiyle/sevgilisiyle arasinda bu kadar fark olan var mi? Ve sorun yasiyor musunuz? Simdiden tesekkurler :)
merhaba arkadaşlar benim hoşlandigim kişi ile aramda 40cm var o 2 metre bense 161im ve görüntü olarak korkunç duruyoruz topuklu giysem bile arada yine 30 cm falan kaliyor. Ben onun çocugu gibi duruyorum. Aranizda eşiyle/sevgilisiyle arasinda bu kadar fark olan var mi? Ve sorun yasiyor musunuz? Simdiden tesekkurler :)
sizlere birkaç örnek.. bence gayet sevimliler
Eki Görüntüle 384811 Eki Görüntüle 384819 Eki Görüntüle 384818 Eki Görüntüle 384817 Eki Görüntüle 384816 Eki Görüntüle 384815 Eki Görüntüle 384814 Eki Görüntüle 384813 Eki Görüntüle 384812 Eki Görüntüle 384810 Eki Görüntüle 384820
bu arada aşkı memnu dizisini özlediğimi farkettim
belle8 kendisi Bulgar zaten Türk degil :)
Gwencooper evet uzun kalma derdi yokta topuklu giyince bile kafam koltuk altina falan geliyor
Enigma seninkide kötüymüs
Mozarella haha koptum
Elifgibiolmak 25cm çok degil bence :) yani 40cmin yarisi :))
Hepinize yorumlariniz icin cok tesekkur ederim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?