Boy aşka engel midir?

Benim de erkek arkadaşımla aramda belirgin bir boy farkı var :) bende bazen senin gibi acaba diye düşünüyorum bu konuda ama o hiç sorun yapmıyor. :) zaten sevecek olan boyu için sevmez ki birini.. boy bir olmak zorunda değil.. gönüller bir olsun!

sen aşkı bulduysan boy ne ala ne mualla !!!!!!!!! :) şaka bir yana ! deli misin divane misin canım benim :) sıyrılın kabuğunuzdan ! nasıl gözükürsen gözük nasıl kokarsan kok ne olursan ol ne giyersen giy kaç cm olursan ol bu sensin ! o adam da kendisi ! aşk mı dedin sen ? boyu kiloyu saçı teni gözü kokuyu gözetmez aşk .senin gözünde hepsi en mükemmelidir zaten aşıksan =) velhasıl bunlar komik endişeler.mutlu olur muyum bana hak ettiğim değer verir mi diye düşün.eminim çok cici bi kızsın, boy kilo aşkı ne yapsın

erkek arkadaşımla aramda boy farkı başta 10cm kadar vardı ama ne yazık ki uzuyorum o yüzden kalmadı gibi birşey:)
inşallah uzamazda şimdiden sonra:):):)
önceden şöyle boyum uzasın manken gibi serpileyim diyen ben şimdi uzamaz ya yok yok 20ye geldim diye teselli ediyorum
kendimi:):)

boy aska tabıkı de engel degıldır .
ama tercıh edeceksem eger,asla kendımden kısa bırını de ıstemem
benden asırı uzun boylusunu da ıstemezdım .
herkesın tercıhı farklıdır cnm .bunu bız degıl sen daha ıyı bılırsın .
tercıh edecek kısı sensın cunku

Son düzenleme:
Çiftler arasındaki uyum iyi olduğu zaman boy farkı sempatik görünüyor.

Benim tanıdığım evli bir çift var, aralarındaki fark aşağı yukarı sizinki kadardır.

Üstelik adam ince uzun zayıf bir şey de değil, oldukça iri yapılı, eşi ise minyon.

Ve çift olarak çok sosyaller, zaten birlikte çalışıyorlar her organizasyona beraber katılıyorlar.

Sürekli yan yanalar yani. :)

Ama nedense ben çok yakıştırıyorum, çok sempatik buluyorum o çifti.

Sanırım birbirlerini sevdikleri her hallerinden belli, ondan. :)

cnm bence seviyorsan hiç sorun olmuyo. sorunda yaşanmıyo bu konulara takılma bence

valla canım benim eşim 1,98 bense 1,68 baya fark var üstelik topuklu giymeyi de hiç sevmem ama biz 12 yıldır gayette güzel götürüyoruz bu evlilik gemisini..

Ünlü basketçilere ve eşlerine bir bak derim. İsteseler kendilerine gayet uzun mankenler bulabilecekleri halde, gidip ufak tefek kadınlarla evlenmişler genelde

İri yapılı cüsseli boylu adamların yanın da minyon hanım çok sevimli ve hoş duruyor bence:)

bnm sevgılımde 195 ben 165
30 cm var arada
topukluyla felan oluyo dısardan bence cok kotu gorunmuyor ama yalın ayak bende biraz kompleks yapıyorum
tek derdi ayaktayken öpüşülmüyor

Aşka engel değildir elbette tabi ama senin bu konuda ne düşündüğün önemli canım. Kafanda endişe olmasa bu konuyu açmazdın zaten. 40 cm baya bi fark demek. 10cm topuklu giydiğinde bile koltukaltına geldiğini söylemişsin. Kırılma ama hoş değil bence. Boy farkı olması güzel bişey ama sizin ki biraz fazla gibi. 30cm olsa bi nebze ama 40cm baya çok geldi bana. Ben olsam takardım huzursuz olurdum istemezdim ama tabi kişiye göre değişir takıp takmamak. Sadece düşüncelerimi söyledim canım umarım kırmamışımdır seni..

Sevgi öyle birşeydirki, ne aradaki boy farkı, ne kilo farkı hiçbirşey engel olamaz sevgiye.
Yeterki sevdiğim diyerek kolunuza taktığınız kişi adam gibi adam, yüreği temiz, ekmeği helal biri olsun, sevginize sevgi ve saygıyla karşılık verebilsin.

Gerçek aşkı bulun da boyu kalsın :)

Artık boy da engelse aşka bilemiyorum.

Aşalım bu kompleksleri.

Seviliyor ve seviyorsanız daha ne ?

Ne güzel sen kısa, o uzun. Çocuklarınızın orta boy olur :)

hoşlandığın kişinin boyu zaten baya bir uzunmuş,eğer boyuna göre bir kız arıcaksa çok zor..dert etme anlaşabilmek önemli,hiç sorun deil bence..

anladım şeker bence sorun değil ne olucak ya tek sorun bu olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…