Boy aşka engel midir?

ben de senin gibi minyonum. Şu zamana kadar 190 lık biriylede cıktım kısa boylusuyla da orta boylusuyla da. Sonuç: adam değilse olmuyor, yürümüyor. Bu işin boyla posla ilgisi yook. Dua et ki senden kısa değil ya da aynı deilsiniz o zaman dha kötü dururdu. olumlu taraflarından bak kendini güvende hisseder insan oyle birinin yanında. Erkek dediğin yapılı olur zaten. Sakın boy farkını problem haline getirme mutluluklar :)

Önemli değil bencede canım ya. Benim boyum 1.69, sözlümün boyu 1.85.. Sizinki kadar boy farkı yok ama bence yine olabilir bir durum.

bence gayet de güzel olur

ne kadar uzun boy o kadar iyi

Son düzenleme:
ya sen görütüye ne bakıyorsun kalbe bak mutlumusun bu önemli benim eşim 1.89 boyunda ben ise 1.59 eee ne olmuş boy uyuşması var dıye ayrılıyım mı olurmu böyle şeyler yaa

ya arkadaşım boşver sen bunları bırde bayanın kısalıgı anormal degilki . ben eşimle aynı boydayım birde üstüne topuklu giyiyorum . ondan uzun oluyorum :))

eşim 1.80 ben 1.61
vede çok bi boy kopleksim yok eşiminde ayrıca bem mutluysam
kimsenin dediğine bakmam

güzelim seviyorsan niye takılıyorsun...uğraşma bunlarla kısaymış uzunmuş falan...seviyorsan bitti demektir...ne mutlu işte tadını çıkar..

bi arkadaşım 155 filan sevgilisi de arkadaşım o da 190 filan ve yapılı da baya
çok yakışıyorlar birbirlerine

ya arkadaslar cok saolun valla çok takiyodum ben bu meseleyi moralimi duzelttiniz. Bide kendisi 100 kilo ucgen vucutlu falan ben yaninda kucucuk kaliyorum :)
Elifgibiolmak aynen oyle arkadasim hepsi uzun uzun :) bide cok yakisikli oluyolar ayiptir soylemesi hem yakisikli hem kulturluler :)) ama Türk erkeklerimiz başka tabi bide bunlarda hic kiskanclik olmuyo o kotu ben severim kiskanc erkekleri :)))

ayy taktığın şeye bak.Benim boyum da seninki kadar keşke ben de bulsam 2 metre birini
ama nerde zor Türkiyede oylesini bulmak

Ben 1.60'ım eşim 1.80 falan ama bu aşkımıza engel olmadı..hatta aşkımızın meyvelerini büyütüyoruz şimdi

aska tabıkıde engel degıl ama 40 cm de bıraz kotu gorunuyordur karsıdan bakınca
o adama en az 175 180 lık kız olcakkı farklı durmasın
ama asıksan da boy ıcın ayrılınmaz

boy aşka engel olmuyor da çok fazla fark, nokta ile virgül gibi, biraz kanıksanıyor toplumda...

hiç bir şekilde engel değildir. benımkının byu 1,85 ben 1.59 yaında resmen çocuğu gibi duruyorum. benzediğimizden dolayı elini tutmasam abi kardeş zannetcekler :) bızm aramızda engel olmuyor bna sdece "aşkım senin boyun olsa dünya güzeli olurdun" dedi tbii şaka yapmıştı sinir ettiğimde "senin boyun kaç ya " falanlı cumlelr kurar gülerk alıştımm artık ondan sorun olmuyor. ama asla boy meselesiyle kavgaya girdiğimizi hatırlamam. boyum dolayından istemıyrsada kendne dha uzun kişiler bulsun zor değill amaa kimsenin benım gibi olmayacağnıda biliyor :) bazenleri gezmeye gittiğimzde yanımızdan geçen sevgililere bakıyrumm içimden "ohh lann bu kızın boyuda kısa " diyorumm tbii artık takmıyorm o boy meselesini.. ayrıca kızlar boyumuz olsa da güzelliğimiz yeterr amann takmayınn kafayaaaa seven insan boyuna mı bakar ayrıca sevgililerimiz uzun biz kısa değiliz o bna bazenleri boyun kısa basket oyna lann der bende senin boyun uzn benımkısı kısa değil derimmmm ayy sinirim bozulduuu :105:

Eva Longoria - Tony Parker
Kim Kardashian - Kris Humpries

Tavsiye ederim,fotolarını netten arat :)

Ben şeker buluyorum şahsen...Ne sakıncası olabilir ki ?

benim nişanlımın da benimde boyum kısa.miniciğiz biz :)..ama onu sevmeme engel mi hayır..annemler biraz mırın kırın etmişti başta ama önemli olan anlaşabilmek

bu simdi dert mi saka sanirim ay cok guldum yaa herkese böyle dertler dilerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…