- Konu Sahibi solukbenizli
-
merhaba arkadaşlar benim hoşlandigim kişi ile aramda 40cm var o 2 metre bense 161im ve görüntü olarak korkunç duruyoruz topuklu giysem bile arada yine 30 cm falan kaliyor. Ben onun çocugu gibi duruyorum. Aranizda eşiyle/sevgilisiyle arasinda bu kadar fark olan var mi? Ve sorun yasiyor musunuz? Simdiden tesekkurler :)
merhaba arkadaşlar benim hoşlandigim kişi ile aramda 40cm var o 2 metre bense 161im ve görüntü olarak korkunç duruyoruz topuklu giysem bile arada yine 30 cm falan kaliyor. Ben onun çocugu gibi duruyorum. Aranizda eşiyle/sevgilisiyle arasinda bu kadar fark olan var mi? Ve sorun yasiyor musunuz? Simdiden tesekkurler :)
güzelim seviyorsan niye takılıyorsun...uğraşma bunlarla kısaymış uzunmuş falan...seviyorsan bitti demektir...ne mutlu işte tadını çıkar..merhaba arkadaşlar benim hoşlandigim kişi ile aramda 40cm var o 2 metre bense 161im ve görüntü olarak korkunç duruyoruz topuklu giysem bile arada yine 30 cm falan kaliyor. Ben onun çocugu gibi duruyorum. Aranizda eşiyle/sevgilisiyle arasinda bu kadar fark olan var mi? Ve sorun yasiyor musunuz? Simdiden tesekkurler :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?